Şimdi Ara

Kimyasal atığını kanalizasyona döken firma!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 5 ton sıvı ağır kimyasal atığını deposu dolduğunda gece mesaiden sonra herkes gittiğinde gizli gizli tuvaletine yani kanalizasyona döken bir firma biliyorum...

    Bu firmayı sizce şikayet etmelimiyim? İçimde bir fesatlık yok fakat zoruma gidiyor o kanalizasyonlar neticede denize gidiyor deniz hepimizindir arkadaşlar yeri geliyor yüzüyoruz yeri geliyor deniz mahsüllerini yiyoruz sağlığımızı tehdit ediyor bu şerefsizler.Üstelik bahsettiğim firma bok gibi para kazanan ve her para kazanan gibi pintilikte sınır tanımayan bir firma.Bu yüzden her ay düzenli bir şekilde belirli ücretlerde deposunu boşalttırabilecekken kazandığı paraya göre mübalasız 3 kuruş para vermeyeyim diye böyle bir şerefsizliği yapıyor.

    Sizce ne yapmalıyım arkadaşlar ve şikayet edilecekse nereye etmeliyim.Ben bu tip insanlardan nefret ediyorum kendileri hayatın keyfini sürüyor onların bokunun rezilliğini bile bizler çekiyoruz.Geçen gün bir iş için tuzladaydım zaman iş icabı bir süre beklemem gerekti bende sahile ineyim temiz bir hava alayım dedim arkadaşlar inanamazsınız deniz leş yazıktır günahtır Allahsız köpekler bunları yapan her şerefsiz firmanında at yüküyle kazancı oluyor genelde.

    Beni yönlendirin arkadaşlar ne yapmalıyım sizce? Eğer şikayet edeceksem en ağır cezayı almaları için ne gerekiyorsa yapmak istiyorum..







  • Deniz kenarı bir yerse nispeten pek fazla bir önemi yok çünkü her türlü denize boşaltcaklar.Eğer karasal bir yer ve kanalizasyon büyük nehirlere bağlanıyorsa direk şikayet edin.
  • Ağır kimyasaldan kastım şudur teknik isimlerini bilmiyorum fakat kapağını açtığınızda resmen kendi kendine kaynayan, buharının küçücük bir miktarı burnunuza gelse nefesinizi kesen (mecazi anlamda değil resmen nefesinizi kesen), parmağınızı daldırdığınızda 5 dk içinde kalsa çıkardığınızda resmen etinizin erimiş olduğunuzu görebileceğiniz türden ağır sıvı kimyasal bunlar..
  • Hocam şikayet edin mutlaka nere şikayet edeceğinizi bilmiyorum ama afada falan şikayet edebilirsiniz belki bizim burada elektrik direklerinde lambalar açık kalınca öğlen vakti arıyoruz yanlışlık olmuş diyolar kapatıyolar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kuklacini

    Deniz kenarı bir yerse nispeten pek fazla bir önemi yok çünkü her türlü denize boşaltcaklar.Eğer karasal bir yer ve kanalizasyon büyük nehirlere bağlanıyorsa direk şikayet edin.
    Hayır deniz kenarı değil şehrin ortasında işlek bir yerde bu firma.

    Ayrıca denize boşaltacaklar diye bir şey yok bazı kurumlar var böyle firmaları gezerek birikmiş kimyasallarını özel ekipman ve bidonlarla alıp nötr hale getirip o şekilde tekrar doğaya salıyorlar diye biliyorum direk denize dökmek diye bir şey olamaz!
  • şikayet etsen ne olacak, patron yandaş çıkar sıyrılır işin içinden
  • Sen yine sikayet et kontrol etsinler

    Eger numarami falan bulurlar diye korkuyorsan lokasyonu bildir ben sikayet edeyim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acilen şikayet et hangi şehir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim ama korkulacak bir şey yok sadece şunun seceresini yaşıyorum acaba ben bu şerefsizleri şikayet edersem bir vebal altına girermiyim? Onların hakkı bana geçermi bu gün hala bekliyorsam sadece bunun içindir.Ayrıca nereye şikayet edilmesi gerektiğinide bilmiyorum bu konuda da yol gösterirseniz çok sevinirim.
  • Yer istanbul anadolu yakası arkadaşlar
  • neyin vebaline gireceksin ? adamlar dediğini yapıyorsa suçlu, şikayet etmelisin
  • bimere yaz.
  • 0M42 kullanıcısına yanıt
    Asıl bunu bilip bir çeu yapmıyorsan vebal altına girersin gerekli yerlere şikayet et gerisini devlet halleder

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısınız arkadaşlar doğru söylüyorsunuz.

    Fakat hala tam olarak nereye şikayet edeceğimi bilemiyorum Alo 181 diye bir numaraya ulaştım başka bildiğiniz kurumlar hangileri?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0M42

    Teşekkür ederim ama korkulacak bir şey yok sadece şunun seceresini yaşıyorum acaba ben bu şerefsizleri şikayet edersem bir vebal altına girermiyim? Onların hakkı bana geçermi bu gün hala bekliyorsam sadece bunun içindir.Ayrıca nereye şikayet edilmesi gerektiğinide bilmiyorum bu konuda da yol gösterirseniz çok sevinirim.
    İski ve çevre bakanlığına şikayet edebilirsin.
    Bu firmayı şikayet etmek senin insanlık görevindir eğer şikayet etmezsen öteki tarafta hesabını veremezsin.

    "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır"
  • Öğlen olunca mı!! sabah 8:00 'den 12 13 'e kadar neredesiniz siz halk olarak..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.