Şimdi Ara

Kingdom Come: Deliverance Satışları 5 Milyonu Aştı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş

Warhorse Studios tarafından geliştirilen ve yayınlanan orta çağ temalı açık dünya aksiyon macera rol yapma oyunu Kingdom Come: Deliverance, yeni bir dönüm noktasına ulaştı. Oyun tüm platformlarda 5 milyon satış rakamını aştı. 2018 yılında çıkış yapan oyun dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Geliştirici ekip bu dönüm noktasını kutlamak için bir de etkinlik başlattı. Twitter üzerinden başlatılan etkinlikte Facebook, Steam veya Twitter gönderisi üzerinden favori KCD hikayenizi anlatabilir ve 5 Henry Diorama Figürinden 1'ini kazanabilirsiniz.

Kingdom Come: Deliverance, seni Kutsal Roma İmparatorluğu'nda destansı bir maceraya sürükleyen, hikâye odaklı bir açık dünya RYO. İstilacı güçlerle savaşırken ebeveynlerinin ölümünün intikamını al, oyunun gidişatını değiştiren görevlere devam et ve etkili tercihler yap.

Steam sayfası

• Müthiş oyun devamını sabırsızlıkla bekliyorum daha gelişmiş olarak getiriceklerdir eminim

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Epic bedava verdi ama steam yaz indirimleriyle steam içinde aldım ost'leri ile birlikte. O kadar emeğin karşılığı değil ama çorbada tuzumuz bulunsun belki listelerde öne çıkasına vesile oluruz. Hak ettiler güzel kaliteli oyun.

kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur.
  • Güzel oyun... Başarılı rakam sayılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun gerçekten çok özel bir oyun, hayatımda beni geçmişe götürebilen ender oyunlardan, tek eksiği dövüş sistemi. dying light'ın yakın manuel, hızlı dövüş sistemi bu oyuna eklense efsanelerin arasına girerdi.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
    Din evren ve yaşam hakkında düşünmenizi gereksiz kılar, cevapları hazır verir. Bu da dine teslim olduğunuzda sizde bir rahatlama meydana getirir, çünkü artık beyninizi, zekanızı çalıştırmanıza, yani anlamanıza gerek yoktur. Alt benliğinizde sizi bu rahatlatmaya doğru itecekdir, kaygısız ve tasasız zihin yapısına, çünkü daha kolaydır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.