Şimdi Ara

Kilo Vermem Neredeyse Durdu! Yardım beyler!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinize iyi günler. Ben yaklaşık 3-4 ay önce konu açmıştım kilo verme ilerleyişimle ilgili. O zaman 116 kiloydum şimdi ise 97.5 kiloya düştüm. Ağustos 12 de başlamıştım diyetime ve ağırlık antremanlarına ve buzamana kadar da hiç kesmedim. Ne olduysa bu son 2-3 haftada olmaya başladı. Bende metabolizma herhalde çok yavaşladı diye biraz kafein kullanmaya başladım(Nescafe gold, günde 2-3 fincan şekersiz ve yarım yağlı 50ml süt ile beraber yaklaşık günde 150-200mg kafein yapıyor). Bu 2 haftada kafeinle 1 kilo verdim ve 97.5 de şuan neredeyse durdu diyebilirim. Günlük 900-1100 olan kalori alımını yavaş yavaş yükseltmeye başladım ve 1600 kalori yiyorum şuan günde. Metabolizmamın yavaşladığını düşünerek tekrar eski seviyeye çekicem acaba işe yarar mı? Sonrasında tekrar kalori alımını azaltarak bi 2 ay spor ve diyetle 85-90 kiloya inmeyi planlıyorum. Bu yazdıklarımdan hareketle sizin tavsiyeleriniz olursa çok makbule geçer. Bu arada 1 haftadır Tr-Power Amino 2000 kullanıyorum antreman sonrası kas yıkımının önüne geçmek için. Günde ortalama 120-160g protein tüketiyorum.
    Hadi beyler bi yardım edin de kardeşiniz 85 i görsün bu hayatta ilk kez :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.