Şimdi Ara

Kimi dogustan sansli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Senin omrun boyunca sahip olamayacagin seylere dogrudsn sahip oluyorlar. Sonra da sacma sapan dertlerden triplere giriyorlar. Kimseye bir faydalari yok ama sosyal medyada her konuda duyar kasiyorlar. Bir erkek bir kadini doverken gorseler, ayirmak yerine kacacak yer ararlar sosyal medyada duyar kasiyorlar. Orman yangini cikaran birini gorseler mudahale etmez kacacak yer ararlar duyar kasiyorlar.
    O kadwr dertleri ya da bir seye sship olmak icin cabalari yok ki kendilerini sacma sapan konularla moda sokuyorlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde insanlar fakirse bile sağlıklı olur, sağlık olmasa parası olur, bir şekilde bir yerden şanslı olur. Ne lanet bir kaderse hayatın her alanında dezavantajlı olmak en kötüsü, her sabah depresif uyanmak, paran yok, sağlığın yok, tipin yok, her cephede savaşıyorsun, yine elinde bişey yok, bu kaderi bize reva gören her kimse bir gün görüşeceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabus00 -- 15 Ağustos 2025; 22:26:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sana cope dozu vereceğim, Blackpill'i çok daha sağlam olanlara veriyorum. Herkes tipsiz ve parasız. Suratları camuş gibi. Kara kafalı ve cüce boylu. Benim de dislerim yamuktu mesela ama implant artı zirkonyum yaptırdım. Bu da biraz fake gözüküyor sanki çünkü bu yaşta böyle perfect dis olmaz. Biraz sarı ton teklif ettiler ama ben kabul etmedim. Yani kafana takma tipsizsen herkes tipsiz. Rahat ol yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 16 Ağustos 2025; 8:25:35 >

aslan olarak dünyaya gelen ile fare olarak gelen bir olur mu?

bizim doğamız da böyle bunu ister kabullen ister etme. istersen isyan et hiçbir önemi yok.

doğanın umrunda değilsin.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.