Şimdi Ara

Kilo verip geri alanlar yardımmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sevgili dostlar ben 3 yıl önce 93 kiloydum boyum 178 cm civariydi sonra evde yanlis bir yol izleyerek cok az sporla (evde mekik +haftada 2gun falan kosu) ac kalarak zayiflamaya basladim 70 kiloya kadar dustum bu arada boyum 185 cm civariydi 11.sınıftım ama sınav senesi verdigim kilolari hizla geri aldim kilom 90 boyum 190 cm oldu ama bacaklarim ozellikle dizin ustu cokkk kalin oldu cok fazla yag var yani vucudumla orantısız bacaklara sahibim bu da pantolon alirken falan cok zorluk cıkarıyor eger daha once boyle bir durumu yasamis yada bacaktaki yaglari eritmeyi bilen arkadas varsa yardimini bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • tekrardan kilo vereceksin yapacak bir şey yok. Ama bu sefer aç kalarak değil protein ağırlıklı beslenip az miktarda kalori açığı bırakarak. ayrıca mutlaka ağırlık çalışmalısın kardio ile beraber mümkünse kardio yerine yüzme öneririm yani imkanın varsa.

    vücudunun saçma sapan şekil almasının sebebi kilo verdiğin evrede yağ kadar kas da kaybetmen olmuş üstüne de geri kilo alarak(almaman imkansız zira hem yaptığın beslenme devam ettirilemez hem de kas kaybederek metabolizmanı rezil etmişsin) yağı ekleyince şu anki haline gelmişsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.