Şimdi Ara

Kindle Paperwhite 3 (2015) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
438
Cevap
24
Favori
27.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kindle kullananlara birkaç sorum olacak arkadaşlar,
    1) Gerçekten kitap okuma hissini veriyor mu cihaz , göz yorma vb gibi sıkıntıları var mı ?
    2)E kitapları satın mı alıyorsunuz yoksa internetten korsan olarak atıp okuyabiliyor muyuz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 32aslan

    Kindle kullananlara birkaç sorum olacak arkadaşlar,
    1) Gerçekten kitap okuma hissini veriyor mu cihaz , göz yorma vb gibi sıkıntıları var mı ?
    2)E kitapları satın mı alıyorsunuz yoksa internetten korsan olarak atıp okuyabiliyor muyuz ?



    kitap okuma hissi veriyor, göz yormuyor
    ekitap satın alabilirsiniz, korsan da alabilirsiniz, size bagli bir durum.
  • GulfStream kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam
  • 32aslan kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar dostlar. Bende de Kindle PW3 var ve ailecek çok efektif şekilde kullanıyoruz fakat bir sorum var. Şimdi ben alete kitapları calibre ile kablolu şekilde değil de send to kindle ile atıyorum kablosuz olarak dolayısı ile Cloud'a da da gidiyor kitaplar fakat anlayamadığım şey şu: Cloud'ta(all) olup cihazda olmayan kitaplar internetsiz ortamda nasıl okunabiliyor? Airplane moda aldığımda hiçbir şey gitmiyor all bölümünde çünkü.
  • Arkadaşlar uzun zamandır tabletimden kitap okumaya başladım ve kitaba göre daha zevk alıyorum ve okumaya ayırdığım süremde arttı. Artık bir Reader almak istiyorum sadece bu iş için. Araştırdığım kadarıyla Kindle paperwhite 4gb 2016 modelini almakta karar kıldım. Bir kaçtane sorum olacaktı kullanan ya da bu konuyu bilen arkadaşlara. Öncelikle Göz yorması gibi ya da ekranda negatif yönde bir problem var mı bana önerirmisiniz bu modeli ya da bunun yerine şunu al diyeceğiniz model var mı ? ikincisi Kindle reader kitap formatında e-pub u desteklemediğini duydum, şuan ki son sürümlerde hala destekleyip desteklemediği hakkında bilginiz var mı ? Kitap almada sadece amazondan diye duymuştum, kendibilgisayarımdan ya da internnetten indirip Readerimi atmamda herhangi bi sıkıntım olur mu ? ayrıca Calibre diye bi program e-pubu kindle in görünteleyebileceği formata çevirdiğini duydum çevirmede sıkıntı çıkıyor mu çevrilmiş metinlerde sıkıntı yaşanıyor mu türkçe karakterlerde sıkıntı yaşayan var mı ?




  • kando07 kullanıcısına yanıt
    1) Göz yorma gibi bir durum kesinlikle söz konusu değil. E-ink teknolojisi ne vadediyorsa onu yapıyor. Fikir vermesi açısından şunu söyleyebilirim; cihaz ilk geldiğinde ekranına çizilmesin diye kağıt yapıştırmışlar sanmıştım. Ancak o kağıt değil, ekranın kendisinin sağladığı görüntüymüş. Yani doğala çok yakın bir görüntü sunuyor.

    2) E-pub desteklemiyor. Ancak Calibre isimli program sayesinde e-pub dosyaları azw3 veya mobi formatına çevrilerek cihaza atılabiliyor. İllaki e-pub olsun diyorsanız Kobo'lar destekliyor onu. Ancak ekran kalitesi, pdf deneyimi, çizgi roman okuma gibi hususlarda Kindle bir adım önde.

    3) Yukarıda da ifade ettiğim üzere kendi bilgisayarınızdaki kitapları USB bağlantısıyla cihaza yükleyebileceğiniz gibi Kindle e-posta adresinize mail atarak da yükleyebilirsiniz.

    4) Türkçe karakterlerde hiç bir problem yok.

    Başka sorunuz varsa her zaman sorabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi purepain -- 19 Kasım 2016; 12:50:44 >




  • arkadaşlar yurt dışından getirmek mi yoksa buradan almak mı daha uygun olur bu cihazı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: resevil

    arkadaşlar yurt dışından getirmek mi yoksa buradan almak mı daha uygun olur bu cihazı?



    Yurtdışından almak 30-40 Tl gib bişey farkeder. Değmez uğraşmaya.
  • Pw2 ile pw3 arasındaki farklar neler arkadaşlar ? Kobo aura edition 2 alacaktım ama kindle çerçevesi daha büyük galiba elle tutması daha kolay olur diğerinde sanki yanlışlıkla el ekrana çarpar diye düşündüm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bugün ikinci el bir paperwhite 3 alarak aranıza katıldım.Biliyorum daha önce sorulmuştur elbet ama şu reklamları nasıl kaldırıyorduk?Amazona mail mi atmamız gerekiyor,yardım edebilecek varsa sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MüyendisAdayı

    Bende bugün ikinci el bir paperwhite 3 alarak aranıza katıldım.Biliyorum daha önce sorulmuştur elbet ama şu reklamları nasıl kaldırıyorduk?Amazona mail mi atmamız gerekiyor,yardım edebilecek varsa sevinirim.

    Epey geç olacak ama gören olur diye yazayım. Müşteri temsilcisi ile konuşurken başka ülkede yaşadığınızı söyleyip kaldırmasını rica ederseniz hallediyor diye görmüştüm. Ben uğraşmadım.
  • Site üzerinden müşteri hizmetleri ile konuşarak da çözebilirsiniz reklam işini. Mail atıp yanıt beklemeye gerek yok. Gerçi Amazon gibi bir firmanın mail'ları çok bekletmeyeceğini düşünüyorum ama öteki türlü anında halledebilirsiniz.

    Ben de öyle yapmıştım.
  • MüyendisAdayı kullanıcısına yanıt
    artık mail atmanıza gerek yok. güncellemeleri yaptıysanız ayarlar kısmında reklamları kaldırma özelliği var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fensinn kullanıcısına yanıt
    pw 2 ile pw 3 arasında sadece sayfa değiştirme hızları farklı o kadar. onun dışında başka bir değişiklik yok. daha önce kobo glo hd kullandım ben, kobo biraz daha kindle a göre küçük gözükse de ekran boyutları 6" olduğu için aynı. çerçeveleri fark ediyor olabilir. muhtemelen sizin bahsettiğiniz kobo modelinde de durum böyledir :) ben koboya alışamadığım için tekrar gidip kindle pw almıştım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. Ben de pw3 almak istiyorum ve fiyatlara baktığımda türkiyede 530 tl civarı, amazonda ise 120 dolar olduğunu gördüm. Amazondan sipariş vermek daha mı mantıklı sizce, ek vergiler olur mu, gelmesinde bir sıkıntı olur mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Snefru

    Merhabalar. Ben de pw3 almak istiyorum ve fiyatlara baktığımda türkiyede 530 tl civarı, amazonda ise 120 dolar olduğunu gördüm. Amazondan sipariş vermek daha mı mantıklı sizce, ek vergiler olur mu, gelmesinde bir sıkıntı olur mu?

    TR gönderimi yok.
  • Arkadaşlar bilgili abilere benziyorsunuz..

    birkaç yıl sınav ,ingilizce çalışma süresi ve dergi için pdf ağırlıklı bir kullanımım olacak.pdf ingilizce içerikli metinlerde,kindle sözlük çalışıyorken kobo çalışmıyor..sadece epubta sözlükleri çalışıyor ve metin tercüme etme özelliği yok..

    ayrıca pdfde sayfaya yakınlaşma ve sayfa geçişleri çok hızlı olduğu için kindle almakta karar kıldım..

    sizlere sorum pdf ağırlıklı bir kullanım için tavsiye edeceğiniz kindle modeli ? ve varsa başka bir marka var mı ?
    şimdiden teşekkür ederim..
  • pw2 yada pw3 TR'de nereden alabiliriz arkadaşlar. Güveniliriz ve uygun satıcı var mı bildiğiniz? İkinci el pw2 kaç lira civarında satılıyor?
  • Arkadaşlar paperwhite 4 için duyum alan var mı? 2017 sonu çıkacak diyorlardı. Acaba beklemeye değer mi yoksa ppw3 alıp geçelim mi?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.