Şimdi Ara

Kilo Verme ve Vücut Geliştirme İçin Tavsiyeniz Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, yaşım 20, 184 cm ve 104 kiloyum. 6 ay öncesine kadar 114 kiloydum doğru hatırlıyorsam.

    Şu ana kadar her gün ortalama 10 km yürüyerek, yememe dikkat ederek, tatlı ve abur cubur tarzı gıdaları tüketmeyerek kilo verdiğimi düşünüyorum ama göğüs ve göbek bölgesindeki yağları da olabildiğince azaltıp üst vücudu güçlendirmek adına spor salonuna başlayacağım.

    Daha öncesinde de çok kısa bir süre spor salonuna gittim yani hiçbir bilgi sahibi değilim aletler dahil çoğu şey hakkında. Kısaca, cahile anlatır gibi spor salonundaki hangi aletleri ne kadar kullanmam gerektiği konusunda tavsiye verebilirseniz çok sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaveMartha -- 3 Şubat 2020; 18:20:20 >



  • İlk gittiğinde zaten salonun hocası sana program yazar hareketleri gösterir sen de videolar izleyerek iyice düzgün formda yaparsın...tercihim ilk zamanlar için daha çok compound egzersizler bench press squat gibi
  • Merhaba , Spor salonun'da verilen programa uyma çünkü program değil onları yapıp'ta gelişen görmedim yeni başlayanlardan bu yüzden programı tamamen kendin araştırarak kendin hazırlaman lazım ben hareketleri youtube yazarak öğrendim ve uyguladım bir süre sonra zaten ezberliyorsun.

    Full Body veya split olarak program yap ama genelde full body yapanlar daha çoktur sende böyle başlayabilirsin yani kas gruplarını gün gün çalışabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.