Şimdi Ara

Kimlik bilgilerinin sızdırılması ve yeni basılan kimlikler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakın zamanda yeni kimliklerin dağıtımına pilot bölgeden başlanılmıştı. Bu kimlikler için en çok da güvenlik açısından üst düzey gibi sıfatlar kullanılmıştı.

Bu olaydan birkaç hafta sonra ise kimlik bilgilerimizi internette bulduk.

Eski kimliklerin ne kadar "güvensiz" olduğunu kanıtlar gibi böyle bir olayın, yeni kimliklerin dağıtımına başlanılmasından sonra patlak vermesi cidden tuhaf bir durum.

Yeni kimlikleri bir an evvel dağıtıp, paraları toplamak için bir adım atılmış olabilir. Ya da yeni kimliklerle böyle sızdırılmalar mümkün olmaz propagandasıyla karşı karşıyayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ohol Oula -- 6 Nisan 2016; 20:02:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yeni kimliklerle ne alakası var nasıl bir kafa yaşıyorsun, eski kimliklerde bir olay yok üstüne bakmanla istediğini öğrenirsin, yeni kimliklerdede aynı, ikisini nasıl birleştirdin anlamadım.
    ''insanlar ölünce cennete gideceklerini söylüyorlar ama bunun doğru olduğunu sanmıyorum, biri öldüğü zaman, o kişi insanların kalbine doğru yolculuğa çıkar. anılarda yaşamaya devam eder. ama eninde sonunda anılarda kaybolacak. bu yüzden insanlar ayrılırken arkalarında bir şeyler bırakmak isterler. böylece diğerleri tarafından unutulmazlar. bu yüzden asla unutmayacağız.'' - Kaito
  • BlueExorcist kullanıcısına yanıt
    Teorimi ortaya attım.

Resmen kabak tadı verdi.

Yorulmadınızmı yaa ?
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.