Şimdi Ara

Kınalı ada günlük tur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kız arkadaşımla kınalıadaya gidicez sabah gidip aksam dönücez bu gün içinde yapmayı planladıklarımız bisiklete binmek piknik yapmak şezlong kiralıyıp denize girmek kınalı ada veya büyük adada olucaz günlük masraf ne kadar olur bilgisi olan varmı yardımcı olursanız mutlu olurum :)

• Saglam bir kahfalti arti bisiklet arti yol 100 tl ye kapatirsin gunu adamim. :)) da ben o kizin yerinde olsam o gunun aksamina terkederdim seni :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kız arkadasım istedi böyle bir günü lise öğrencisi olduğumuzdan maddi durumlar kısıtlı hanımefendi ne dese yapmaya çalışıyoruz
  • Kınalıada'da bisiklet kiralayan yer var mı bilmiyorum ama oldukça küçük bir ada olduğundan bisiklet turu haz vermez. Büyükada daha mantıklı bu yüzden. Ayrıca piknik alanı yok Kınalıada'da. Ama deniz açısından en mantıklısı Kınalıada. Adanın her yerinden denize giriliyor.
  • kınalıda var bisiklet kiralayan yerhttp://firsatbulur.com/pageShow/12588
  • Kınalıada oldukça yüksek sokaklara sahip sahilde ada turu yaparsan 45-50 dakikada biter. Yerleşim bittikten sonra adanın arkasındaki plaj dışında görülecek hiçbir şey yok, ormanlık bir adada olmadığı için sıcağa dikkat.
  • kınalı ada tur maliyeti geleceğiniz yeri yazsaydınız daha net söylerdim ama ben kendime göre söylüyorum kartalda oturuyorum .. 2 tane istanbul kart olmalı ekenomik olması için ...

trenle bostancı gidiş 2 kişi 1.75 x 2 = 3.50
    tekneyle karşıya geçmek 3.00 x 2 = 6.00
    haftasonu gideceksen şezlong 10 X 2 = 20
    haftaiçi gidecekseniz 5 x 2 = 10 l
    bisiklet turu saat başı 5 lira kendiniz götürürseniz daha iyi olur

yemekler
    tavsiye ederim oranın kokoreçcisi süper
    yarım 8 çeyrek 5 sandaviç 4 lira değer
    mideye yarım 6 çeyrek 4 sandaviç 2.5
    döner tavsiye etmem kıymalı ama 5 tl
    dondurma kaşığı 2 tl güzel ama şeker oranı yuksek

elden alıp giderseniz daha ekonomik olur

geri dönüş fiyatalarıda tam tersine yakın gece 12 ye kadar ulaşım mevcut ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tur planı & tur arkadaşı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.