Şimdi Ara

Kimler Kanada Vizesi Alabilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
42
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kimler Kanada Vizesi Almalıdır ?


    Kanada Vizesi başvurusu yaparken insanların aklında birçok soru işareti bulunmaktadır. Kanada turist vizesi veya Kanada öğrenci vizesi başvurusu gibi birçok farklı nokta kişilerin aklında yer etmiştir.
     Kanada vizesi başvurusu gerçekleştirilirken adımların tamamının doğru ve eksiksiz atılması gerekmektedir. Atılacak her adım vize neticesini etkileyen önemli faktörler arasındadır.

    Kimler Kanada Vizesi Almalıdır ?
     Kısa veya uzun süreli seyahat fark etmeksizin tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına Kanada vizesi uygulanmaktadır. Seyahat ediş amacınıza bağlı olarak Kanada vizesi başvuru kategoriniz değişiklik gösterir.
     Kanada Turist Vizesi ve Kanada Öğrenci Vizesi başvuruları kişiler tarafından en fazla ilgi duyulan vize başvuru kategorileri olarak karşımıza çıkmaktadır. Kısa süreli, gezi veya turizm amaçlı seyahatlerinizde Kanada Turist vizesi, 6 ay veya 6 aydan daha uzun süreli eğitim programlarında Kanada öğrenci vizesine başvurmanız gerekmektedir.

    Kanada Vizesi Nasıl Alınır ?
    Kanada ülkesine gitmek isteyen kişilerin sadece gezmek için gideceği zamanlarda Kendine Özel (Bordo) pasaport, bir hizmet ve görevi yerine getirmek için Hizmet (Gri) pasaportu, diplomatik işlerini halletmek için gidiyorsa Diplomatik (Siyah) pasaport ve kendi işlerini halletmek için gidiyorsa Husisi (Yeşil) pasaport alması ve Kanada Konsolosluğu’ndan vize almak için müracaat yapması gereklidir.
    10 Yıllık Kanada Vizesi Sahibi Olmak İçin Kanada Kültür Merkezi İle İletişime Geçebilirsiniz!
     Kanada vizesi için müracaatta bulunan kişilerin onayı Kanada Büyükelçiliği tarafından, Konsolosluğun yetki verdiği kurumlar tarafından veya Vize Başvuru Yerleri tarafından yapılmaktadır. Kanada’da vize işlemleri başvurusunda vizenin alınışına kadar tüm işlemler Vize Başvuru Merkezleri tarafından yapılmış olsa da Kanada’ya seyahat yapmak için vize başvuru yapan kişinin vize onayı için yetkili kurum Kanada Konsolosluğu’dur.

    Kanada Turist Vizesi Nedir ?
     Kişilerin kısa süreli ve ziyaretçi olarak gidecekleri vize başvuru kategorisidir. Kısa süreli ve turizm amaçlı ziyaretlerde sıklıkla kullanılmaktadır. Bunun yanı sıra 6 aydan daha kısa süreli eğitim programlarında farklı bir tür ziyaretçi vizesi verimektedir.

    Kanada Öğrenci Vizesi Nedir ?
     Kanada öğrenci vizesi, Kanada’da eğitim almak isteyen öğrencilerin başvurusunu gerçekleştireceği kategoridir. Kanada öğrenci vizesi başvurusu gerçekleştirebilmek için: 6 ay veya 6 aydan daha uzun süreli bir eğitim programına katılmak zorundasınız.
     Eğitim süreciniz devam ettiği müddetçe Kanada vizesi yenilemesi yapabilirsiniz.

    Kimler Kanada Vizesi Alabilir



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.