Şimdi Ara

Kingdom Come: Deliverance II (Çıktı) [PC ANA KONU] #Türkçe (52. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.207
Cevap
32
Favori
48.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu ilk oyundan bağımsız şekilde ilk defa oynamaya başladım yalnız belirtilenin aksine ben oynamada sorun yaşıyorum grafik ayarlarıyla alakalı olarak.

12th Gen Intel(R) Core(TM) i5-12450H  2.00 GHz işlemci ve 4050 ekran kartıyla en düşük grafik ayarlarında bile nerdeyse 60 fps zor görüyorum. Sinematik modlarda zaten maks 35 fps veriyor. Sizce bu normal midir?

MSİ laptop kullanıyorum bu arada. amd 5600 işlemcili ve 3060 ti lı masaüstüm de var ancak onda denemedim. Laptopa indirip deneyim dedim ama performans hayal kırıklığı. Millet akıyor diyordu yorumlarda :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    PLAYSTATION 1
    PLAYSTATION 2
  • ne oldu anlamadım aniden her bölge için itibar kırmızı oldu kimse konuşmuyor, bunu nasıl düzeltebilirim?

Hırsızlık yaptıysan fark edilmiş olabilir, o bölgede ki askerle konuşmayı dene.

bütün bölgelerde kırmızıya döndü, çingeneler bile hakaret ediyor konuşmuyor

Allah Allah. Seninle mi yoksa oyunla mı alakalı çözemedim. Orijinalse dosya doğrulaması yap, korsansa sil baştan yükle.

REFERANSLARIM ||| XBOX LIVE : fasakasa |||PSN ID : fasakasa ||| STEAM
    Bedava Playstation Oyunları ||| Nasıl Daha Ucuz Oyun Alırım? ||| Anker SoundCore Vortex ||| Sony Pulse 3D ||| PlayStation 5
    He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him.
    Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight.
  • ornitolog kullanıcısına yanıt

Bilmeden hirsizlik yapmişsindir.. Yada Seyahat ederken Ölü hayvanin yaninda görüşmüşsündür.. Dedikodular köye ulaşmiştir.. At sürerken hizla giderken sivile carpip öldürmüşsündür.. Bunun gibi dedikodular var..İnsanlar seni görürken bayilttiysan.. Sabaha seni gammazlamişlardir. vs.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Kesinlikle,toraman ve kuttenbergde yan görev serisi var kılıç öğrendiğimiz çok faydası oluyor 6 7 düşmanı çok rahat alıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu bir oyun 60-70. saatinde halen şaşırtabilir mi insanı ya? 🙂 Böyle bir devasa içerik birçok triple A oyununda yok. Bir dünya kitap var okudukça alimlik yetenekleriniz gelişiyor. Diyaloglarda misal tarihi bir olaydan bahsedilince önceden o konuda kitap okuduysanız hemen diyalog seçeneği çıkıyor. Karşı taraf bizim bunu bilmemize şaşırıyor vs. Siz ne yaptınız abicim bu nasıl bir emektir?

Oyun o kadar dolu ki kendiniz akıl edip bazı şeyleri deneyince öyle bir seçenek olduğunu fark ediyorsunuz. Misal bir suçla ilgili kulağınıza birşeyler çalındı veya bir şeye tanık oldunuz. Kendiniz gidip valiyle konuşmayınca valiye ihbar etme seçeneğiniz olduğunu bilemeden oyunu bitiriyorsunuz. Oyun resmen deniz derya. Eşeledikçe daha fazla şey çıkıyor. Böyle bir emek yok. Benim gönlümde bu oyun yılın oyunudur. Gta 6 çıksa da çıkmasa da 🙂

Ama işin ilginci bunları hiç tarlada veya bir bağda görmüyoruz, bazı yerlerden toplanabilir olmaları daha gerçekci olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 10 Mart 2025; 6:30:43 >
  • Arkadaşlar aynı durumu yaşayan varsa diye bilgilendirme amaçlı yazıyorum. Eğer sizin de oyunu açma süreniz uzadıysa yani oyun yükle dediğinizde eskiye nazaran daha geç yüklüyorsa, bekleme yaparken zaman daha yavaş geçiyorsa ve hızlı seyahatte eskiden çok hızlı ilerlerken sembol şimdi yavaş ilerlemeye başladıysa çözümü basit. Ben önce çok save aldığımdan şişti diye düşünmüştüm ama alakası yokmuş. Zaten max 50 save alıyor. Yenisini aldıkça alttan silmeye başlıyor.

Her neyse çözümü için hangi haritadaysanız diğer haritaya at arabasıyla yolculuk yapacaksınız. Genelde bu sorun ikinci haritada gerçekleştiğinden Trosky haritasına arabacıyla konuşup dönüyosunuz. Sonra hiçbir şey yapmadan yeniden Kuttenberg haritasına yine arabacı vasıtasıyla dönüyosunuz. 200 groşen olması lazım tek gidiş. Yabancı forumlarda yazdığına göre firma hatanın farkında ve yeni patch ile düzelecekmiş. Sorunun da bulunduğunuz haritada npc lerin birbirine geçmesi veya sapıtması olduğu düşünülüyor. Harita değişince sıfırlanıyormuş galiba 🙂

• şimdi oyunun sonunda Hans ile vedalaşırken onu öp çıktı ben seçmedim ama seçince ne oluyor ve sonrasını etkiliyor mu

MSI MAG272QP//Asus H81M-PLUS//İntel i7-4770//HyperX 16 GB DDR3 (1600)//Gigabyte Windforce 2070//Hi-Level Ultra 120GB 550MB-530MB//Thermaltake Smart (RGB) 700W//Razer Deathadder 2013//Red Dragon Kumara//Logitech G231
    PSN:PlevneGazisi Steam:Faticcc
  • ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

teşekkürler, uyuz ediyordu o iş. 400 groşene değer  

İyiler ilk görüşte tanınmaz
  • Kombo yapmak imkansız

• Cemo94 kullanıcısına yanıt

Hocam fiziksel gücünüz lvl 22 23 ayarinda olmali : ) Geniş Stamina ve Energy yogunlugu sayesinde yenersiniz. Toraman zaten cok güclü bir büyükusta. Öylece oyun başinda yenmek zor olacaktir.

1.oyunun tecrübesimi bilmem , Toramani ilk oynayişta bayiltmiştim :d

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.