Şimdi Ara

Kingdom Come: Deliverance (2018) [PC ANA KONU] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: ozanaksu
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.604
Cevap
29
Favori
100.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bobafett kullanıcısına yanıt
    Yaparken kullandıkları modülleri sonradan modcuların kullanımına sunmayı planlıyorlarmış.

    "we are developing our own proprietary RPG-MAKING TOOLS for easy development of this and any future content, including custom support for game design, animations, branching dialogue, clothing definitions, et al. We plan to release these tools to the modding community in the future."

    Ben tutara eve gidince karar vereceğim, o anki alkol durumuna göre hoş olmayan durumlar çıkabilir ortaya :)
  • güzel olacağa benziyor
  • dungeons and no dragons
  • Atların koşma animasyonu donuk geldi. İlerde düzeltirler umarım. At işinde red dead redemption örnek alınmalı Bunun dışında bu oyuna daha fazla yardım yapılmalı. Fikirler tam hayalimdeki oyuna ait Konsola çıkarmak içinde oyunu basitleştirmezler umarım. Özellikle dövüş sistemi konsolcuları zorlayabilir. PC ye özel kalmasını isterdim bu yüzden.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SurlarÖnünde -- 22 Ocak 2014; 19:26:14 >




  • oyun gerçekçi yapıya sahip ve vaat edilenler gayet güzel görünüyor.
    euro olmuş 3 lira ama anlaşılan şubat ayı içinde bu oyun da benden kredi alacak, bakalım ne kadar koparabilecekler. stüdyonun da prag kökenli olması + durum çünkü prag çok sevdiğim bir şehirdir.

    bu kickstarter rpglerle başımız dertte valla. hangi birine destek olucaz, hangi ara bu oyunları oynayacağız bilemiyorum.
  • vatana millete hayırlı olsun şimdiden
  • Forumda konusu var mı diye bakmaya gelmiştim, varmış.

    Harika bir oyun olacağa benziyor. Henüz çıkmasına çok zaman var ama Kickstarter'da 20 Pound (Knight - Digital paketi) destek oldum.
  • Mükemmel ulan,tam hayalimdeki oyun.Tam çıkış tarihi belli mi,2015 gibi değil mi?
  • Kingdom Come'da Her Hareketiniz Hesaplanıyor

    Warhorse tarafından geliştirilen Kingdom Come: Deliverance adlı aksiyon-rpg oyunu hakkında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Oyunun yaratıcı yönetmeni Dan Vávra dövüş sistemi hakkında açıklamalarda bulundu.

    Oyunda özel animasyonlar kullanmadıklarını ve her şeyin işlemci tarafından hesaplandığını söyleyen yetkili, örneğin karakterimiz bir şeye vurduğunda veya bir şeyle etkileşime girdiğinde herşeyin hesaplandığını söylüyor. Yani diğer oyunlardaki önceden hazırlanmış animasyonlar Kingdom Come'da bulunmayacak. Dan Vávra bu konuda şöyle bir örnek veriyor.

    "Örneğin, bir duvarın yanında duruyorsunuz, kılıcınızı savurduğunuzda duvara sürtecek ve yavaşlayacak; düşmana vurduğunuzda darbenizin etkisi azalacak. Bu gibi ayrıntıları yapabilmek bir yıldan uzun zamanımızı aldı, bu tür şeyler şimdiki nesilde (Xbox 360, PS3) mümkün değildi. Bu sistemi geliştirmek çok çok zor."

    Kingdom Come: Deliverance'ın Kickstarter kampanyasının da başarılı gittiğini belirtelim. Kampanyanın tamamlanmasına 28 gün var, ama şimdiden 300.000 sterlinlik bağış isteğinin 200.000 sterlini toplanmış.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Kingdom_Comeda_Her_Hareketiniz_Hesaplaniyor-48886.htm




  • Kingdom Come: Deliverance (2018) [PC ANA KONU]Kingdom Come: Deliverance (2018) [PC ANA KONU]Kingdom Come: Deliverance (2018) [PC ANA KONU]Kingdom Come: Deliverance (2018) [PC ANA KONU]
    Kingdom Come: Deliverance (2018) [PC ANA KONU]Kingdom Come: Deliverance (2018) [PC ANA KONU]Kingdom Come: Deliverance (2018) [PC ANA KONU]




  • Kingdom Come'ın Kickstarter'ı Başarılı Oldu

    Warhorse Studios tarafından geliştirilen açık dünya aksiyon-rpg oyunu Kingdom Come: Deliverance'ın Kickstarter kampanyası başarıyla sonuçlandı. Henüz kampanyanın tamamlanmasına 27 gün var, ama şimdiden 318.000 sterlinlik bağış toplandı. Geliştirici ekip 300.000 sterlin toplama amacıyla kampanya başlatmıştı.

    PC, Playstation 4 ve Xbox One için geliştirilen Kingdom Come: Deliverance CryEngine ile geliştiriliyor ve yüksek kalitedeki grafikleriyle ve fantastik öğelere yer vermemesiyle (Ejderha gibi yaratıklar yok) dikkat çekiyor.

    Oyunun Kickstarter sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Kingdom_Comein_Kickstarteri_Basarili_Oldu-48924.htm




  • Kingdom Come'un İlk Bölümü 2015 Sonunda Geliyor

    Sunduğu tema ve özgürlükten dolayı oyuncuların beğenisini kazanan RPG oyunu Kingdom Come: Deliverance, CryEngine ile PC, PS4 ve Xbox One için geliştiriliyor. Bugün itibariyle Kickstarter bağışlarında istenen miktarı toplayan oyun ne zaman çıkacak?

    Bildiğiniz gibi daha önce yayıncı bulunmadığı gerekçesiyle ana oyunun üç parçaya ayrılacağı açıklanmıştı. Her biri 30'ar saatlik oynanış sunan üç parçanın ilkinin çıkış dönemi açıklandı. Belirtilenlere göre Kingdom Come'un ilk bölümü, 2015 yılının Aralık ayında çıkacak. Daha önce oyun için 2015 senesi gösterilmişti fakat 2015'in son ayını kimse beklemiyordu sanırım...

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Kingdom_Comeun_ilk_Bolumu_2015_Sonunda_Geliyor-48938.htm




  • Daha 27 gün var acaba bunlarda Star Citizen gibi gittikçe gideceklermi

    Yeni açıklama yapmışlar:

    http://www.kickstarter.com/projects/1294225970/kingdom-come-deliverance/posts
  • tüm mesajlar silinmiş WTF ?!
  • Yeni hedefler koymuşlar bakalım 2. bir Star Citizen olacakmı

    https://www.kickstarter.com/projects/1294225970/kingdom-come-deliverance/posts
  • Beklemedeyiz
  • Kingdom Come: Deliverance'a Mod Desteği Gelebilir

    Warhorse Studios tarafından geliştirilen açık dünya oynanışına sahip aksiyon-rpg oyunu Kingdom Come: Deliverance bildiğiniz gibi CryEngine ile geliştiriliyor. Oyunun PC tabanlı olması ve CryEngine ile geliştirilmesi mod yapımcılarının da ilgisini çekti. Geliştiriciler mod desteği sunma konusunda ise gayet hevesli.

    "Modlama konusunda son derece açığız. CryEngine kullandığımız için modlama da oldukça kolay olacaktır. Ayrıca araçlarımızı CryEngine yazılım geliştirme kitleri ile birlikte sunmak istiyoruz. Şu an için hiç bir şey garanti değil, ama böyle bir şeyi yapmamak utanç verici olurdu"

    Mod yapımcılarının The Elder Scrolls V: Skyrim gibi oyunlarda neler yapabildiğini gördükten sonra bu konuda heyecanlanmamak elde değil.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Kingdom_Come_Deliverancea_Mod_Destegi_Gelebilir-48987.htm




  • Para artışı yavaşladı artık, bari 700 000 i açsalardı daha güzel animasyonlar olucaktı
  • Kadının oynanabilir olarak hedef koyulması çok ama çok saçma, o zamanlar kadınların ne kadar sınırlı ve toplumda ezik olduğunu biliriz, ki oyun tarihe dayalı doğruculuktan söz etmekte, sırf millet istedi diye bunu +100K sterlin lk hedef olarak koymuş olamaları çok absürd ve yersiz birşey olmuş. Hem ejder ve fantezi yok diyorlar hem de kadını adamla bir tutacak olmaları antipatik birşey. Umarım bunun gibi başka şeylerle daha fazla tarihe ihanet etmezler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 26 Ocak 2014; 12:49:59 >
  • 2016 diyelim biz ona. 2 seneye o oyun unutulur. 2015 Aralık ayında bu oyun çıkınca aaa bu oyun cıkıcaktı dimi la diyecek herkes. Yalnız mount blade için iyi olmuş. MB bannerlord 2 daha erken cıkarsa çok güzel bir satış yapıcak.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.