Şimdi Ara

kilo kaybı, iştahsızlık, dışkıda kanama neyin belirtileri?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar yaklaşık 2 senedir dışkıda dönem dönem kanama oluyor, bazen şarıl şarıl kan akıyor bazen az miktarda kan, bazen hiç olmuyor. 5 ay önce genel cerrahiye gittim basur dedi ilaçları kullandım geçti bi süre sonra tekrar başladı sonra geçti. son 1 sene içinde ve son 3-4 aydır hızlıca kilo kaybediyorum ve kilo alamıyorum, zaten iştahım da yok hiç. kulak larımın arkasında kulak boğumlarında deri döküntüsü kaşıntı kızarıklık var, egzama teşhisi konulmuştu. stresli olduğum zamanlarda egzama kuduruyor, kremle geçigor. 4 senedir major depresyon var, ağır bunalım. bazı günler arada kendimi normal hissetsemde genel olarak ağır ruhsal çöküntü içindeyim. zihnim stres altında. son zamanlarda sinir ve öfke de başladı. ama hep içime atıyorum, bunalımıda streside üzüntüyüde kederide siniride öfkeyide ağlamayıda içimde yaşıyorum. pazartesi dahiliye ye randevu aldım gidicem. uyku bozukluğu da var. psikolojik sorunlar için ilaç kullandım 3 sene kadar, çoğu ilacı kullandım denebilir antidepresan, antipsikotik, fakat olumlu sonuç alamayınca bıraktım, şuan sadece uyku bozukluğu için bir tane ilaç kullanıyorum okadar.

    bunlar neyin belirtileri olabilir?
    korktuğum durum sülalede genetik kanser ve diyabet var, yakın dereceden babaannem ve amcam ciğer kanserinden öldüler, aynı zamanda diyabetleride vardı. halalarda diyabet var, onun dışında sülalede kanser ve diyabet seyrek olarak görüldü.

    kendime teşhis koymak gibi adetlerim yoktur. depresyon, yorguluk, bitkinlik, bunalım bunlar zaten hayata beni yıllar önce küstürdü yedi bitirdi beter bi hal aldı, ölüm, intihar düşünceleriyle savaştım sürekli, kendimle kavgalar, varoluşsal sıkıntılar vs bitmeyen psikolojik sıkıntılar. bilmiyorum gün geçtikçe çöküyorum, çevremde söyleyince çok kilo verdiğimi falan doktora gitme kararı aldım. durum ne sizce?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-John -- 10 Ağustos 2018; 3:1:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ayrı ayrı hastalıklarda olabilir, ihmal etmeden dr a görünün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.