Şimdi Ara

Kingdoms of Amalur: Reckoning (DH ANA KONU) IGN 9/10 (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
4
Favori
19.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sırf şu sanat harikası bölümleri görmek için oynanır bu oyun, hangi puandan bahsediliyor? Valla onu bunu bilmemde, PS3 için kesinlikle orijinal alınır bu oyun, şahsen yarın gelmişse eğer gidip almayı düşünüyorum.

    RPG hayranı olup, Reckoning oynamayan çok şey kaybediyor tekrar söylüyorum...

     Kingdoms of Amalur: Reckoning (DH ANA KONU) IGN 9/10


     Kingdoms of Amalur: Reckoning (DH ANA KONU) IGN 9/10




  • quote:

    Orijinalden alıntı: nebube

    quote:

    Orijinalden alıntı: FiréLord

    Gamespot geniş çaplı bir inceleme yapmış oyuna 7,5/10 vermiş
    GameTrailers ise video incelemesinde 8.2/10 vermiş , aldığı puanlar ortamala bir oyun olduğunu gösteriyor...

    IGN gene şişirmiş. Belliydi zaten. Oyun çıkmadan önce yaptıkları haberlerden.
    Bir ara Skyrim'le kıyaslıyorlardı.

    Herkes mi şişirmiş bu oyunu ki niye şişirsinler bunu...

    http://www.gamerankings.com/xbox360/991144-kingdoms-of-amalur-reckoning/articles.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 7 Şubat 2012; 21:26:17 >




  • Şahsen ben oynamadım daha ama bazı sitelerden incelemelere baktım ve bu siteler oyuna 9 ve 9,5 gibi puanlarda vermiş ve warlock22 de oyunu bu kadar övüyorsa , kesinlikle rpg sevenlerin denemesi gereken bır yapım olduğunu söyleye bilirim , oyun çıkmadan ben bu kadar iyi bır oyun olacağını tahmin etmiyordum.
  • Demo'dan gördüğüm kadarıyla oyunun Skyrim'le kıyaslanacak bir yönü yok. Beni IGN'in oyunla ilgili düzenlediği haber kılıklı tanıtım kampanyası kıl etti açıkçası.
    Gamespot'un incelemesine baktığımda gayet tutarlı saptamalar görüyorum. RPG'de ilgi çekici bir hikaye yoksa beni çok açmaz muhtemelen. Skyrim'deki hikaye ve görevlerin derinliği
    varsa denemeye değer.
    Son söz IGN'in Skyrim'le alıp veremediği nedir onu da anlamıyorum. Önce Dark Souls'un Skyrim'den daha iyi bir RPG olduğu iddiasını attılar. Ardından Reckoning'i sürdüler öne.
  • IGN'in Skyrim'le bir alıp veremediği olsaydı 9.5 puan vermezdi...
  • Oyun gayet güzel. Fable tarzı. Ama RPG yönü bence çok zayıf. Bu arada Hard hariç hiç bir modda oynamayın. Oyunda tanımlayamadığım bie eksiklik var. Bu arada SKYRIM ile kıyaslanması çok saçma. Bu oyunu çok beğenen birisi Skyrimi 5.dkda kapatabilir. Ya da Skyrim hastasına Mario gelebilir bu oyun. Ben beğendim. Dediğim gibi Fable gibi. Fakat masalsı bir şey değil. Yani bir şeyler eksik ama tam çözemedim. Konular falan çok yüzeysel olmuş, belki ondan kaynaklanıyor.
  • Diğer amalur başlığına da yazmıştım ama bu oyunda Rage gibi puan skalası yüzünden "çok iyi oyun ama şurası burası kem küm flan filan sarmadı" denilecek oyun hakkında :) Yinede alınıp oynanası.
  • arkadaşlar oynarken kilitli bi kutuyu açmaya çalıştım ama bi türlü olmuyor bilen varsa yardım edebilirmi
  • skyrim + darksiders = kingdoms of alamur
  • 4. level oldum item sistemi beni tam anlamıyla oyuna bağladı. Bu farklı raritylerde, farklı farklı bonuslu zibilyon tane random item düşen oyunlara bayılıyorum. Skyrim ile tabi ki alakası yok oyunun. Benzetilecekse bence harita sistemi ve diyalog sistemi ile dragon age'e benzetilebilir.

    ---

    Rpg öğesi olarak kimisi skyrimi sever kimisi bunu. Biraz başlıkla alakasız olacak ama uzun süredir içimde tutuyorum burada patlayayım. 1 saat uğraşıp haritadaki en iyi blacksmith olmak, en iyi alchemist olmak, 50. lvla gelip dünyayı kurtardıktan sonra girdiğiniz bir guildde en dandirik görevle başlayıp bi yap gel bakalım beğenirsek alırız seni muamelesi görmek, hem magelerin başı, hem warriorların başı, hem thieflerin başı olmak... 90larda tanıdığımız, bildiğimiz rpg bu olmasa gerek.
  • Zaten Skyrim'e saf RPG gibi bakılması yanlış oyunun RPG öğeleri iyice kısıldı açıkçası Open World, biraz RPG öğeleri olan bir oyuna döndü ne yazık ki TES daha fazla kişiyi de bu sayede çekti zaten..
  • Eğer envanterlerinizin kapasitesi 70 ise, oyunun başında ilk gidilen şehire uğrayıp, Shop'dan alınan çanta ile 80'e yükselebiliyor.

    Resimde Çarpı attığım yerde pek sağlıklı olmayan bir kasaba var, orada bekleyen elemanın tekinden kolay bir side quest alıyoruz ve bunu bitirince size hediye olarak bir ev veriyor. İsterseniz bu evin içine Wepon&Armor Craft, Sagecraft yaptığınız düzenekleri, fazladan eşyalarınız koyabileceğiniz bir sandık ayarlayabiliyorsunuz.

    En önemlisi de evin içindeki aynaya giderseniz eğer, karakterin saçı sakalı, aksesuarını değiştirebiliyoruz.

     Kingdoms of Amalur: Reckoning (DH ANA KONU) IGN 9/10




  • @warlock22

    sağol ben de ayna nerde vardır acaba diye düşünüyordum. sagecraft olayı güzel, ihtiyacınıza uygun itemlar yapabiliyorsunuz.

    Kaç tane koyu sarı item düşürdünüz? Bu arada satıcılar arasında eşyalara en çok parayı veren sanırım ilk şehirdeki potioncı teyze. 40kya kask sattım dün. Warrior set parçasıydı ama mage kasıyorum. Keşke oyunda bir trade sistemi olsaymış. Warrior kaskını ne yapayım ben şimdi :\
  • Mage'ler için bütün mesele oyunda ilerleme ile alakalı, bol bol side quest, main quest yapman gerek. Hatta bazı görevler sırf mage'ler üzerine kurulu, envai çeşit armor, wepon topluyorsun, tabii ben Might olduğum için satmayı tercih ediyorum, iyi de kazanç sağlıyor. Altın kazanmak için ise derhal haritayı açıp Tala-Rane bölgesine git, gittiğinde bir şato göreceksin, onun içinde Shop var eleman baya fiyat biçiyor itemlere...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: warlock22

    Mage'ler için bütün mesele oyunda ilerleme ile alakalı, bol bol side quest, main quest yapman gerek. Hatta bazı görevler sırf mage'ler üzerine kurulu, envai çeşit armor, wepon topluyorsun, tabii ben Might olduğum için satmayı tercih ediyorum, iyi de kazanç sağlıyor. Altın kazanmak için ise derhal haritayı açıp Tala-Rane bölgesine git, gittiğinde bir şato göreceksin, onun içinde Shop var eleman baya fiyat biçiyor itemlere...

    Teşekkürler yeni geldim tala rane'e. Side quest kasıp duruyorum. Bu sorcerer factionının olduğu yeri buldun mu?


    ---


    Bu arada yeni başlayacak olanlar hardda başlasın kesinlikle. Daha sonradan değiştirilebiliyor gerçi ama normal zorluk biraz hafif kaçmış.




  • Warsworn görevlerini bitirdim demin, House of Ballads'a başlayacam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: warlock22

    Sırf şu sanat harikası bölümleri görmek için oynanır bu oyun, hangi puandan bahsediliyor? Valla onu bunu bilmemde, PS3 için kesinlikle orijinal alınır bu oyun, şahsen yarın gelmişse eğer gidip almayı düşünüyorum.

    RPG hayranı olup, Reckoning oynamayan çok şey kaybediyor tekrar söylüyorum...

     Kingdoms of Amalur: Reckoning (DH ANA KONU) IGN 9/10


     Kingdoms of Amalur: Reckoning (DH ANA KONU) IGN 9/10


    üstündekiler harikaymış nerden aldın bende alayım bari...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: warlock22

    Warsworn görevlerini bitirdim demin, House of Ballads'a başlayacam.

    Warlock22 düz warrior mı kasıyorsun? Blok çok kullanıyor musun? Dodge'a daha yatkınım ben sanırım, mage thief yapmak istiyorum ama sonra ability puanları yetmez, açamam üst level abilityleri diye korkuyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath
    Warlock22 düz warrior mı kasıyorsun? Blok çok kullanıyor musun? Dodge'a daha yatkınım ben sanırım, mage thief yapmak istiyorum ama sonra ability puanları yetmez, açamam üst level abilityleri diye korkuyorum


    Saf kan Might karakterim, kalkanı açıkçası hiç kullanmadım, skill point 38 olduğunda sana Health'in azalmasını engelleyen bir özellik veriyor, onu kullanıyorum. Şuan bildiğin Kratos gibi ne varsa kesip biçiyorum valla. Hatta Warsworn'un son görevinde girdiğim bir diyalog sonucu, ihanet seçeneğini kullanarak Legendary Devil'ın çırağı olup, Warsworn'un başında kimler varsa kökünü kazıdım, iyicene Dark Side bir hava oluştu karakterde.

    Merak ettiğin bütün Ability slot'larına puan verebilirsin, çünkü daha sonra haritadaki Odarath'ın üst kısmındaki Elf diyarına gittiğinde, bütün puanları sıfırlayıp, yeniden istediğin sınıfta bir karakter oluşturabiliyorsun. Karşılığında 3,000 küsür altın istiyordu galiba.

    quote:

    Orijinalden alıntı: siders
    üstündekiler harikaymış nerden aldın bende alayım bari...


    Warsworn askerlerinin kullandığı armor bu, Tala-Rane'deki şatodan aldım, baya bir altın istiyor ama.




  • param yetmez benim o elbiselere yırtık mırtık idare edecez üstümüzdekileri artık yine de sağol. ya bişi daha sorucam.şimdi ben 15 lwl'im ama kullandığım silahlarda en çok 6. lwl'i gördüm yani benim lwl'im ile paralel gitmiyor.bunun nedenini biliyor musun?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.