Şimdi Ara

Kingdom Come: Deliverance II (Çıktı) [PC ANA KONU] #Türkçe (51. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.207
Cevap
32
Favori
48.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kingdom Come Deliverance 2 - Berber güncellemesi ile oyuna eklenecek sakal stilleri.

Kingdom Come: Deliverance II (Çıktı) [PC ANA KONU] #Türkçe

Kingdom Come: Deliverance II (Çıktı) [PC ANA KONU] #Türkçe
    Kingdom Come: Deliverance II (Çıktı) [PC ANA KONU] #Türkçeınsider gaming
    Kingdom Come Deliverance 2's Barber Mode Update Detailed in Livestream
    https://insider-gaming.com/kingdom-come-deliverance-2-barber-mode/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 5 Mart 2025; 12:4:19 >

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗

• Berber güncellemesi bana çok boş geliyor. Ufakta olsa oyuna ayrı bir incelik katacak meslek ekleseler daha iyi olabilirmiş. Mesela kılıç yapar gibi terzicilik olsa kendi kıyafetimizi farklı desenlere ve kalitelere göre yapsak çok daha şık olurdu.

• Oyunu şimdi bitirdim. Açıkçası ciddi hayal kırıklığına uğradım. Oyunun konusu bana kısa geldi, özellikle ilk oyuna kıyasla. Oyun bitmeden hemen önce biteceğini hissettiğimde “yok ya daha vardır oyunun bitmesine” diye kendimi avutmaya çalıştım fakat the end yazısını görünce üzüldüm. İlk oyundaki görev çeşitliliği hiç yoktu, misal ilk oyunda manastıra kaçak girip oradan birini kaçırdığımız görev muhteşem ötesiydi, ikinci oyunda hiç bu minvalde keyif veren bir görev olmadı. Woke olaylarını zaten söylememe bile gerek yok. Kiliselerin girilebilir olmaması da beni dehşet hayal kırıklığına uğrattı. İlk oyunu bitirmem 2-3 ayımı almıştı, aynı tempoda bu oyun 1 ayda bitti. Haritalar ilk oyuna göre boş hissettiriyor, her iki haritada köyler var ama köy demeye bile bin şahit, sadece 2-3 evden oluşan ufacık yerleşim yerlerinden ibaret. İlk oyundaki köyler daha büyük ve kalabalıktı. Üstelik ana görevler bittiğinde daha trosky’nin yarısından fazlası keşfedilmemişti. İlk oyunun benim hayatımda oynadığım en güzel oyundu, ikincisi de ondan daha iyi olur sanmıştım ama hayal kırıklığına uğradım. Çok ufak da olsa 3. oyun için çok ufak bir açık kapı bırakmışlar gibi ama o kadar ufak ki Üçüncü oyun yapılmasa şaşmam. Neyse en azından ölmeden önce en sevdiğim oyunun ikincisini görmüş oldum. Ama ilk oyuna göre oldukça boş bir oyundu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastStand -- 5 Mart 2025; 21:17:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• HA1990 kullanıcısına yanıt

bence de bomboş olay berber, at yarışı vs. senin dediklerin daha güzel, gayet de yapabilirler.

Hocam Full ana görev gittigin o kadar belliki yan görev dişinda bir sürü gizli görevler var... Keşfe hic cikmadiginiz icin erken bitirmeniz normal.

Orijinalden alıntı: Absnthe

Hocam Full ana görev gittigin o kadar belliki yan görev dişinda bir sürü gizli görevler var... Keşfe hic cikmadiginiz icin erken bitirmeniz normal.

Ben ilk ana göreve gitmeden 13 lvl olmuştum kurcakayacak çok şey var oyunda bencede

Bana göre tek eksik avlanma gelişmemiş ve hayvan varlığını arttırmamışlar pek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 5 Mart 2025; 22:53:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Muazzam gidiyor bakalım 3 yan görev hariç hepsini yaptım 80 saati aştım,lakin başarısız olduğum 3 yan görev den başarısız olduklarım var keske su an ki güçle geri donebilseydim

Hocam ben skilleri öyle fülleme aşamasina geldimki. 2.haritanın daha ilk ana görevine yeni gectim..Ama şuan tamamen yan görevlere ve keşiflere odaklandim. VE buldugum harita hazineleri kovaliyorum.. Bu oyundan sonra boşluga düşecegim. HİCBİR oyun bu oyunun yerini almicak onu biliyorum...

Orijinalden alıntı: Absnthe

Hocam ben skilleri öyle fülleme aşamasina geldimki. 2.haritanın daha ilk ana görevine yeni gectim..Ama şuan tamamen yan görevlere ve keşiflere odaklandim. VE buldugum harita hazineleri kovaliyorum.. Bu oyundan sonra boşluga düşecegim. HİCBİR oyun bu oyunun yerini almicak onu biliyorum...

Hazine haritaları benimde çok ilgimi çeker, RDR 2 dekilere benzetmiş bunlarda hoş yani...

Valla bende BaldursGate 3 oynuyordum sonlara yakınım ondada bu oyuna başlayınca o kaldı öylece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EaGLe Power -- 6 Mart 2025; 10:4:33 >

ben de bir şey görmüştüm

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    kuttenbergde bir madenin içerisine girip ilerlediğimde yerde yatan bir ceset ve suların içerisinde cem yılmazın tekme attığı minik dinazorlar vardı fakat o bölüme erişemedim geçit tahta parçalarıyla kapatılmıştı. Belki başka taraftan girişi vardır ama bulamadım.

Güzel yazı olmuş

Hocam bayağı güzel şeyler varmış.Guzelde saklamislar.

Yarım saattir şu aptal yeri geçemedim. Resmen oyundan soğutmak için yapmışlar....

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    | XFX AMD RX 6900 XT SWFT | AMD Ryzen 5 5600 | XPG Spectrix D41 RGB 16x2 32 GB DDR4 3600 Mhz RAM |Cooler Master Mwe Gold-V2 850 W PSU | Kingston A2000 1 TB m2 nvme SSD | MSI B450 Tomahawk Max | PHANTEKS P400A RGB KASA | Playstation4/steam id: Bilgennyk |
  • bilgennyk kullanıcısına yanıt

Doğru yapıyorum, youtube videolarını izledim. Ordada bayağı uğraşıyor millet.

Bi şekilde olucak artık.

• Oyunu almaya niyetlendim yalnız eneba fiyatları artmış.Uygun yollu başka alabileceğimiz başka yerler var mı ? ya da %20-25 indirimli gift atabilecek var mı ?.Uzun zaman sonra pc key gift kısmına ilan açtım acayip dolandırıcı dolmuş orasıda.Uygun yollu alanlar bi bilgilendirirse sevinirim.

Anakart: MSI MPG X570 GAMING PRO CARBON WIFI Ram : Corsair RGB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Ram İşlemci: AMD Ryzen 5 3600X Ekran Kartı: MSI NVIDIA GeForce RTX2060 Gaming Z 6GB 192Bit GDDR6 Psu: Seasonic Focus Plus 850W 80 Gold SSD: Samsung 970 Evo Plus NVMe 500GB 3500MB/s-3300MB/s M.2 Monitör: MSI Optix MAG271C 27" 144Hz 1ms (HDMI Display) Full HD Curved Oyuncu Monitör Dark N10 Advanced 5x12cm Kırmızı Fanlı Fan Kontrollü Full Cam Yan Panelli USB 3.0 Bilgisayar Kasası Ses Sistemi: Creative Inspire T3300 2 1 İşlemci Soğutucusu: Arctic Freezer 34 Esports DUO Kırmızı CPU Soğutucu
  • KARTALIZMA kullanıcısına yanıt

ilk başta biraz zor bu, az gelişip git bence. tokat manyağı yapacaksın. emin ol :)

kesinlikle. ilk oyuna göre çok eksik bir oyun olmuş. üzerine yeni şeyler eklerler diye bekledim ama hiç öyle olmadı. büyük hayal kırıklığı oldu bende oyun

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    ayrıca hans ile henry'i öpüştürmek ne demek ya? allah bu oyunun yapımcılarını bildiği gibi yapsın çok büyük bir rezillik bu ya.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.