Şimdi Ara

Kimetsu no Yaiba 2019 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
1
Favori
17.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • D. kullanıcısına yanıt

    Hala yoklukta bile Demon Slayer izlemezsiniz diyorsunuz ne izleyeyim peki tavsiye verin? Ben animeleri iyi eser diye tüketmiyorum ki senin mantığınla anime izlemeyi bırakmam lazım. Demon Slayer'dan çok daha kötü serileri de bitirdim.


    Çıkmışsın eski mesajlarıma kadar aratmışsın, evet çizimleri için övdüm ben animasyonları iyi dedim demon slayer mı iyi dedim?


    Farkındaysanız bütün yorumlarım serinin Çizim ve Müzikleri üzerine yani Ufotable adaptasyonu, sana hiç karakterleri, hikayeyi, kurguyu, işlenişi, gelişimi, dünyasını vs. övmüş müyüm? Hayır çünkü çok kötü.


    Mangasını okuyan herkes bunu bilir zaten.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okeanix -- 7 Şubat 2022; 19:34:59 >
  • victor zsasz kullanıcısına yanıt

    Ben animeden zevk alan insanlara bir şey demiyorum sırf çizimi çok iyi diye eserin kendisini çok iyi sanmak bana saçma geliyor. Bu şu demek her çöp, iyi çizimle masterpiece olur. Böyle bir şey mi var? Saçmalık.


    Benim savunduğum nokta Ufotable çöp bir mangayı alıp ortalama izlenebilir akıcı bir anime haline getirmiş ama bu sadece eğlence olarak. Eser olarak bir değeri yok. Seride karakterlerin iyi bir motivasyonu veya serinin iyi hikayesi veya serinin iyi sonu veya serinin iyi bir dünyası vs. gerçekten samimi söylüyorum Demon Slayer bütün mangasını bitirmiş olarak serinin tek artısı bazı karakter tasarımları onun dışında 30dk düşündüm övebileceğim tek tarafını bile bulamadım.


    Attack on Titan ile aynı seviyede demişsiniz hocam bu dediğinize kendiniz inanıyor musunuz? İnanın bana Attack on Titan finali bile Demon Slayer finali yanında iyi kalır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okeanix -- 7 Şubat 2022; 19:7:14 >
  • Evet bu da boktan, Attack on titan da boktan, biz hep boşuna izliyoruz


    gel senin bokunu öpeyim çok büyük adamsın sen, senin favori animeni allah bile yazamaz.


    Yani o kadar mübarek adamsın sen, biz senin yanında bir hiçiz, anime mi lan bunlar bence Türkiye'de


    bütün anime ve manga faaliyetine son verilsin senin favori serinin kursları açılsın aynı kuran kursu gibi


    senin müritlerin falan olsun dönüp dönüp donunu koklayalım, bokunu öpelim çünkü sen çok büyük bir üst akılsın allahın abisisin.


    Bundan sonra en yeniden en eski konulara kadar bütün animelere ve mangalara boktan diyoruz diğer


    kullanıcılara da posta koyup en büyük seri senin tutuğun bir tane particular seri diyoruz.


    Yani bir gün yolda karşılaşırsak ben senin üstünlüğünü kabul ettim, karşında secdeye çöküp kendimi kırbaçlıycam senin


    tuttuğun serinin yanından kimse geçemez. Hatta buradaki diğer üyeler de bana katılıp kendi kafasını kaldırım


    taşlarına vurmalı.


    Şimdi izninizle yönetime mesaj atıyorum haşmetlim bütün animelerin konularına sürekli gerekeni yazıyoruz


    Yarına bütün konulara (bir tanesi hariç) bok gibi seriler notunu düşüp yönetimle birlikte kilitliyoruz.


    Ha şunu da ekleyelim o konuların altına da biz gerizekalıyız ve zevklerimiz çok bayağı, bir tane haşmetlimiz


    anime ve mangacının allahı yazılsın.


    Sen uğraşma lordum haşmetlim senin beğenmediğin serinin ben ta aa... yazalım bu hepimizin ortak görevidir..


    Bu forumdan seni dünyaya duyurmalıyız, senin geldiğin nokta allahın bile şaştığı noktadır senin serini beğenmek ve diğerlerini


    küçük görmek ne büyük velinimettir bizim için.


    Not: şizofren değilim.





  • Övebileceğim bir şey çıkarsa överim zaten sanki çifte standart uyguluyorum. AoT Post Ocean'a kadar iyi bir seriydi ama bu post ocean sonrası çok kötü olduğunu gerçeğini değiştirmiyor ki çoğunluğun fikiri de böyle zaten sanki farklı olmak için böyle bir şey söylüyormuşum gibi davranman saçma


    Aynı şey Demon Slayer için de geçerli bir ara Donanımhaber dışına çıkıp tüm kaynaklara, makalelere, başka insanların incelemelerine bakarsan zaten Demon Slayer sadece animasyonu için övüldüğünü ve çoğunluğun mangasının ne kadar kötü kabul ettiğini görürsün. Sadece mangasının girip reviewlarına bak.


    Sanki benim söylediğim şeyler azınlıkmışım gibi üzerime gelmeniz saçma. Bunlar çoğunluğun kabul ettiği şeyler zaten.


    Demon Slayer neyini tartışalım niye Demon Mark mı çıktı niye MC sürekli ölümden dönüyo hiçbir şey olmuyor mu Plot armor, powerup, plot armor, yazar öyle istedi, shounen arc sonu, yine kendini tekrar etme, powerup, plot armor, shounenoğlu shounen. Bitti. Tartışabilecek bir şey yok seride çünkü içi boş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okeanix -- 7 Şubat 2022; 20:40:53 >




  • Haftaya 40 dakikalık bir bölüm var. Final bölümü. Final bölümüyle enfes bir CGI mekan ve sinematografi göreceğiz. 1. Sezon 26. bölüm gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okeanix kullanıcısına yanıt

    Hocam beni bilirsin bu forumda aot hakkında en fazla kafa yoran kişi belki de benimdir. Bir ara aot konusunda yazdığım mesajları da sen biliyorsun. Ama aot hakkında zaman geçtikçe ve finalinden bağımsız gerçekten tutarlı ve iyi bir olay örgüsü olmadığını insan fark ediyor.

    Aot final spoiler'ı animeciler bakmasın

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Bir mangaka düşünün tek kurtuluş yolu olarak soykırımı bulsun ve öne sürsün. Ve bununda sebebini "başka yolu yoktu" diyerek geçiştirsin.... Bu eren denilen herif dünyanın yüzde 80'ini çoluk çocuk demeden katletti ve sonunda ne açıklama yaptı ? "arkadaşlarım için katlettim" bu nasıl bir sebep lan böyle. Demezler mi adama ulan o kadar insan öldüresin var, git marleylileri öldür dünyadan ne istiyon ? orta doğulu halkların, ramzinin sana ne zararı olabilir birader ? ama olur mu isayama "CHAD EREN" furyası ile marley kesmez tüm dünyaya soykırım yapacağım gazıyla seriyi mahvetti. Sonuçta ana karakterin zencileri,orta doğuluları,kadın,çoluk çocuk,bebek demeden katlettiği saçma sapan bir seri haline geldi. Şimdi sana soruyorum bu seri daha mı tutarlı demon slayerdan ? demon slayer en azından daha tutarlı ve bana göre daha iyi bir olay örgüsüyle devam ediyor



    Demon slayer efsane bir konusu mu var ? elbette hayır plot twist üstüne plot twist mi yapıyor ? hayır ama en azından ortalama ve tutarlı bir hikaye görüyorum bu da bana yetiyor. Tabi kişisel zevkler renkler tartışılmaz





  • Rindaman kullanıcısına yanıt

    Puhahaha. Çok iyi cevap olmuş.

  • Okeanix kullanıcısına yanıt

    Ben anlatamadım sanırım. Son kez derdimi anlatayım. Mangayı bitirdim. Serinin yüzeysel olduğu konusunda hem fikiriz. Animasyonlarının seriyi taşıdığı konusunda da hemfikiriz. Burada sorun "Ben iyi animasyona kanıp çoşacak yaşı geçtiğimi düşünüyorum" yazmanız. Eski mesajlarınızı da atmamın sebebi bu. Seriyi bunun üzerinden övmeniz. Yine söylüyorum ben burada çelişki görüyorum. Bunu vurguluyorum sadece.

  • D. kullanıcısına yanıt

    Beni alıntıladığın mesajda kaçırdığın şey başka birinin yorumuna cevap veriyor olmam. Eğer başka birine cevap veriyor olmasaydım sen haklı olurdun ve kendimle çelişmiş olurdum.


    Animasyonlarını övmem şu anda 8 Şubat 2022'de bundan keyif aldığım anlamına gelmiyor ki daha geçen ay attığım yorumda bunu açıklayıcı bir şekilde belirtmişim eğer eski yorumlarıma kadar bakıyorsan onu okumuşsundur, okuduğun halde daha da eskiye gidip hedeflemeni anlamadım.


    Benim insanlar sadece animasyonlarını övüyor derken vurgulamak istediğim şey insanlar sadece animasyonlara bakıp Demon Slayer bir şaheser diyor. Her bölümün ortak yorumu "çizimleri çok iyiydi" demek bana saçma geliyor ben genel olarak seriye yorum yaptım. Ufotable olmasa "çöp" diyecekleri seriye Ufotable yapıyor diye "masterpiece" diyorlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okeanix -- 8 Şubat 2022; 22:2:42 >
  • 3.sezon duyurusu gelecek büyük ihtimalle


    Kimetsu no Yaiba 2019Shonen Jump News - Unofficialtwitter
    “Kimetsu no Yaiba TV Anime will be receiving new information next week in Weekly Shonen Jump Issue #12.”
    https://twitter.com/WSJ_manga/status/1491686430489333762
  • Anime böylesi bir şölen sunuyorken mangasını kuru kuru okumak istemiyorum, ama merak ettiğim bir şey var. Sezonlar hep böyle tek Hashira odaklı mı gidecek, mangasındaki anlatım nasıl? Birden fazla Hashira'yı çarpışırken görmek heyecan verici olurdu öyle bir beklentim var ama güç dengesi çok ön planda tutuluyor, zayıftan güçlüye doğru ilerleyen bir anlatım olacak sanki.

  • melkor23 kullanıcısına yanıt

    Tek Hashira odaklı gidip gitmeyeceğiyle alakalı sorunun cevabı:


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Son savaşta tüm hashiralar çarpışacak hatırladığım kadarıyla. Bundan önce bir toplu bir çarpışma olmayacak diye hatırlıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herattaa -- 10 Şubat 2022; 22:44:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • melkor23 kullanıcısına yanıt

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Bundan sonraki sezonların hepsinde birden fazla hashira olacak.
  • Okeanix kullanıcısına yanıt

    post ocean sonrası kötü kim diyo acaba


    sadece rumbling arcı kötü onun dışında animede şu son bölüme kadar enfes




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheers darlin -- 11 Şubat 2022; 23:40:12 >
  • Sezon finalini çok güzeldi; duygu yoğunluğu yine çok yüksekti. Yeni yüksek mevki şeytanın tasarımını ise çok beğendim; oldukça orijinal bir tip olmuş. Bakalım 3. sezonu bekliyoruz, artık ne zaman gelirse

  • İlk sezon bana çok yavan gelmişti ama ikinci sezon birazcık beklentilerimi aştı. Bakalım ileriki sezonlarda ne olacak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ainz Ooal Gown -- 13 Şubat 2022; 23:24:56 >
  • Kimetsu no Yaiba 2019


    3. sezonu onaylanmış. Çok güzel olacak. Sevgi Hashira'sının efektlerini çok merak ediyorum.

    Ayrıca son bölüm 45 dk değil 32 dakikaydı Üst Ay toplantısını görebilsek iyi olurdu.

    Her zamanki gibi seslendirmenleri işinin ustası olarak seçiyorlar. Son dakikalarda gördüğümüz eski Üst Kamer 6'nın seslendirmesini Light Yagami'yi seslendiren adam yapacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Are You Hitting On Me -- 14 Şubat 2022; 22:48:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu animenin rotoscope ve 3DCGI mekan tasarımına ve bunların 2D ile harmanlanmasına hastayım. Çok başarılı gerçekten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O aksiyon yoğunluğu, alınan çok ama çok ciddi yaralar, çıldırmışlık, kaos ve son bölüm yine bir sevgi pıtırcığı, çiçek, böcek, kardeşlik türküleri... Bu serinin en büyük sorunu bu maalesef, ciddiyet eksikliği, kurgu ve davranışların tutarsızlığı. Geçtiğimiz birkaç bölümü ne kadar övdüysem, son bölümü de o kadar yerin dibine sokabilirim.


    Yine de muhteşem bir görsel şölen sunduğu için yapımın arkasındakilere teşekkür etmek lazım. Şahsen, ikinci sezon görsellik anlamında benim için birinci sıraya yerleşen bir yapım haline geldi, daha iyisini görmedim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 15 Şubat 2022; 14:53:59 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.