Şimdi Ara

Kimseyi aşağılamak istememiş !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • A2 Milli Takım’ın Rusya ile oynadığı ve 4-1 kaybettiği özel maçta çok tartışılan bir gole imza atan Alexey Sapogov, bu gol ile kimseyi aşağılamak istemediğini ifade etti.

Yaptığı hareketin rakibi aşağılacıyı olmadığının altını çizen Sapogov, "Kafa ile topa vurmak futbolun içinde var. Kafayla gol atmak da rakibinizi aşağılamak anlamına gelmiyor. Kimsenin duygularını hedef alan bir hareket değildi" dedi.
    Bu golün ardından maç içerisinde bir kaç futbolcunun yanına geldiğini belirten Sapogov, “Kendilerine maçtan sonra konuşalım” dediğini ancak maçın bitiminin ardından kimsenin gelmediğini ifade etti.
    Rus futbolcu Sapogov son dönemde kaydettiği ilginç gollerle Rusya’da adından sıkça bahsettiriyor.

İşte O Gol

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

İsteyen istediği gibi gol atabilir oyun kuralları çerçevesinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

MSI GTX 1070 GAMING X 8G / Intel® Core™ i5-7500 3.40GHz
    MSI Z270 Tomahawk Arctic / G.Skill RipjawsV 3000Mhz 8GB x2
    Cooler Master Mastercase PRO 5 FT / Corsair CS750M 80+ Gold
    Logitech G410 Atlas Spectrum / MSI Clutch GM60 Gaming Mouse

• Oradaki bizim 2 defans adam olsaydı da koşsaydı onun peşinde. Koşsaydı kafa atacak vakit bulamazdı. Yerden yuvarlamak zorunda kalırdı. Ama bizim hırslı defansımız sayesinde adam yürüyerek gitti, kafa gölünü attı. Helal olsun. Ders alsın bizim defans biraz.

Yiğidim,aslanım burda yatıyor...
    İzmir kurtuldu, çok tatlı bir yorgunluk, Ankara'ya hareket edecekler. Trene binerler, kompartımana çekilirler. Ertesi gün kompartımanın kapısını çalar yaveri. Açar; yorgun, bitkin.Kravatını yıkamaktadır Atatürk. Yaveri: "Paşam bu ne hâl? Hiç uyumadınız herhalde? Niye böylesiniz?" der. Atatürk: "Ya çocuk kompartımanıma yastıkla battaniye koymayı unutmuşsunuz. Kolumu yastık yaptım ağrıdı, setremi yastık yaptım üşüdüm. Ben de uyumadım kalktım" der.Yaveri; "Aman paşam! Birimize haber vereydiniz, hemen size bir yastıkla battaniye getirirdik" der. Ve bir ülke kurtarmaktan dönen komutandan tarihi bir cevap. Der ki; "Geç farkettim. Hepiniz en az benim kadar yorgundunuz. Hiçbirinize kıyamadım. Zaten önemli olan benim uyumam değil, milletimin rahat uyumasıdır."
    M.K.Atatürk (1881-193∞)
  • Keşke tam çizgiye yerleştirip bekleye bekleye atsaydı. Bizim defans ne yapıyor orada öyle

• 7 numaranın büyük hatası var, tamam kaleci açılıyor diye bırakırsın ama aradaki mesafeyi hesaplayamıyor mu bu çocuk ? Onunla beraber koşup rahatsız etsene adamı..

Bu beklerle bir yere gelemez Türk futbolu.GG tek başına daha ne kadar idare edecek milli takımı.

• Yorumlara bak !! Arkadaşlar siz halı saha maçını mı yorumluyorsunuz anlamadım.
    Her ne kadar A2 Milli Takım maçı olsada sonuçta bu bir Milli Maç, oradaki her oyuncu Türk Milletini temsil ediyor.Ve o golu atan adam da resmen dşşşk geçmiş.

Başka bir sayfadaki yorumumda A2 ye Ruhsuzlar Ordusu demiştim ama anlaşılan yedikleri bu gol bi kaç oyuncunun gururuna dokunmuş maç sonu Alexey Sapogov konuşmak istemişler.
    Anlamadığım niye maç sonu ?! Maç esnasında dal pozisyon gereği en azından yerden kalkamasın.bak bakalım bi daha böyle bi gol atabiliyor mu?
  • Adam güzel söylemiş sonuçta futbolun içinde kafa golü var, adamda o golü atarken sonuçta "hadi ben şu Türklerin onuruna zarar vereyim" diye düşünmedi orda. Bizim takım hatasıya adam gitmiş golünü atmış, tepki göstermek yanlış.

Steady as she goes..
  • Yanlış bir hareket olduğu tartışılmaz ama Türkiye liginde kulüplerden biri bu hareketi yapsaydı hareketi yapan takımın taraftarı bu adamı korurdu. Onun için bizim eleştirilerimiz havada asılı kalıyor. Türkiyede sanki onur incitici bu tür goller ve davranışlar olmuyor mu?

Orijinalden alıntı: Bar10ist

Yorumlara bak !! Arkadaşlar siz halı saha maçını mı yorumluyorsunuz anlamadım.
    Her ne kadar A2 Milli Takım maçı olsada sonuçta bu bir Milli Maç, oradaki her oyuncu Türk Milletini temsil ediyor.Ve o golu atan adam da resmen dşşşk geçmiş.

Başka bir sayfadaki yorumumda A2 ye Ruhsuzlar Ordusu demiştim ama anlaşılan yedikleri bu gol bi kaç oyuncunun gururuna dokunmuş maç sonu Alexey Sapogov konuşmak istemişler.
    Anlamadığım niye maç sonu ?! Maç esnasında dal pozisyon gereği en azından yerden kalkamasın.bak bakalım bi daha böyle bi gol atabiliyor mu?

İyi ki profesyonel bir sporcu değilsin.

• Kimse kusura bakmasın ama adam bizim 4 oyuncumuzu anında devre dışı bırakıyor ve yetişebilecek durumda olanlar aval aval bakıyor.Son hareketi yapmamış olsa bile iyi dalga geçmiş olurdu.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.