Şimdi Ara

Kimse Konsolsuz Kalmasın Sıfır Nintendo 3DS Konsol Siparişi Alınır !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
3
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Kesin olmamakla birlikte taleplere göre (ne kadar çok olursa o kadar ucuza) sıfır açılmamış Türkiye çıkışlı Nintendo 3DS getirtme imkanım var.

İsteyen arkadaşlar istedikleri fiyat ve modellerini yazarsa daha çabuk sonuca ulaşabiliriz.

* Yanlış anlaşılmasın ürünler sıfır ayarında değil kesinlikle ve kesinlikle Sıfırdır...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• 300 lira civarında bi bütçem var. uygun mudur 3ds için?
  • Bende bir Nintendo 3DS alabilirim, bir Mario oyun ile beraber olsa iyi olur

Var mı artıran
  • Nintendo 3DS XL kaça patlar?
  • tatakli kullanıcısına yanıt
    şu an için net bir şey yok. ama daha uygun olabilir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarzan.cheetah

Bende bir Nintendo 3DS alabilirim, bir Mario oyun ile beraber olsa iyi olur

Var mı artıran

bir aksilik çıkmazsa kasım'da elime geçebilir ürünler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stay Away From Me

Nintendo 3DS XL kaça patlar?

maalesef yukarıda da yazdığı gibi ürünler Türkiye çıkışlı olacağı için, ülkemize gel(e)meyen 3DS XL modeli olmayacak.
  • Batan firmanın mallarını toptan alıp piyasaya süreceksin yani? Bitmedi mi hala o 3DS'ler? Geçen sene 250 liradan sattılar 2 ay sonra burda 150 TL'den sattı millet konsolu hala da birkaç ilan var 150-160 TL diye. Alıp bir yere koymak lazım bunu, çünkü bu konsol ancak kırılınca para eder Türkiye'de ve ben 2014 sonuna kadar kırılacaktır diye süşünüyorum Wii U'da baya yayılacaktır o zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr_Ehrmantraut

Batan firmanın mallarını toptan alıp piyasaya süreceksin yani? Bitmedi mi hala o 3DS'ler? Geçen sene 250 liradan sattılar 2 ay sonra burda 150 TL'den sattı millet konsolu hala da birkaç ilan var 150-160 TL diye. Alıp bir yere koymak lazım bunu, çünkü bu konsol ancak kırılınca para eder Türkiye'de ve ben 2014 sonuna kadar kırılacaktır diye süşünüyorum Wii U'da baya yayılacaktır o zaman.

+1

• ben de istiyorum ama fiyatlar nasıl olacak peki?
  • Fiyat belli olunca söylerseniz insanlar ona göre yorum yapar bizde sadece Pokemon X&Y için alınır mı bu alet aşamasındayız o yüzden fiyat önemli 1-2 arkadaşım daha var benim gibi düşünen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selfroot -- 21 Ekim 2013; 21:01:07 >
  • Fiyat belli olursa, ben de düşünebilirim.

• TuRKoSi T kullanıcısına yanıt
    limited edition uygun fiyatlı bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

Fiyat belli olunca söylerseniz insanlar ona göre yorum yapar bizde sadece Pokemon X&Y için alınır mı bu alet aşamasındayız o yüzden fiyat önemli 1-2 arkadaşım daha var benim gibi düşünen

Arkadaşlar aşağı yukarı fiyatları yazıyorum ona göre getirtmeye çalışacağım;

* Normal Aqua Blue, Cosmos Black, Metallic Red, Ice White ve Coral Pink'ler 250 - 300 TL

* Super Mario 3D Land'li Ice White paketi 350 - 400 TL

* Zelda Limited Edition ise 400 - 450 TL civarında olacak gibi gözüküyor...

ilgilenen arkadaşlar buradan ya da pm ile ulaşabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRKoSi -- 23 Ekim 2013; 1:27:07 >
  • bende hala araştırıyorum uygun fiyat bulabilirsem gelecek ay alabilirim ama almışken 3ds XL alayım diyorum Pokemon için değer ya :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Depresyon01 -- 24 Ekim 2013; 15:14:30 >
  • 200 tl bandında olursa takip.

• aemfiel a kullanıcısına yanıt
    fiyatlar 2 mesaj üstte yazılı ve fiyatları gördükten sonra kimseden ses çıkmadı :)
  • 200-250 tl arasına bende talibim,gönül isterki 200 lira olsun ama 250 liraya alırım bir tane
  • 200 lira olursa bir tane de ben alırım.
  • noldu şimdi getirtebiliyor muyuz ? fiyat tam olarak ne olacak ?
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.