Şimdi Ara

Kimsenin bilmediği F/P kralı bluetooth kulaklık 'QCY T1 Pro incelemesi' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
4
Favori
17.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ___Lawyer___ kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

    Nova Launcher rehberi hep aklımda lakin gelen ürünleri incelemekten kendim bir şeyler, video fikirleri üretip videosunu hazırlamaya vakit bulamıyorum açıkçası...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burakesan

    Merhabalar,

    Nova Launcher rehberi hep aklımda lakin gelen ürünleri incelemekten kendim bir şeyler, video fikirleri üretip videosunu hazırlamaya vakit bulamıyorum açıkçası...
    Anlıyorum ama böyle bir video gelirse forumda bir çok kullanıcı belli bir eşik atlayacak diye düşünüyorum. Birazda deneyim arttırıcı videoların gelmesi lazım Mesut beye de buradan ricada bulunalım size bu imkanı vermesi açısından
  • QCY q26 kulaklığı var bu model özelinde bir iki kelam edeyim yalnız farklı modellerde değişkenlik gösterebilir.Ses kalitesi vasatti çok kötü değil ayrıca 45dk, 1 saat arasında şarj oluyor gelelim sıkıntılı taraflarına bağlantı kopması oluyor yani 5 mt sonra kesilmeler başlıyor müzik dinleme ise 2,2.5 saat civarı telefonla görüşme kalitesi çok kötü anlaşılmıyor maalesef çok derinden geliyor ve boğuk.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burak Şolt QCY T1c yi de inceler misin denk gelirse? Bt 5.0 desteği varmış onda. ikisi arasında kararsız kaldım.

  • "Kimsenin bilmediği F/P kralı" daha qcy firmasının bile haberi yok

  • beş para etmez bu kulaklık aman uzak durun detay yok ses çamur gibi sesi bozuyor yüksek seste burak zerre kadar müzik kulagın yok be kardeş

  • Genel amaçlı kullanım için süresi 3,5-4 saat üstünde olmayan bir kulaklığa her ne kadar uygun da olsa para vermeyi pek mantıklı bulmuyorum. Sporda kullanmak için piranha 2202 bt almıştım 35 liraya, onun şarjı 2-2,5 saat kadar gidiyor. Amaca yönelik kullanıyorum bu kulaklığı. Ancak gün içerisinde kullanacağım bir kulaklığın bu kadar kısa süresi olmasını istemem. Gün içerisinde şarjı bitip beni yolda bırakacaksa sesi her ne kadar iyi olursa olsun kalsın derim.
  • burağın kulaklarından şüphelendim satın aldıktan sonra, bu ürünün sesi güzel demek için ayrı bişey yaşamış olmak lazım.

    cts günü aldım bugün iade ediyorum umarım geri alırlar, almazlarsa inceleme videosu sayesinde 190 lira çöp oldu demektir. müzik dinlemek için leş ötesi, telefonla anca kapalı ortamda kullanırsınız. dışardayken kimse ne dediğimi anlamıyor. sadece telefon görüşmesi için de tek taraflı biraz daha kaliteli bir kulaklık iş görür.

    kısacası ÇÖP
  • Bendeki ürünün arkasında bluetooth versiyonu 5.0 yazıyor. Acaba bu web sitesindekihttp://qcy.com/product/66.html model mi.Kimsenin bilmediği F/P kralı bluetooth kulaklık 'QCY T1 Pro incelemesi'




  • MrGrafi M kullanıcısına yanıt
    Merhaba nereden almıştınız

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • colaker kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

    lütfen bir gün ofisimize gelin, WF-1000X'i de T1 Pro'yu da size dinleteyim.

    Kaynak olarak nasıl bir cihaz kullandınız bilmiyorum ama ben size S9+'ı kaynak olarak kullanıp bir dinleti yaptırmak isterim, dediğim gibi misafirim olun, beraber deneyelim.

    Kimsenin parasının heba olmasını istemem lakin performansından emin olduğum bir şeyin de karalanmasına gönlüm razı olmaz.

    Not: Mikrofon başarımı konusuna videoda da özellikle pek değinmedim, sebebi ise telefonun ses sıkıştırma protokolü, kullanılan hat, bölgedeki şebeke çekim kuvveti, alıcının hattı ve yine şebeke gücü, ahize kalitesi, bunlar çok ama çok değişken faktörler, haliyle minimum gereksinimlerin karşılandığı bir senaryoda test ettim ve sadece "iş görür" seviyesinde olduğunu belirttim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakesan -- 19 Aralık 2018; 17:31:42 >
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar. Aslında bir kaç hafta önce t1c modelini almıştım. Tek kulaklıkta sıkıntı olduğu için geri gönderdim. Servis bana yanlışlıkla bu ürünü değişim olarak gönderdi. Kendilerini bilgilendirdim ve şu an ürünü geri yollamak zorunda kaldım. Yalnız ürünü yollamadan önce qcy ile iletişime geçtim ve bu modelin orjinal t1 pronun güncellenen versiyonlarından biri olduğunu söyledi.


    Destek mesajının ingilizcesi
    "Morning, the T1PRO has been released for a while and we did some updates on its hardwares, the BT version is one of them. Anyway, all specifications are subject to that on the package."
  • T1-c ile t1 pro arasında kaldım. Hangisinin şarj süresi daha uzun gider.?Karar veremiyorum hangisini alsam diye.incehesapta t1 pro (yeni) diye satılan bir ürün var. Yeni olduğu için acaba bluetooth 5.0 olan modeli midir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nobidik kullanıcısına yanıt
    Aslında incehesabın müşteri hizmetlerine direk sorabilirsiniz. Çok iyi bir destek ekibi var. Mutlaka aydınlatacaklarını düşünüyorum. T1C’yi de tek kulaklık da olsa test edebildiğim kadarıyla güzel bir ürüne benziyordu diyebilirim bassları ve ses şiddeti fena değildi. Ayrıca kulağa iyi oturuyor haberiniz olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün aldım. 1 hafta kullanayım deneyimlerimi yazarım. bu arada cihaz bluetooth 5.0
  • Arkadaslar hangisini alayim?

    Qcy T1C mi Qcy T1 Pro?
  • A.E.C kullanıcısına yanıt
    Nereden aldınız. Normalde t1 pro lar bluetooth 4.2.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrGrafi M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Peki Size gönderilen t1 pro bluetooth versiyonu 5.0 olan ürünle t1c yi karşılaştırırsanız hangisi daha iyi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A.E.C kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler Link için. Yurt dışında bile v5.0 olanını bulamamıştım. GG de satılıyormuş. İlginç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.