Şimdi Ara

Kinect Sports Rivals'ın İlk İnceleme Puanları Yayınlandı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • jet ski olan free sürümüne dün baktım. grafikler çok güzel ben şaşırttı. yalnız oyunu start yapamadım kineckt kullanmayı bilmiyorum
  • Free Killer Instinct Outfits With The Purchase Of Kinect Sports Rivals (Digital version)

    In early April, developer Rare-creators of Killer Instinct–released their first game on Xbox One, Kinect Sports Rivals. Rivals is the the third entry in the companies multi-million selling Kinect Sports franchise and offers plenty of new and rich features such as being able to scan yourself into the game, an actual story mode, and the option to fully customize your character with different outfits. That last feature is where the Killer Instinct connection comes into play.

    With the purchase of the digital version of Rivals on the Xbox One store, you receive a free set of Killer Instinct attire to dress your character in. Jago and Thunder themed outfits are a couple of examples. If you’ve already bought the physical copy of the game or intend to buy the physical copy, the KI outfits will be available in the Xbox One Games Store at a later date.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Queen Hentai -- 3 Mayıs 2014; 3:06:43 >




  • Oyunda en enlenceli olan bana göre kaya tırmanışı olmuş :) Özellikle rakibini bileğinden yakalayıp aşağı atması çok güzel :)

    Onun dışında tenis ve bowling de zaman geçirmek için birebir diyebilirim...
  • beyler oyun nasıl tavsiye eder misiniz?kinect'in hakkını veriyor mu.kinect evde boş boş yatmasın almaya değer mi.veya fighter within için neler düşünüyorsunuz?deneyenlerden yorum bekliyorum.
  • Kinect Sports alınır diğer oyun çöp suyu.

    KI başlığında 3. ve 4. sayfalar direk forum ana sayfasına atıyor. Benim girişim engelli veya bilemem zaten oyunu takip eden yoktu forumda pek. Sildirseydi o sayfalara girememi sağlayan şahsiyetler daha hoş olurdu.

    Ne yazdın konuya bakılmıyor bile. Daha çıkmadan S2UE aldım hala oynuyorum. T.J Combo ranked'da aktif değil hala ama lobby maçlarında ve versus'da aktif cpu ile kapışmalarda.

    Rezilliğe gel KI başlığına yazılacak şeyi bu konuya yazmak zorunda kalmak.
  • Bende giremedim konuya sadece ilk sayfaya baktım ordan yazdım ne yazdığımı ben bile göremiyorum Season 2 ile ilgili Video paylaşmıştım maya ile ilgiliydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cılkı çıktı oyunun yeni gelen update ile. Şuna bak. T.J Combo'ya özel ultra bu. Online'da deli eder adamı. :D

  • Bugün ranked'da aktif oldu pis zenci. :D

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.