Şimdi Ara

Kilo alamiyorum yalvaririm yardim edin 47 kiloyum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar ben whey ve amino kullaniyorum salondaki hoca verdi kilo almam icin beslenme diyetim her sabah yarim ekmek 5 yumurta 1 domates
    Oglen yarim ekmek 2nparça tavuk
    Okulda 4-5 gibi; çig kofte durum
    Aksam makarna pilav tavuk sulu yemek

Kilo alamiyorum salondaki hocam bu sefer optimum diye bisey tavsiye etti optimum gainer fiyati 335 tl pahalimi aliyimmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen uzun süredir vücut geliştirme yapmıyomuydun ? Nickin tanıdık geldi . Herneyse hoca seni kazıklamaya çalışıyo . Optimum serious mass gainer 5,5 kilosu 229 tl . Daha büyük boyu olduğunuda sanmıyorum

Orijinalden alıntı: sick kunt

Merhaba arkadaslar ben whey ve amino kullaniyorum salondaki hoca verdi kilo almam icin beslenme diyetim her sabah yarim ekmek 5 yumurta 1 domates
    Oglen yarim ekmek 2nparça tavuk
    Okulda 4-5 gibi; çig kofte durum
    Aksam makarna pilav tavuk sulu yemek

Kilo alamiyorum salondaki hocam bu sefer optimum diye bisey tavsiye etti optimum gainer fiyati 335 tl pahalimi aliyimmi

bağırsaklarında parazit olabilir tahlil yaptır.

Orijinalden alıntı: Stay With Me

parazitler kilo almayımi engeller çok bilmiş gibi konuşmayin ayar oluyorum adamı korkutmayin.

bunda korkulcak ne var. hem koca karı ilacımı tavsiye ediyorum?
    git bi tahlil yap diyorum.
    Bu arada kilo alımını etkiler.

Orijinalden alıntı: Stay With Me

parazitler kilo almayımi engeller çok bilmiş gibi konuşmayin ayar oluyorum adamı korkutmayin.

Kardeşim parazit kilo aldırmaz. Çok yakın arkadaşım alt komşumda var. Boyu 78 80 kilosu 47 50 filan ve inanki çok aşırı ayı gibi yemek yer. Parazitten dolayı yemek yiyo 10dk sonra acıkıyo kilo alamıyo. Doktorlar paraziti öldürmesi için ilaç mı ne vermiş fakat parazit ölünce çıkacağı yer afedersiniz arka taraf bundan dolayı korkuyo. Bencede arkadaş hemen gidip tahlil yaptırsın

herkeste farklı etkiler gösterir ama hiç bir belirtisini yazmamiş arkadaş mide bulantısı iştahsızlık felan hiç bir belirtiyi yazmadan sizin bunu uydurmaniz saçma parazit insanın yediği kalorinin ne kadarı engelleyebilir de kilo almasını engeller dediğini destekler bir kaynak göster arkadaşla olmuyo bu işler.

Ryzen2600 - MSI B450M Gaming Plus - Sapphire R9 280 Dual-X - Gskill 2x8GB 3200Mhz -WD SN550 500GB NVMe SSD - Sandisk 128GB Standart SSD - Seagate Barracuda 1TB - Cooler Master RC 690 II-GX650W +80
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.