Şimdi Ara

Kime oy atacağıma karar veremiyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Milliyetçiyim,Atatürkçüyüm MHP'liydim hala öylemiyim bilmiyorum şuan.Yıllarca ocaktan ocağa koşturdum dahalen gidiyorum.Bahçeli hükümetin yanında durdu güzel bir davranış dedim bugünlerde ihtiyacı var ülkenin birlik beraberliğe dedim, ama partim MHP aday çıkarmadı ittifak yaptı AK Parti ile AK Parti iyi partidir kötü partidir orasına girmeyeceğim kişiden kişiye değiştir.Sonra dedim Meral Akşener Bahçeliyle anlaşamadı Kendi partisini kurdu ve Bu davaya gönül vermiş köklü ülkücüleri aldı yanına dedim bu kadına atayım Sonra baktım ki kendini milliyetçi lanse eden bu insan Demirtaş denen meclis teroristinin,askerime kursun sıkan teroristin cezaevinden çıkmasını talep ediyor e?yani sen başa gelirsen sen bu adamı ve yancılarını çıkartırsın yarın öbürgün anadile eğitimi verirsin,daha sonra özerkliği yani AK Partinin yaptığı Açılım ve Çözüm süreci hatasını tekrarlarsın. CHP'nin ve Saadet'in adayı ile Muharrem İnce'ye girmeyeceğim hiç zaten bana çok samimiyetsiz geliyor seçime 1 aydan az var ve hangi partiye oy atacağımı bilmiyorum açıkçası.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows NT -- 30 Mayıs 2018; 0:28:25 >







  • hocam kime atman gerekir onu söylemek bana düşmez ama sen bu kafayla tayyip'e atarsın benden söylemesi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kangaetemo

    hocam kime atman gerekir onu söylemek bana düşmez ama sen bu kafayla tayyip'e atarsın benden söylemesi.
    Hocam içimde pkk,hdp ve destekçilerine inanılmaz bir kin var nefret ediyorum ve onların yanında kim duruyorsa onlardan soğuyorum.Meral akşener böyle bir çıkış yapmasaydı oyum kesin onaydi.
  • Aynı düşünceleri paylaşıyoruz kardeşim. Milletvekilliğinde iyi parti benim kesin de, Akşener'in bu demirtaş güzellemelerinden sonra çok kararsızım ama verirsem de hem 2015'ten beri verdiği mücadele ve gördüğü baskılar + bu seçimin diğer seçimlerden farklı olarak kritik bir önem teşkil etmesi sebebiyle olacak.
  • kararınızı vermişsiniz zaten konu israfı olmuş.
  • Kardeş Meral çok sevdiğinden o sözleri söylemedi. Ayrıca Demirtaş'ın onaylanan cezası yok demokratik yarış için hapiste olmamalı dedi. Siyaset böyledir. Çıkıp hdpliler hapise vs dese tepki çeker oyları bi noktada tıkanır.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elonardo

    Kardeş Meral çok sevdiğinden o sözleri söylemedi. Ayrıca Demirtaş'ın onaylanan cezası yok demokratik yarış için hapiste olmamalı dedi. Siyaset böyledir. Çıkıp hdpliler hapise vs dese tepki çeker oyları bi noktada tıkanır.
    Kardeş bence tam tersine hdp'liler hapise dese daha çok oy alır .hdp'li zaten hdp'ye verecek oyunu kendi adamını tutacak.pkk kafasındaki adam akşeneremi atar demirtaşamı.Böyle yaparak benim gibi milliyetçi kafadaki insanları soğutuyor kendinden.Ayrıca bunun demokratiklği kalmamış adam katıksız bir terörist bırak cezaevinden seçime girmesini bu ülkede dahalen yaşıyor olması bir hata.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows NT -- 30 Mayıs 2018; 0:32:42 >
  • Cumhurbaşkanı adayları HDP'lilerden oy almak amacıyla bu söylemleri dile getiriyor. Sırf bu noktaya bakarak karar vermek ne kadar doğru? Başka kriteriniz olması gerekmiyor mu?
  • Siyaset böyle bir şey. Erdoğan'dan kurtulabilmenin tek yolu bu. Ve Muhalefet bunu yapmak zorunda. En azından bu süreç içinde. Sonrası için sonuna kadar yargılayıp tepki gösterebilirsiniz. Ancak önemli olan şu anda padişah olmaya çalışan kişiyi engelleyip ülkeyi düzeltmek.

    İç meseleleri halletmek için zaman olacak. Akşener tek umuttur.
  • Windows NT kullanıcısına yanıt
    Valla hocam 2. Tura kalırsa hdplilerden de oy almak zorunda yoksa kaybeder.

    neyse en azından akpli değilsin oy vermemezlik yapma muhaletten birine ver.

    İnce'nin hdplilere karşı yaptığı konuşmaları izlemeni tavsiye ederim
    https://m.youtube.com/watch?v=iJnks5E2Fuk&itct=CBgQpDAYACITCMXe4pnwq9sCFdgl4AodMC8KKjIHYXV0b25hdkjqxJmO9tSMjKkB

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • HDPye oy at

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ambitious_man A kullanıcısına yanıt
    muharrem ince çözüm sürecini ve anadilde eğitimi destekliypr mu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sağır Kurbağa

    muharrem ince çözüm sürecini ve anadilde eğitimi destekliypr mu
    muharrem ince ne istediğini kendisi de bilmiyor. akp neye hayır diyorsa kendisi evet diyor. kendisinden çok umutluydum ama dalga gecer gibi açıklama yapmaya başladı sussa bence daha çok oy alır neden mi: DOLAR'I NASIL DÜŞÜRECEKSİNİZ SORUSUNA VERİLEN CEVAP: BEN GELİRSEM KENDİLİĞİNDEN DÜŞER. HANGİ EKONOMİ KİTABINDA MUHARREM İNCE GELİŞİ = DOLARIN DÜŞMESİ YAZIYOR
    oy vermeye gelince kardeş bence aday yok büyük ihtimal geçersiz oy atıcam
  • Bende milletvekili seçimlerinde iyi partiye vereceğim ancak cumhurbaşkanı olarak İnce veya Akşeneri seçeceğim.Bence değişim şart akp ülkeyi çok geriye götürüyor.Ekonominin durumu ortada hukukun üstünlüğü kalmamış. Torpil, adam kayırma ve yolsuzluğun kralı yapılmış. Yıllarca fetöyü besleyip 15 temmuza neden olunmuş.Diyanete harcanan para bilime harcanan paradan daha fazla.

    Ben Akşener'in 2. turda hdplilerden oy almak için böyle bir şey dediğini düşünüyorum.
    Muharrem İnce'de gerçekten de halkın adamı olabilir ama son zamanlarda bunu göstermek için samimiyetsiz hareketler yapıyor.Neredeyse her gün İnce ve Akşener arasında gidip geliyorum.

    Ayrıca dikkat ederseniz medya hiç Akşenere yer vermiyor.Bence bunun nedeni kadından çekiniyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sağır Kurbağa -- 30 Mayıs 2018; 1:26:51 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tatava yapmayin abi,basın geçin.Bir 5 yil daha televizyonda Tayyibin mitinglerini ve dolarin yukselisini izleyemem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emekci35 E kullanıcısına yanıt
    Kardeş kendisi gelir gelmez Ohali kaldıracağını ekonomi için toplantılar yapıp bazı önlemler alacağını söylüyor.Bunlar da doların düşmesine neden olur.Buna dayanarak onu demiş olabilir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu ulkeye artik degisim gerekiyor.
    Biktik usandik gerilimlerden kutuplasmalardan. Normallesmemiz lazim.
    İyi yonetilmemiz lazim. Kim olursa olsun Tek adam rejimine dur dememiz lazim. Yarginin merkez bankasinin bagimsiz olmasi lazim. Ulkede butun her sey tek 1 kisinin agzina bakiyor.
    Daha fazla demokrasi lazim. Daha fazla ozgurluk lazim. Yolsuzluklara dur demek lazim.
    15 temmuzda ulkece ucurumun kenarindan donduk. Yillarca fetoyla kol kola yuruyup, hoca efendi diyenlerden, bu hasret yeter ulkene don diye aglayanlardan hesap sormak lazim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Valla ben de Erdoğan ile İnce arasında kaldım...

    Benim için önemli olan ülke çıkarlarıdır İnce'ye ekonomi politikaları doğrultusunda daha yakınım gibi.
  • Ya kardeşim barzaniye geldi bayrağı çekildi
    Türkiye seninle gurur duyuluyo denildi binlerce genç şehit oldu.
    Meral diyo kiiiii
    Adam sanık hala göz altında gibi bişi
    Adam kesin suçlu değil yani
    Gelsin normal yarışsın sonra girsin içeri diyor
    Merak etme hdpp den oy alsın hepsini içeri sokar
    Sokmazsa merali de indiriiz

    İyi düşün. Sadece senin oyun yok 10 milyon kürt var bu ülkede

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aga pkk denen it sürüsü bu ülkede kışlaların önünde kimlik kontrolü yaptı kimsenin zoruna gitmedi öyle şımardılar ki askeri birlikten Türk bayrağını indirmeye yeltendiler TC ibare resini kaldırdılar kimsenin zoruna gitmedi apo denen şerefsizin ayağına gittiler gene zorunuza gitmedi genel kurmay başkanını sanık pkk lı teröristi tanık yaptılar gene zorunuza gitmedi neden çünkü bunların yapan akp idi zorunuza gitmez...Türklüğü ayaklar altına alıyorlardı o zamanlar hoşunuza mı gitti acaba mesela o günlerden bir hatıra örnek vereyim Türk kızılayı diye satılan soda dan Türk ibaresini çıkaran akp sırf Türk ibaresini kaldırdılar diye almıyorum artık...
    aga işin özü demirtaş olayını sulandıran akp... IYI den şaşma derim şaşarsan derlerki tarih tekerürden ibaret akp kendini garantiye alırsa Türklüğü ayaklar altına alır buz dolabına koydukları rezilliği çıkarıp ısıtıp yedirler gene kimsenin zoruna gitmez demedi deme sonra...




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.