Şimdi Ara

King Arthur: Legend of the Sword (2017) | Charlie Hunnam | Guy Ritchie (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
2
Favori
4.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • En iyi sinema deneyimlerinden birisiydi. Yönetmenin tarzını çok sevdim. 3D etkisi de çok güzeldi.



    Bonus olarak da Ww,spiderman ve mumya fragmanlarına dev perdede denk gelmek güzeldi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkcası ben filmi beğendim. Herşeyi elinden giden arthur un yeniden kral olması anlatılıyor. Baştaki filli sahneler güzeldi. Daha doğrusu aksiyon sahnelerinin hepsi güzeldi. Kılıcı aldığı anda bildiğin kratos oluyor arthur. Yönetmenin farklı bir anlatımı var. Benim için pek önemli olmadı. Ama bazı sahneler TV filmi edasıyla çekilmiş gibi. Devamı gelecekmi bilmem ama senaryoda açıklar gördüm. İnsan 2 sahnede merlin i bize gösterir. Yapmadılar.
  • Ben çok beğendim filmi. Özellikle
    Arthur'un büyümesini anlatan sahne çok iyiydi. İngiliz yönetmenlerin sahneleri hızlı hızlı geçiştirip anlatmasını çok seviyorum. Edgar Wright da yapıyor bunu.


    Gayet eğlenceli ve seyir zevki yüksek olmuş. İlerleyen filmlerde senaryo daha oturaklı olur. Yan karakterler başarılıydı ama derinlik yoktu. Charlie Hunnam ise iyi olmuş role ancak Arthur'un artist tavırları filme sanki pek gitmemiş gibi. 7/10



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Icefyre -- 28 Haziran 2017; 18:18:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmin müzikleri 10 numara olmuş. Guy Ritchie daha iyisini yapabilirdi ama bu haliyle de oldukça sürükleyici bir film olmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 28 Haziran 2017; 21:58:5 >
  • gerek yoktu bu filme. şimdi bunun yerine, sherlock holmes 3'ü izliyor olsaydık keşke.
  • Vakit geçirmek için izlenecek çerezlik bir film olmuş.
  • Sahne geçişleri ve müziklerin sahneler ile uyumu mükemmeldi.
  • Film bence kötü değildi. Sürükleyiciydi ve Kral Arthur teması hoşuna gidenler için birebirdi bence. Ben de sevdiğim için keyif aldım. Gişeden belli, devamı gelmeyecek zaten. Ama olsun 7/10 veriyorum
  • Film vasattı. Yani kurgusu atmosfere hiç gitmemiş. Kurgusu hızlı, çok hızlı. Fast And Furious 8 filminin kurgusunu alıp tarihi-fantastik bir filmine uygulayın işte elde edeceğiniz sonuç bu filmdeki gibi olurdu. Müzikler genel olarak başarılıydı ama yine filmin atmosferine pek de uyan müzik tipleri değildi. Kendimizi zorlarsak belki atmosfere gitmiş diye kandırabiliriz ama bu, kesinlikle zorlamadan olmuyor. Kurgu hızlı işlemese arkada çalan müziklerle birlikte atmosfer Vikings dizisindeki gibi bir hal alacak ama olmuyor. Kapışma sahneleri -filmin ortalarındaki ve en sondaki sahneler- bildiğin 300 Spartalı filmi gibi olmuş. Aynısı. Eleman çatır çutur girer bu hızlandırılmış çekim sonra tam kesip biçeceklerken kısa bir süre ağır çekim, sonra yine hızlandırılmış çekim, sonra yine ağır çekim, tabi bu arada görsel efektler, aksiyonlar, tek kişinin orduyu biçmesi vs... Bu 300 Spartalı filmndeki kurgunun aynen uygulandığı filmin bu iki sahneesini ben beğendim. Filmi de büyük oranda onlar kotarmış, yoksa genel olarak gerçekten kötü film. Karakterlerin, özeillikle de ana karakterimizin kişiliği, kurduğu cümleler filan çok yapmacık geliyor. Senaryo zaten yok demekle eş değer. 4/10, hadi en fazla 5/10. Kesinlikle sinemasına gidilmez, CD/DVD/Blu-ray'ine para verilmez. Tam anlamıyla indir-izle-sil filmi olmuş.




  • Bu filmi izleyeceğim unutmazsam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikinci bir "yüzüğü neden kartallarla taşımadılar" vakası içeren film.

    not: o dev yılan neden amcayı yemiyor?
  • Fena değildi ne iyi ne kötü

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bluray çıkmış,bir ara izlerim
  • fena değil, 6.5/10
    bu yönetmenin o hızlı geçişli anlatım tarzını seviyorum aslında ama bu tarz bir filmde biraz garipsedim.
    onun dışında görsel efektler güzel ve hikayeye aşk meşk eklenmemesi iyi olmuş:
    o büyücü kızla bir etkileşim olmaması iyi olmuş...

    film genel olarak sıkmasada etkileyici sahnelerden yoksun ne tatlı ne tuzlu, bir kere izlenip birdaha hatırlanmayacak kıvamda...
  • Sons Of Anarchy den severiz reisi Film mutlaka izlenmeli

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

    Bu filmi izleyeceğim unutmazsam

    İzledim. Fena değildi. Doğru müzik seçimleri ile daha da iyi olabilirdi film. Dizisi mi yoksa bu film mi orijinal hikayeyi anlatıyor acaba

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zevkli bir film olmuştu, müzikleri özellikle güzel hazırlanmıştı. Devamının gelmeyecek olması kötü olmuş. Daha karanlık bir havaya sahip 2. bir film fena olmazdı. Ayrıca final dövüşü Dark Souls trailerlarlarına benzemiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film güzel olabilecekken hep direklerden dönmüş olmamış. Bana tamamen deneysel geldi ve şahsen bu deneyi de sonucunu da beğenmedim.
  • Filmin başı hariç dandik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmi çok beğendim özellikle de müziklerine hasta oldum 1 haftadır dinliyorum uzun zamandır bu kadar iyi soundtrack dinlememiştim. Filmdeki guy ritchie geçişlerini gerçekten seviyorum. Özellikle sondaki dövüş sahnesini izlerken sinemaya gitmediğime pişman oldum. Elimde olsa imax giderdim. Ama şehrimde yok zaten. 6 film deniyordu ama gişede sonra yapmazlar sanırım üzüldüm reklamını iyi yapamadılar bence ben mesela bunu sıradan tarihi bir film sanıyordum fantastik olduğunu bilsem kesin giderdim. Bu arada konunun yüzeysel olma sebebi sanırım 1-1,5 saate yakın sahne kesilmiş filmden director cut Edition olarak çıkacakmış.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.