Şimdi Ara

Kimya ve Fizik deneme önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar soru başlıkta. Şimdiye dek apotemi sınav ve geçen senenin fem denemelerini çözdüm. Çözümlü olursa çok güzel olur. Mobilden giriyorum o yüzden konulara tek bakamadım. Şimdiden öneride bulunan arkadaşlara teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ben nitelik yayınlarını çözüyorum başta kolay sonlara doğru zorlaşıyor. Daha zorunu isterseniz palme alabilirsiniz. S

Ryzen 5 5600X - ASUS ROG STRIX B550-I - Corsair Vengance LPX 16GB @3200Mhz - EVGA RTX 3070 XC3 - Corsair SF600 Platinum - Noctua NH-U12S - WD Black SN750 500GB - Corsair Force GS 128GB - Sandisk SSD PLUS 480GB - CM NR200P
  • Bizim denemelere de bakabilirsin.

Orijinalden alıntı: Alpostros

Hocam ben nitelik yayınlarını çözüyorum başta kolay sonlara doğru zorlaşıyor. Daha zorunu isterseniz palme alabilirsiniz. S

Kimya öğretmenim de nitelik önermişti, deneme almadan önce forumdaki insanlara da sorarım hep. Nitelik'in fiziği var mı, yoksa fizik olarak ne öneriyorsunuz

Ryzen 5 5600X - ASUS ROG STRIX B550-I - Corsair Vengance LPX 16GB @3200Mhz - EVGA RTX 3070 XC3 - Corsair SF600 Platinum - Noctua NH-U12S - WD Black SN750 500GB - Corsair Force GS 128GB - Sandisk SSD PLUS 480GB - CM NR200P
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT FİZİK KANAL ÖNERİSİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.