Şimdi Ara

Killzone - The Central Plaza Defender - Mini Oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçen akşam etrafa sıkkın sıkkın otururken aklıma birşey geldi. Geçenlerde Playstation Blog'da Home'un bir enkaza döneceğini ve mini bir killzone oyunu olacağını hatırladım. "Madem yapacak birşeyim yok, bari gireyim şuna bir bakayım" dedim. İyiki de girmişim.

    SEVDİK

    MİNİK AMA SÜRÜKLEYİCİ:


     Killzone - The Central Plaza Defender - Mini Oyun


    Aslında oyunun mantığı çok basit, sabit bulunduğunuz bir yerden karşınıza gelen Helghanları teker teker indirmeye çalışıyorsunuz. Ama karşımızda görünenden biraz daha fazlası var. Oyunda toplam 3 "dalga" var ve her "dalga"nın kendine has istekleri var. Mesela; "%85'in üzerinde nişan oranı" veya "hiç gücü gitmeden bölümü bitir" gibi. Bu istekleri yerine getirdiğimizde Home karakteriniz için çeşitli killzone kıyafetleri kazanabiliyorsunuz. Ama asıl olay bu değil. 3 dalga için olan her isteği yerine getirdiğiniz zaman Killzone 3 için üç tane "unlock point" kazanıyorsunuz. Bu puanlarla multiplayer'a girdiğiniz anda hemen yeni silahlar ve aparatlar alabilir ve kendinizi birazcık zahmetten kurtarabilirsiniz, hem de birçok oyuncunun önünde başlamış olursunuz.

    HOME'A GİRMEK İÇİN BİR SEBEP:

     Killzone - The Central Plaza Defender - Mini Oyun



    Doğrusunu söylemem gerekirse Home'a sadece PS3'ü aldığım gün sadece 1 defa girmiştim ve yıllardır bir daha da girmedim. Ancak bu etkinlik, benim gibi, Home'a girmeyen yüzlerce kullanıcıya etrafa göz atmak için bir sebep verebilir. Ayrıca Home'u kırık dökük bir şekilde görmek oldukça ilgi çekici oluyor.


    SKOR TAHTASI:

    Skor meraklıları için Town Square'de koca bir leaderboard panosu duruyor. Eğer meraklısıysanız kimin kaç puan yaptığını öğrenip, onları geçmeye çalışabilirsiniz. Hatta genel puanlama dışında, o an lobide bulunanlar arasında puan sıralaması bile var.



    SONUÇ:

    Karşımızda tam teşekküllü bir oyun yok, bu yüzden "şu yönünü sevmedim, bu oyun şu kadar puan alır" gibi detaylara girmeyecem. Evet, kontroller biraz kaygan ve alışması zor ama hiç önemli değil. Karşımızda Sony'nin Home'u daha heyecanlı bir hale getirmek için harcadığı çok güzel bir çaba var ve bunun kesinlikle keyifli olduğunu söyleyebilirim. Kimse bu oyunu haftalarca oynamayacak orası kesin, ancak kısa bir eğlence için oldukça uygun, hem "unlock point"larda bu ay sonu işinize yarayacak nasıl olsa. Ancak elinizi çabuk tutmanız gerekiyor, çünkü bu "fetih" her zaman Home'da olmayacak. Bu yüzden Plaza Defender kaldırılmadan uğrarsanız sizin için daha iyi olabilir.

    oyunefendi.com dan alıntıdır.

    Bunu oynayanınız var mı arkadaşlar , varsa da yorumlarınızı almak isterim.

    Herkese iyi oyunlar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zoginet -- 7 Şubat 2011; 14:17:13 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.