Şimdi Ara

Kilo vermek istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yaşım 15 boyum 167 kilom 69 okul açılana kadar kilo vermem gerekiyor yani 2 haftada önerileriniz neler ? Kaç kilo vermeliyim ?

• Ekmek yiyorsan azalt yemeği de çok yeme karnını tıka basa doyurmana gerek yok. Ayrıca spor olarak koşmanı tavsiye ederim ve günlük egzersiz de yapabilirsin. Abur cuburdan falan da uzak dur. Az ve sık sık ye olumlu sonuclar alırsın

Orijinalden alıntı: SofistikAdam

Ekmek yiyorsan azalt yemeği de çok yeme karnını tıka basa doyurmana gerek yok. Ayrıca spor olarak koşmanı tavsiye ederim ve günlük egzersiz de yapabilirsin. Abur cuburdan falan da uzak dur. Az ve sık sık ye olumlu sonuclar alırsın

Hocam zaten günlük 30-40 dk yürüyorum (aslında daha fazla yürüyeceğim malum antalya sıcağı :) ) egzersiz olaran nasıl hareketler önerirsiniz ?
  • Karbonhidratı çok azalat. Öğünlerin yanında ekmek yeme, hamurişi yeme. Zaten yiyeceğin diyet bisküvilerde filan karbonhidrat var onlar az gelse bile karbonhidrat bittikten sonra yağ yakılır enerji için böylece kilo verirsin. Öğünlerde tıka basa yeme az az ye ve yağsız ye sık ye. Kilo verirsin zaten. Günlük olarakta aktif ol yani her gün dışarı çıkmıyorsan evde oturuyorsan çık bir 30 dk hızlıca yürü. Çok hızlı kilo verirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Awesome -- 2 Eylül 2012; 22:37:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Napoleon Bonaparte

quote:

Orijinalden alıntı: SofistikAdam

Ekmek yiyorsan azalt yemeği de çok yeme karnını tıka basa doyurmana gerek yok. Ayrıca spor olarak koşmanı tavsiye ederim ve günlük egzersiz de yapabilirsin. Abur cuburdan falan da uzak dur. Az ve sık sık ye olumlu sonuclar alırsın

Hocam zaten günlük 30-40 dk yürüyorum (aslında daha fazla yürüyeceğim malum antalya sıcağı :) ) egzersiz olaran nasıl hareketler önerirsiniz ?

Hafif tempolu koşmanı yada hızlı yürümeni tavsiye ederim. Basit egzersiz hareketleriyle kollarını bacaklarını calıstırsan iyi olur. Isınma hareketlerinden sonra şınav ve mekik çekebilirsin vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SofistikAdam -- 2 Eylül 2012; 22:44:01 >

• Yazın başında aklın neredeydi ?

Orijinalden alıntı: Cimi hendriks

Yazın başında aklın neredeydi ?

Zaten kilo verdim yaz başından beri. Ama yavaş.
  • Yemiceksin 2de verilir 5de verilir 10da verilir basit birşey zorlama pek yeme tek cözümün bu yada diyetisyene git diyet uygula
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.