Şimdi Ara

Kinah yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendim kasamıyorum ne yapsam nafile her şeyi denedim.8-9 aydır her gün oynuyorum hala 55m param var.günlük kazancım aether toplayıp satarsam 3-4 m.Aetherde iyi para var dediler başladım hiç öyle değil.Grind yapacak silah yok (Tag officer non condition),aether,essence toplayıp satmakta zaten günlük pot,scroll vs ihtiyaçlarımı anca karşılıyo.Bazıları satmıyo bile ya da satsa bile günler sonra belki.Çok saçma bi sistem dp ile morp yapıyosun aldığın malzemelerin ücreti ürettiğin para kadar.Aylardır bi gıdım ilerleyemedim benden sonra başlayanlar tiamatta pvp yapıyo.Craftla uğraşıyorumÇoğuda bot kullanıyo eminim bundan.
    Aethertapping:490
    Essencetapping:495
    Weaponsmithing:458

Ne yapmamı önerirsiniz oyunu bırakayım mı? Yoksa int den kinah alıımı yapabilirim her ay.Düzenli olarak alışveriş yapabileceğim güvenli bi kinah sitesi var mı?

• Yani sizdemi sorun bilemiyorum ama ne pot yapıyorum nede aether topluyorum siege/eso/pvp/ arada bir dungeon hiç yoktan kendiliğinden bile para kasılıyor kaldıki aetherde para var asında toplayıp satıcaksınız pot yaparsanız zaman kaybı ve çok az para kasarsınız.Potta para kasmak için fine recovery pot yada serum basmanız gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KanameSama -- 30 Ağustos 2012; 18:24:39 >
    http://forum.donanimhaber.com/m_63693014/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KanameSama -- 30 Ağustos 2012; 22:24:10 >

ben oyunu oynadığım zamanlar aether toplamadan brokerdan aether çekerek pot scroll yapıp ayda en az 600m para kasıyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 31 Ağustos 2012; 2:00:07 >
    Daha Fazla Göster
  • Aether essence yüksekmiş alchemy kasıp pot yaparsın hem kendin kullanırsın hemde satarsın.
    farm yapabilirsin.
    en iyi yol item alıp satmakta ucuzdan goldpack alabilirsin para eden godstonelerden alabilirsin silence, paralysez vs. manastone alıp satabilirsin. sadece goldpack alıp satmakla günde 20 30 m kazandığımı bilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Deníz

Aether essence yüksekmiş alchemy kasıp pot yaparsın hem kendin kullanırsın hemde satarsın.
    farm yapabilirsin.
    en iyi yol item alıp satmakta ucuzdan goldpack alabilirsin para eden godstonelerden alabilirsin silence, paralysez vs. manastone alıp satabilirsin. sadece goldpack alıp satmakla günde 20 30 m kazandığımı bilirim.

shoptan parayla alıp gp mı satıyorsun yani?Onu yapacağına kinah satın alabilirsin.

Orijinalden alıntı: KanameSama

quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

Aether essence yüksekmiş alchemy kasıp pot yaparsın hem kendin kullanırsın hemde satarsın.
    farm yapabilirsin.

shoptan parayla alıp gp mı satıyorsun yani?Onu yapacağına kinah satın alabilirsin.

Shoptan almayı kastetmedi benim anladığım 8-9m Gold pack bulup zamanı geldiğinde 15-16 satmak kastetti galiba bende bunu arada yapıyorum.
  • Shoptan değil tabiki , brokerdan bazen sanctumda pazar kurup ucuza satan olur hemen alıyorum 4 5 tane bakıyorum piyasada gp ucuz sürmüyorum 2 gün filan bekliyorum öyle satıyorum.param varsa ve ihtiyacım yoksa hiç satmıyorum ihtiyacım olunca satıyorum.
    para bekleyince değer kaybediyor ama gp öyle değil.
    fazla ec madalyan varsa ec silahı alıp kırıp taş düşürebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deníz -- 31 Ağustos 2012; 15:17:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.