Şimdi Ara

King Thor vs Kal Kent (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
5.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet baltasız/çekiçsiz daha güçsüz oluyor THOR önemli ölçüde düşüyor güçleri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçek bilgi kullanıcısına yanıt
    Normal :D



    Önüne gelene hakaret ediyo



    Herkese saygı duymayı öğrenecek

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman Süperman , Thor'un çekicini / baltasını elinden düşürse veya uzaklaştırsa alamaz mı THOR ' u ?
  • Alır ama yine zorlanır bide Nasıl uzaklaştıracakki yada elinden düşürecek . Elinden düşürür ama THOR istediği anda geri gelir balta.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçek bilgi kullanıcısına yanıt
    King Thor vs Kal Kent.











    King thor alır demiştim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Son_of_Odin

    Alır ama yine zorlanır bide Nasıl uzaklaştıracakki yada elinden düşürecek . Elinden düşürür ama THOR istediği anda geri gelir balta.
    Hmm peki hocam THOR bu gücünü basit bir şekilde açıklayabilir misiniz ?
  • Gerçek bilgi kullanıcısına yanıt
    odin şu meşhur hotu thanosuda almış mıydı? merak ettim.
  • The Beyonder kullanıcısına yanıt
    Odin nasıl Hotuyu alır hotu tek atar odine

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mjolnirsiz





    Fizyolojisi:



    Thor, yarı asgardlı ve yarı kıdemli tanrı bağları ve genleri sayesinde inanılmaz bir fizyolojik üstünlüğe sahiptir. Odin’e göre Thor henüz tam potansiyeline erişmemiştir. Eriştiğinde ise kendisi de dahil tüm tanrıları geride bırakacaktır. Dünya’daki en kudretli varlık ve de Marvel Evreni’nin en güçlü kahramanlarından biri olarak ele alınmaktadır.



    Daha önce de söylediğimiz gibi potansiyel olarak Marvel Evreni’nin en güçlü ve en potansiyel sahibi varlığıdır.



    Kuvveti:



    Thor, asgard tanrılarının en güçlüsüdür. 100+ ton sınıfının bir üyesidir ayrıca bu “+” kısmı Thor için çok çok fazla demektir.

    Silver Surfer’ın sörf tahtasını (kozmik kumaş içeren özel bir parça) parçalamak.

    Defalarca Hercules’i yenmek.

    Hulk ve Abomination gibi varlıklar ile güreşmek.

    Yakın dövüşte Namor ve Gladiator gibi rakipleri domine etmek.

    Dünya’nın etrafında bir kaç tur dolanabilecek kadar büyük Midgard Sürüngeni‘ni dünyaya sıkı sıkıya sarılmışken onu oradan söküp uzayın derinliğine kaldırıp atabilmek.

    Galactus gibi varlıkların canını yakıp onların zırhlarını parçalayabilmek.

    Pek çok ay ve gezegeni yok edebilmek bu artılara dahildir.

    Öyleki Beta Ray Bill ile yaptıkları bir savaş esnasında Thor, Bill’e o kadar sert vurur ki üzerinde bulundukları gezegen parçalanır.

    Thor’un belirlenmiş kaldırdığı en yüksek ağırlık 7 sextillion tondur.





    Zarar Verilemezlik:



    Bahsettiğimiz gibi Asgardlı ve de Kıdemli Tanrı melezi fizyolojisi sayesinde kendi ırkında bile nadir görülen bir zarar verilemezlik yetisine sahiptir. Pek çok insansı hastalık, zehir ve toksin Thor için geçersiz. Bununla birlikte Radyasyon, açsızlık, susuzluk, havasızlık gibi şeyler de Thor ‘un canını sıkabilecek şeyler değil. Thor o kadar bağışıktır ki sarhoş bile edilemez, sarhoş olması için tanrısal kökeni olan içecekler içmesi gerekir. Uzay boşluğunda hiç bir ekipman gerektirmeden yaşayabilir ve seyahat edebilir. Kara Deliklerden çıkabilir.



    Celestial, Thanos, Galactus, Bor, Odin gibi inanılmaz güçleri olan karakterlerden defalarca darbe almış ve hayatta kalmıştır. Güneşin çekirdeğindeki sıcaklıklardan Buz Diyarında ki Buzullara kadar her türlü koşulda hayatta kalabilir.







    Kondisyon:



    Tanrısal fizyolojisi ve de insan ırkından üstün yapısı sayesinde Thor bir insanın, ölümlünün aklının hayalinin alamayacağı seviyelerde kondsiyon sahibir. Vücudu bizim ürettiğimiz yorgunluk toksinlerini üretmez bu sebepten yorulması için büyü, enerji ve de fiziksel anlamda çok yoğun şartlar altında kalması gerekir. Tamamiyle dinlenmeden yoksun yaşayamaz. Uyuması ve dinlenmesi gerektiği bilinir ancak bu bize kıyasla devede kulak denebilir.



    Ordusu ile beraber 40 gün 40 gece durmadan savaşması ya da 9 ay boyunca Buz Devlerini püskürtmesi gibi inanılmaz dayanıklılık gösterimlerine sahiptir.







    Hız:



    Thor, inanılmaz hızlarda uçabilir öyle ki bir çok kez ışık hızından hızlı uçabildiğini göstermiştir. Öyle ki Silver Surfer gibi bu konunun Marvel evrenindeki en iyisine ayak uydurmuşluğu vardır. Buna karşın koşu hızı belirlenmemiştir. Zeminde hareket olarak çok etkileyici olmasa da yine de pek çok insan atletten çok daha hızlı hareket ettiği gözlenmiştir. Yine de hız ve refleksler Thor’ un zayıf noktasıdır desek yalan olmaz.







    Sezgiler:



    Güneş Sisteminin bir ucundaki bir vakayı sezebilir, ışık hızından hızlı nesneleri takip edebilir. Tanrısal sezileri de cabası.







    Uzun Ömür:



    Thor ve Asgard Tanrıları tamimiyle ölümsüz değillerdir ancak çok çok çok uzun dönemler ve zaman boyunca yaşayabilirler. Thor’un yüzlerce yıl yaşında olduğu söylenir. Asgardlılar tanrıça Idunn’un sunduğu altın elmaları yediğinde kendilerini formlarının zirvelerinde ki hallerinde tutabilir ve uzunca bir süre o durumda kalabilir.







    Hava Kontrolü:



    Thor’un bu gücü genelde Mjolnir’e dayalıdır. Ancak Mjolnir olmadan da (çok yıkıcı olmayan boyutlarda) hava olayları çağırabilir, avuçlarından yıldırımlar çıkarabilir. Ayrıca, ateşten yağmur gibi anormal hava şartları da yaratabilir.







    Yerküre Kontrolü:



    Thor yeniden dirildiğinde bunu Toprak Ana olarak anılan annesi Gaea’nın bahşına borçlu idi. Bunun akabininde yerküre üzerinde de bazı güçler elde edinmiştir. Çok şiddetli depremler yaratabilir ve de devasa toprak parçalarını ikiye ayırıp arada boğazlar oluşturabilir.







    Yakın Dövüş Uzmanlığı:



    Marvel Evreni’nin en iyi eğitilmiş ve en çok savaş tecrübe etmiş karakterlerinden birisidir. Öyle ki tüm güçleri elinden alınıp sıradan bir ölümlü olduğunda dahi Captain America gibileri ile kafa kafaya mücadele edebilir halde idi.



    Dünya’daki pek çok dövüş formuna ekstra olarak pek çok gizemli Asgard dövüş ve savaş becerisini de barındırmaktadır. Hercules gibi pek çok antik dövüş sanatını bilen rakiplerden Hulk ve Juggernaut gibi brüt pataklayıcılara kadar pek çok tarzda ki rakibe uyum sağlayabilmektedir. Thor aynı zamanda Marvel Evreni’nin en iyi antik silah uzmanlarından birisidir. Kendisi genelde çekiç (mini balyoz) ile görülse de; balta, mızrak, kılıç, ok, kalkan, vs gibi pek çok silahı ileri seviyede ustalık ile kullanabilmektedir.







    Savaş Uzmanlığı ve Stratejistliği:



    Öyle denilmese de Thor bir bakıma bir savaş tanrısıdır gerek Dünya’da gerek diğer 9 Diyar ve başka alemlerde pek çok kez seferler düzenlemiş, savunmalar yönetmiş ve de büyük sayılı savaşlarda Tony Stark ve Captain America gibi adamların ricaları üzerine stratejiler düzenlemiştir.







    Kalıcı Olmayan-Duruma Bağlı Yetenekleri:





    Odin-Force:



    Thor, Asgard’ın varlığını sağlayan ve de All Father Odin’e ait olan bu güce erişim sağladığında hali hazırdaki beceri ve güçleri daha da artarken aynı zamanda daha önce tecrübe etmediği güç ve becerilere de nail olur.



    Odin-Force etkisi altında iken zaman içerisinde başardığı şeylerden bazıları;

    Bir bakışı ile Captain America’nın kalkanını parçalamak.

    Yüce Büyücü Doctor Strange’i yenmek.

    Asgard’ı New York’un üzerine ışınlamak.

    Dağılmış bir ayı yeniden yaratmak. vs vs





    Mjolnir:



    Marvel Evreni’nin en güçlü bir kaç silahından biri olan (belki de potansiyel olarak en güçlü) Mjolnir, cüce Eitri tarafından Uru metali ile dövüldü ve de yapıldı. Yok edilemez Adamantium’dan çok daha dayanıklı, değerli ve uzun ömürlü bir meta olduğu söylenebilir. Ayrıca bu metalin bir başka özelliği daha var. Marvel Evreninde Fırtınanın Anası God Tempest olarak adlandırılan galaksi boyutunda kozmik bir doğa gücü vardır. Bu Kozmik Ana Fırtına Asgard’a saldırdığında bu fırtınanın gücü Odin tarafından ehlileştirilir ve de Uru metaline hapsedilir. Uru Metali ise ölen yıldızların çekirdeğinden yapılan ve Odin’in sihri ile mühürlenen bir metaldir. Tüm bunları toplayınca Marvel evreninin en gizemli, kuvvetli ve de badass silahı karşınıza çıkıyor.



    Mjolnir, Thor’un hali hazırda sahip olduğu uçma (nadiren Mjolnir olmadan uçar ancak bunun için Mjolnir’e layık olması ve de Mjolnir’in belli bir yakınlıkta olması gerekmektedir. ), hava kontrolü, yer küre kontrolü, sezgiler ve dövüş yeteneklerini çok yüksek oranlarda artırır. Üstüne üstlük, çağırma, büyü yapma/kaldırma, ışınlanma,tanrısal ya da elementsel saldırılar oluşturma,enerji emme ve yayma konularında da Thor’un odaklanmasını ve de teknikleri yapmasını kolaylaştırır



    Thor, kendi ırkında pek görünmeyen pek çok beceriyi Mjolnir sayesinde sergilemektedir.



    Ayrıca, Doctor Strange’e göre Thor’un yaşam enerjisi bir şekilde Mjolnir ile iç içedir.







    Mjolnir Destekli Hava Kontrolü:



    Mjolnir içinde galaksilerden daha büyük kozmik bir fırtınanın avatarı olan God Tempest denen bir tanrıçayı barındırıyor desek yalan olmaz sanırım. Thor, mjolnir olmadan bile havaya hükmeden bir tanrı birde God Tempest’in ona katılmasıyla bu gücü başka boyutlara ulaşır.



    Thor tüm diyarların fırtınalarını, tipilerini, tufanlarını, kasırgalarını, zelzelelerini çağırıp, güçlerini katlayarak yönlendirebilir.



    Yeniden Dirilme:



    Thor’un bir çok kez gösterdiği bu yeteneğinin tanrısal yapısından da öte Mjolnir ile de bağı olduğu bilinmektedir.



    Mistik Enerji Hükmünü Kırma:



    Mjolnir, Thor’un dileğine göre etraftaki büyü destekli becerileri nötrleyebilir. Bunu geçmişte Juggernaut ile olan bir dövüşünde keşfeder onun büyüye bağlı olan zarar verilemez ve kımıldatılamaz, önüne geçilemez gücünü, savaştıkları bölgeye Mjolnir’i sallayarak kırdığını anlamıştır.



    Madde Manipülasyonu:



    Thor, Mjolnir ile birlikte elementsel oluşumlar yaratabilir, solucan delikleri yaratabilir, belli miktarda madde kontrolü sağlayabilir.



    Görünülmezlik ve Geçirgenlik:



    Çok yaygın ve de kalıcı geçmişi olan bir güç olmamak ile beraber Thor & Mjolnir birlikteliği, büyü ile beraber kendilerini görünmez ve de dokunulmaz yapabildiklerini birden fazla defa göstermiştir.



    Güç Kalkanı Yapıları:



    Mjolnir, Thor’a çok güçlü ve dayanıklı bariyerler ve de enerji alanları yaratma becerisi vermektedir.



    Enerji Emme ve de Yayma:



    Thor, pek çok kudretli rakibinin enerjisini ya da atağının enerjisini Mjolnir içinde hapsedip akabinde bu gücü rakibine geri iade etmiştir. (Çok yaygın olmasa da geçmişte yapmış olduğu bir beceri)



    God Blast:(god toss)



    Sanılanın aksine Thor, çekici olmadan da God Blast yapabilmektedir. Bu onun en güçlü saldırısıdır. Thor genelde bu saldırıyı çevresindekilere zarar vermemek adına kullanmaz ancak kullandığı zamanda Midgard Sürüngenini öldürmek, Galactus’u yerle yeksan etmek gibi başarılar sergilemektedir. Mjolnir ile atağa odaklanması ve gerçekleştirmesi daha çabuk ve güçlü olmaktadır.



    Mistik Bağlantı:



    Thor ile Mjolnir, mistik bir bağlantı hattını paylaşır. Bu sebeple çekiç her fırlatıldığında Thor’un komutası üzerine ona geri döner ya da onun istediği rotada ilerler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Odin ig thanosu zorlayamaz hotu thanostan tek yer

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim hocam .
  • Rica ederim :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hotu thanos bu kal kent odin p force filan dinlemez hepsini tokatlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hotunun konusunun açılması ayıp.Oaa dan alıyor doğrudan gücünü.Heart of the universe

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • silindi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironmaster17 -- 22 Temmuz 2018; 17:48:8 >
  • "7 sextillion tondur."

    Böyle muhabbetleri görünce hayattan soğuyorum.. Fictional karakterleri yarıştırıyorsunuz ne fizik var ne kimya ne matematik!!

    Gidin salona 20 kilo dumbbell pullover yapın da bi gerçek dünyaya dönün ne olursunuz..

    Siz beni afaroz etmeye kalkmadan da yazayım, tabiki konu çizgi romanlar vs içinde açılmış, eleştirmek pek haddimize değil yalnız dışarıdan bakınca o kadar nerd görünüyorsunuz ki!

    God of thunder demek gök gürültüsü demek! Adama lightning bile dememişler..

    Neyse ben kaçayım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 30 Mayıs 2018; 4:13:27 >
  • God of Thunder demek Gök gürültüsü tanrısı demek zaten ama thunder ın diğer anlamı şimşek



    Gerçek hayata dönün nolursunuz derken biz bu işi öyle ciddiye alıp değil hobi olara yapıyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana 7 sextillion ton kaldırmasımı saçma geldi ?



    Superman sonsuz ağırlık kaldırıyor hocam bildiğimiz sonsuz ölçülemeyen



    Bu kadar ağırlık kaldırmaları saçma gelmemesi lazım uçması saçma değil ama bu saçma yıldırımlara hükmetmesi saçma değil ama bu saçma



    Neyse çizgi roman karakterleri ne fizik arayacaksın ne mantık nede matemetik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçek bilgi kullanıcısına yanıt
    Hotu thanos. Bu odine kal kente king thora aynı anda tek atar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı anda tek atmayı bıeak attıktan sonra kahve bile içer

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.