Şimdi Ara

Kimsenin Çözümünü Bulamadığı İlginç iPhone X Sorunu (Apple Store Dahil) (ÇÖZÜLDÜ) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
1
Favori
16.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cantekim

    farklı iphonex lerde varmı böyle bir kronik sorun bilginiz var mı ? yoksa kullandığınız telefonlarda mı vardı bu sorun ?

    Valla Hocam Kimsenin Cihazı Kullanmadım Bu Kadar Kendi Cihazımı Vodafone'dan Aldım 1 Hafta Sonra Başladı Bu Sorun Güncelleme Geldikten Sonra Yapmaya Başladı Yazılımsal Olduğu Aşikar Lakin Ahize Cızırdaması Oluyordu Hafiften Müşteri Memnuniyet'i Açısından Değiştirdiler Değişen Cihaz Gene Aynı Sorunu Vermeye Devam Ediyor. Denemediğim Sadece Farklı Kablo, Farklı iPSW Ve Farklı Bilgisayar. Ama Bunları Neden Denemedin Dersen Cihazı Apple Store'dan Çıkarttım Eve Geldim 2 Gün Sonra Yapmaya Başladı. Zaten Sıfırdan Yazılım Kurunca En Fazla 2 Gün Yapmıyor Gene Devam Ediyor. Günde En Az 3 Kere Oluyor Kapat Aç İle Düzeliyor. Sorunu Hareketi Azalt'ı Açık Kullanarak Çözdüm 1 Kere Bile Yapmıyor Hareketi Azalt Açık Kullanılınca. Hareketi Azalt'ı Kapatınca Maximum 1 Saate Gösteriyor Kendini Sorun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buhar Abi -- 21 Şubat 2018; 12:26:39 >




  • -Teknosa Apple Standına Uğradım iPhone X Cihazlardan Birini Alıp %100 Şarj'dan Başlayıp Kullanmaya Başladım Şarj %94'e Kadar Kullandım Aynı Sorunu Yaptı.
    -Video Eklendi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buhar Abi -- 21 Şubat 2018; 16:5:37 >
  • Buhar Abi kullanıcısına yanıt
    yazıldı mı okuyamadım ama 11.3 beta denediniz mi? Denemediyseniz deneyin bence.
  • iOS 11.2.6 güncellemesi ile sorun çözüldü mü?
  • ezimuse kullanıcısına yanıt
    Yazılı Hocam İlk Mesaj’da 11.3 Beta 2 İle Devam Ediyor. Beta 3 Çıktı Onda Yine Devam Ediyordur Boş Beleş Birşey Yapmadan Sunmuşlar Güncellemeyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hans Müller H kullanıcısına yanıt
    11.3 Kullanıyorum Sadece 11.2.6 İle Karakter İle Çökme Düzeltilti Bunun Düzeldiğini Sanmıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de İphone X var bahsettiğin gösterdiğin hiçbir sorun bende mevcut değil. Demo cihaz çok açık kaldıysa millet günlerce uğraştıysa yeniden başlatılmadığından olabilir bu takılma fakat bende hiç öyle sorun yok.
  • OlvidaMe kullanıcısına yanıt
    Kapatır Açar Deneriz Hocam :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence sürümle alakali değil cihazla alakali yada ekran ile alakali oldugunu düşünüyorum yaşadigin sorunlarini 8 plus ile yaşamadim hiç denk gelmedim yaşiyan varsa belirtsin ama cihazdan kaynakli orasi kesinleşti..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende şöyle bir sıkıntı var. Youtube uygulamasındayken ekran bazen algılamıyor iki kere dokunmak zorunda kalıyorum ve sanki ekran devamlı titriyor gibi geliyor. İlk defa bir iPhone modeli aldığıma pişmanım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SEHZADE63

    Bence sürümle alakali değil cihazla alakali yada ekran ile alakali oldugunu düşünüyorum yaşadigin sorunlarini 8 plus ile yaşamadim hiç denk gelmedim yaşiyan varsa belirtsin ama cihazdan kaynakli orasi kesinleşti..

    3 Cihaz İle Denedim Hepsinde Oldu. %100 Şarj'dan Düşünce Genelde Oluyor. Teknosa'da %100'den %94'e Kadar Kullandım Hemen Yaptı. Eve Geldim Kendi Cihazım İle Denemek İstedim %65 Şarj Vardı %10'a Kadar İndirdim Deli Gibi Yanıyordu Tel Elimde Sıcaktan Tek Sorun Yapmadı. Sorun Donanımsal Desem Sürekli Yapar Ve Canavar Gibi Çalışmaz Cihaz. Ben Halen Yazılımsal Diyorum. Denk Geldiğim Cihazlar İle Denemelerime Devam Edeceğim. Yada Satıp Düz 8 Veya 8 Plus Alıcam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ctrl-alt-delete

    Bende şöyle bir sıkıntı var. Youtube uygulamasındayken ekran bazen algılamıyor iki kere dokunmak zorunda kalıyorum ve sanki ekran devamlı titriyor gibi geliyor. İlk defa bir iPhone modeli aldığıma pişmanım.

    Bu Sorundan Dolayı Cihaz Değişimi Alana Denk Geldim Forumda. Ekran Titremesi Yüzüne.
  • Buhar Abi kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bazen de çağrıyı hemen cevaplayamıyorum. Çevremdeki kimseye tavsiye etmiyorum bu cihazı. Servise mi göndersem elden mi çıkarsam bilemedim. Hayır 500 lira aşağısına versem bu haliyle alacak manyak da var işin ilginci.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ctrl-alt-delete

    Hocam ben bazen de çağrıyı hemen cevaplayamıyorum. Çevremdeki kimseye tavsiye etmiyorum bu cihazı. Servise mi göndersem elden mi çıkarsam bilemedim. Hayır 500 lira aşağısına versem bu haliyle alacak manyak da var işin ilginci.

    Yazılımsal Sorunu Çok Hocam Bekleyin Az Daha Olmadı Bende Satıp 8 Plus Alıcam.
  • Bendeki sorunda iPhone x 64gb silver 11.2.1

    iPhone saklama alanı kategori büyüklüğü hesaplanıyor deyip en az 45 saniyede geliyor .kullanılan 13 gb olmasına rağmen;

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buhar Abi kullanıcısına yanıt
    aynı sorunlar var mı ara bak öncede... sonra karar ver...
  • Biraz Sabır Edelim Adamlar Üstümüzden Deniyor Cihazları Resmen.
  • Video'lar Ekşi Sözlük iPhone X Konu Başlıklı Bölüme Düşmüş.

    Buradan Tüm Ekşi Sözlük Yazarlarına Selamlar.
  • Bu sorunun kaynağı apple ın pili bahane ederek eski cihazları yazılımsal olarak yavaşlatması olabilir mi? Cihaz; belirli bir pil seviyesinin altına inince işletim sistemi bunu pilin gücünün düştüğünü algılayıp, yani bir hatadan dolayı eski pil olarak algılayıp, cihazı yavaşlatıyor olabilir mi? Böyleyse gerçekten bir skaldala daha imza atmış olur apple.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.f.y. -- 22 Şubat 2018; 13:24:47 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: a.f.y.

    Bu sorunun kaynağı apple ın pili bahane ederek eski cihazları yazılımsal olarak yavaşlatması olabilir mi? Cihaz; belirli bir pil seviyesinin altına inince işletim sistemi bunu pilin gücünün düştüğünü algılayıp, yani bir hatadan dolayı eski pil olarak algılayıp, cihazı yavaşlatıyor olabilir mi? Böyleyse gerçekten bir skaldala daha imza atmış olur apple.

    Bu Yavaşlama Değil Hocam. Telefon Canavar Gibi Çalışıyor Sadece Belli Başlık 2-3 Yer Takılıp, Lag Yapıyor. Tipik Kodlama Karnel Hatası 2 Kod İle Düzelecek Şeyler. Yük Esnasında Ani İniş Çıkışlar Yapan İşlemciyi Sistem Darboğaza Sokuyor Ve Bug Oluşuyor. Force Restart Atmadan Düzelmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.