Şimdi Ara

Kim Çıksın? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Buca çıksın İzmirliler olarak Galatasarayımızı izleme şansımız olmuyor geçen Lazio maçı olmuştu o kadar 2 sene öncesinde çıkmıştı Buca hem Atatürk oynuyor gerçi stad kötüde atmosfer fena oluyor.
  • adana demir


  • Adana Demirspor ve taraftarının alt liglerde işi yok, yerleri Süper Lig
  • Buca
  • Dediğim gibi oldu.kaybedilen bir mac ve yine olaylar.Adana takımlarının o kale arkası tayfalarindan kurtulmaları gerek,en acilinden.3. Olan hiç süper lige çıkamadı ondan Buca çıkar gibi görülüyor tabi dk daha 86,nolur bilinmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buca ve manisa çıkmasında kim çıkarsa çıksın diyordum olana bakın.ikiside taraftarsız takımarihele izmir hiç haketmiyor süper ligi
  • Buca veya Konya.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hasangul


    quote:

    Orijinalden alıntı: Harry_Kewell

    yeterince holigan var, temiz taraftara sahip takım çıksın sanırım en temizi manisa, nalçacılar, adanalılarla mevcut holiganizme katkı yapmaya gerek yok

    Kimin çıkmasını istediği herkesin kendisini bağlar. Ancak sebebi ile ilgili yazdıklarınıza katılamıyacağım.

    Şu an Adana'da olamasamda, bende bir Adana'lıyım. Adana'da benim bildiğim, yıllarca yaşadığım futbol sevgisini ve iklimini "holiganlık" olarak nitelemek.. En basit tabirle "tribün kültürüne" hakaret olur diye düşünüyorum.

    Saygılar.

    http://www2.sporx.com/futbol/birincilig/tarzan-adanada-avantaji-kaptiSXHBQ328791SXQ




  • @cöldeki kutup ayısı

    Mesajımı alıntılama sebebiniz dünkü olaylar diye tahmin ediyorum. Ben futbol sevgisi ve tribün kültüründen bahsettim. Hiç olay olmuyor demedim, koca bir camiaya "holigan" bunlar, gelmesinler denilmesine idi yanıtım.

    Dün yaşanan olaylar sonrası yine aynı şeyi söyleyeceğim. Taraftarı olan, tribün kültürü, futbol sevgisi olan takımların Süper Lig'de olmasını istiyorum. Olaylar için fazla uzağa gitmeye gerek yok, Ali Sami Yen'de de oluyor, daha geçtiğimiz hafta Kadıköy'de de yaşadık "renk düşmanlığını" hep birlikte. Adana Demirspor bir işçi takımıdır, ve bu yönünün verdiği duruşu dahi yeter "bence" çıkmasını istemek için.

    Bu duruş ve sevgi için, takımın nerede olduğunun da önemi yoktur, bırakın 2. ligi, (eski adıyla) 3. lige de düşmüş, taraftarı yanından ayrılmamıştır.

    İlk yazdığımı, sonda tekrar yazayım; kimin çıkmasını istediği herkesin kişisel düşüncesidir sonuçta. Benim yazdıklarımı da bu çerçevede okursanız sevinirim.

    Saygılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bizde çok istedik yıllar sonra süper ligde tekrar Adana takımı görmeyi. Ama gel gör ki bizim takımların bir sorunu var. Maç satıp para kazanmak süper lige çıkmaktan daha tatlı geliyor. O sebepten uzunca bir süre daha süper lige takım çıkartmamız zor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.