Şimdi Ara

KİNGSTON 4 GB USB M DOLU GÖZÜKÜYOR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi geceler arkadaşlar. usb yi bilgisayara takdığım ilk zaman bilgisayarımda dolu bi şekilde görünüyor içine girince bi film atmaya çalışlmıştık onun dosyası var ama açılmıyo. hiçbir işlem yapılmıyor. ne sağ tıklanıyor ne sol. format falan atamıyorum gizli dosya falan varsa da açamıyorum. ne yapabilirim niye böyle oluyor sizce..

• HP USB Disk Storage Format Tool. Bunu kullan istediğin gibi rahat rahat format atar , virüs falan varsa kurtulursun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klasör seçeneklerinden gizli klasörleri göster seçeneğini işaretleyin büyük ihtimalle gizli dosya vardır genellikle yeni usbyi çok eski bilgisayarlara takınca oraya attıklarınız gizli klasör oluyor işletim sisteminize bağlı...
    Benim başıma gelmişti bu tarz birşey 1999 model bilgisayara yeni bir usb takmıştım sonra yeni bilgisayarıma takınca usbyi o dosyaları göremedim meğerse gizli olarak atılmış...

Orijinalden alıntı: HydroAcidX

Bu usb disk'i daha önce sorunsuz bi şekilde kullanıyor muydunuz? Genelde bu sorun Çin'den getirilen usb disk'lerde görülür.

yoktu film atarken oldu.

Orijinalden alıntı: hkuterhk

HP USB Disk Storage Format Tool. Bunu kullan istediğin gibi rahat rahat format atar , virüs falan varsa kurtulursun..

bunu deneyecğim teşekkürler.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.