Şimdi Ara

KILLZONE 3 TURKCE DUBLAJ > EF-SA-NE GELDI!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.450
Cevap
1
Favori
215.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Efsane Kaldığı Yerden Devam Ediyor!


     KILLZONE 3 TURKCE DUBLAJ > EF-SA-NE GELDI!!



    Killzone 3

    Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment America, LLC.
    Geliştirici: Guerrilla Games
    Platform: PLAYSTATION® 3
    Türü: First-Person Shooter
    Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2011
    Web Sayfası: Tıkla


    Hikaye

    Killzone serisi kaldığı yerden devam ediyor! Sev, Helghast ırkının gaddar diktatörü İmparator Visari'i bulur ve öldürür. Yine de savaş, kazanmaktan çok uzaktadır. Visari'nin ölümü ile Helghan; siyasal bir entrikanın, tatsız rekabetin ve cinayetin olduğu bir dünyaya kalmıştır. Visari'nin görüşü tehlikeye girmiş, Helghan'daki en güçlü iki adam tam egemenlik için birbirleri ile çatışmaktadır. ISA, takviyenin olmadığı bölgede, sınırlı erzak ile; Helghan arasındaki savaşın kazanılmaması için savaşmalıdır ama ilk önce kayıp birini kurtarmalıdır. Bu sırada Helghast savaş makinesi durdurulamaz bir şekilde büyüyor... Ve onunla asıl tutkuları tüm dünyayı kontrol etmek!

    Killzone 3 Hikaye Videosu





    Görsel bilgiler:


     KILLZONE 3 TURKCE DUBLAJ > EF-SA-NE GELDI!!




    Guerilla Games, PS3'ün tüm kapasitesinden yararlanıldığını, oyunculara şimdiye kadar ki en büyük deneyimi yaşatmak istediğini açıkladı. İlk kez God of War III'de kullanılan ''MLAA anti-aliasing'' teknolojisi Killzone 3 için de uygulandı. Killzone 2'deki grafik motorunun en baştan elden geçirildi ve tüm eksiklerin giderildi. İlk 3D oyunlar arasında lanse edilecek olan Killzone 3'ün, şimdiye kadar ki en büyük 3D deneyiminin olacağını ve devrim niteliği taşıdığı söyleniyor. Oyunu oynamaktan kendimizi unutacağımızı ve bu büyük deneyimi size sadece PS3 ile yaşanabileceği özellikle vurgulanıyor. 3D özellikten yararlanabilmek için 3D destekli bir TV ve özel olarak üretilen gözlüklerin takılması zorunlu olacak. Telaşlanmayın, 2D olarak da oynayabileceğiz. Tamamen yıkılabilir çevre ile dinamik bir oyun keyfi yaşayacağız. 720p destekli olacak ve stabil 30 FPS'de çalışacak.

    Oyun Tamamlandı!


    Oynanabirlik ile ilgili bilgiler:



    İlk olarak sizi şu konuda bilgilendirmek isterim: Killzone 3, Türkçe dil (seslendirme dahil) ve Playstation Move desteği ile beraber geliyor! Seslendirme için Atilla Olgaç, Hazım Körmükçü ve henüz ismi duyurulmayan ünlü ses sanatçıları ile anlaşıldı. .

    Önceki oyuna göre daha fazla aksiyon olacak. Sanki bize “evden çok uzak bir yerde, bizi öldürmek isteyen ve sayıca senden fazla olan düşmanların arasında olmak” hissiyatını bize hissettirecek. Helghast ırkında hala insanlık kaldığını oyun içerisinde göreceğiz. Mekanlar önceki oyuna göre 10 kat daha fazla büyük olacak ve alternatif yollardan yolumuza devam edebileceğiz. Daha ferah ve açık mekanlarda savaşacağız. Ayrıca mekanlar sürekli olarak farklılık gösterecek. Kutuplarda geçen karlı, soğuk bölümler oldukça fazla. Bu sefer Helghast kültürü öne çıkartıldığına şahit olacağız. Helghast kendi aralarında ''Helghast dili'' ile konuşacak.


     KILLZONE 3 TURKCE DUBLAJ > EF-SA-NE GELDI!!


    Önceki oyundaki başarılı AI (Yapay Zeka) üzerinde ciddi bir çalışma olduğunu geliştirici her fırsatta söylüyor. Hatırlarsanız önceki oyunda takım arkadaşlarımız oldukça gereksizdi ve harbi harbi gerizekaydı. 3. oyunda ise takım arkadaşlarımızı yoğun çatışmalı ortamlarda mumla arayacağız. Düşmanlar bizi öldürmek için her türlü yolu deneyecekler.

    Jetpack kullanıp uçabileceğiz ve kontrolleri idare etmek oldukça çok kolay olacak. Jetpackler hızlı ve çevik aletler olacaklar. Wasp adındaki yeni bir silahla düşmanların üzerine bir roket sürüsü yollayabileceğiz. Yakın savaşta düşmanların işini bitirmek için Gears of War serisindeki gibi vahşi, yumruk yumruğa aksiyona gireceğiz. Kontrollerde iyileştirilmeye tamamen iyileştirildi. Yapımcı, bu sefer Casual oyuncuları da kendine çekmek istiyor.


    Multiplayer ile ilgili bilgiler:




     KILLZONE 3 TURKCE DUBLAJ > EF-SA-NE GELDI!!




    Warzone, Operations ve Guerrilla Warfare olmak üzere 3 oyun modu yer alacak. Operations ve Guerrilla Warfare isimli 2 yeni mod eklendi. Operations modunda özel görevler yer alıyor. Kesme sahnelerin yer aldığı bu modda, oyuncunun kişisel bilgileri de görünür oluyor. Guerrilla Warfare sadece team deathmatch modunun olduğu, yoğun istek üzerine eklenmiş bir seçecek.

    Oyun, tamamen sizin oynayış stilinize bağlı olacak. Her oyuncu rahatça oynayabilecek. Özel ödüller olacak ve bu sizin tamamen nasıl oynadığınıza bağlı olacak. Hangi seviyede olursanız olun, sizin ne kadar iyi oynadığınız özel ödülleri almanızı sağlayacak. Matchmaking sistemi yeniden yazıldı ve parti sistemi eklendi. Bu sayede artık online oynamak çok daha kolay ve hızlı olacak. Arkadaşlarımızla oyundan oyuna basit geçişler yapabileceğiz.



     KILLZONE 3 TURKCE DUBLAJ > EF-SA-NE GELDI!!




    Daha esnek XP sistemi ile birlikte ''kafadan vurma'' ve diğer kriterler için bonus XP kazanacağınız. Dev araçlar ve jetpack mücadeleleri çok zevkli ve çetin olacak. Patlayıcılar artık her şeyi etkiliyor. EMP ile jetpackleri düşürebileceğiz. Sinir gazı haritanın bazı yerlerini bloke edecek. Botzone modunda yer alan botlar artık çok daha zeki. Takımdaki(squad) partnerler farklı kanal sisteminden yararlanarak birbirleri ile özel olarak konuşabilecek. Artık takımlar arası da bir yarış olacağını söylemek yanlış olmaz herhalde; çünkü özel takım ödülleri olacak. Takım arkadaşımıza özele HUD(nişan-nişan rengi) olacak. Haritalar devasa büyüklükte ve hikayeden baz alınarak dizayn edildi.



     KILLZONE 3 TURKCE DUBLAJ > EF-SA-NE GELDI!!




    Tamamen yeniden elden geçirilmiş sınıf sistemi ile karşılaşacağız. 5 Farklı sınıf/kariyer olacak ve her sınıf başına 6 silah bulunacak. Silahları, kabiliyetleri ve özel puanları kazanabilmek için seviye atlamamız gerekecek. Medic sınıfı yenilendi. Medic sınıfını seçtiğimiz zaman bizi takip eden koruyucu bir bot olacak. Medic sınıfına özel olarak ''Survive Bleed Out'' adında kabiliyet gelecek. Bu yetenek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daxteroy -- 1 Nisan 2011; 23:17:41 >







  • Bu ne yaw...
  • Grafiksel ve görsel gelişme umarım olur pek sanmıyorum ama o değilde patlama ve duman efekti gelişsin bir zahmet.Bazuka ile torpil etkisi yapmak iğrenç
  • Karlı bölümler, jetpack ve 3D...
  • Killzone 2 bu bence, ya adam kekliyotlar ya da yapımcılar kz2 grafikleriyle kz3 çıkartarak yine adam kekleyecek
  • Dergi taramalarına bakarak ve oyunun build aşamasını bilmeden yorum yapmak haksızlık olur. Oyun 3D destekli olacak. Fırtına öncesi sessizlik...
  •  KILLZONE 3 TURKCE DUBLAJ > EF-SA-NE GELDI!!


    Ahanda açıklanan özellikler

    quote:

    Killzone 3 baby!

    I'll take pictures of the screenshots later and post them and the information included in the article.

    Included in the article (while im reading)

    - Will show the Helghast have humanity left in them.

    - Will have the feeling that "of being in a place far away from home, outnumbered by people who want to kill you."

    - Will be like Inglorious Basterds.

    - All of the characters in the screenshots are flying in.. jetpacks?!

    - Will include arctic levels.

    - One mission in the game involves rescuing ISA Captain Narville.

    - Game is playable in 3D!

    - Have to wear 3D glasses, apparently the 3D effects are "crazy."

    - Combat is "unchanged from predecessor."

    - Or is it? Hand to hand combat involves you "Unloading a string of different (and often brutal) attacks on stunned enemies."

    - The scale is supposed to be "bigger this time."

    - The Jetpacks are "surprisingly lightweight and agile, Killzone 3's jetpack is easier to maneuver compared to the sluggish incarnations of the gadget found in other games."

    - New weapon called the Wasp, basically shoots a "flurry of rockets" at an enemy.

    - Will show off the Helgjast culture.

    - There is actually a Helghast language, which will be explored in the game.

    - Will have "diverse locales."

    - Have to sit in the center of the 3D tv for the 3D effects to work.

    - 3D in this game is called a "Game Changer."

    - Going to have "Intense Action"

    - Jetpacks double as a weapon, which basically means a machine gun mounted right on top of it.

    - If you shoot Helghast with jetpacks, they'll "explode like roman candles"

    - To control the jetpack, you "have to activate bursts of speed in midair, propelling yourself across further distances."

    - The Jetpack resembles something you'd do in platformers such as Super Mario Bros. Or Uncharted

    - In one mission, you have to use the jetpack by "launching yourself from glacier to glacier"

    - You'll see "a lot of" snow levels.

    - Everything is more spread out in this game.

    - The game looks very complete.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat_ps3 -- 22 Mayıs 2010; 1:43:15 >




  • E3'ü beklemeliyiz. Sony o zaman düzgün bir şeyler paylaşır bizle.
  • Ambargo gelir zaten çok yakında.
  • KILLZONE 2 cok iyiydi ama Sony nin bu oyuna bel baglamamasi gerekiyor.. Bu oyuna cok fazla , yapacagindan fazla beklentiler yukleniyor oda satis anlaminda husranla sonuclaniyor..
    Konu cok dandik. SOny nin bu oyunu HALO gibi sisirmeye calismayi birakmasi lazim.
    Farkli bir oyunla yola devam etmesi lazim.. Buda ciksin ama sonynin aradigi kan bu degil, olmayacakta..

    Haber icinde tesekkurler hocam hep guzel haberler senden geliyor eline saglik..
  • UC1 ile UC2 arasında 2 yıl fark var.Ve grafiksel gelişme müthiş.
    KZ2 ile KZ3 arasında ki fark da muhtemelen o kadar olacaktır.

    KZ3 de niye grafiksel gelişme olmasın ki ?
  • Grafik olarak umarım dahada geliştirirler tabi ne kadar ileri giderler orasını bilemem. Ateş etme hissini ise verebilmeleri lazım.
  • Görsel farklar kesinlike olmalı olmazsa olmaz
  • Sırf klan sistemi için bile bu oyunu sabırsızlıkla bekliyorum.Online turnuvalar, klan maçları muhteşemdi kz2'de.Diğer fps'lerin bu konuda kz2'den öğreneceği çok şey var.Öyle sadece klan tag'ı yapmakla olmuyor bu işler
  • Oyun evinizden çok uzaklardaki bir yerde sizi öldürmek isteyen ve sayıca sizden kat kat fazla olan düşmanlar tarafından çevrilmişsiniz hissini uyandırmayı hedefliyor.

    - Oyunda Jet Pack kullanımı bulunuyor ve önemli bir yer tutuyor.

    - Killzone 2 ile aynı grafik motorunu kullanan oyunun ölçeği bir önceki oyuna göre daha büyük.

    - Oyunda Wasp isimli yeni bir silah yer alıyor.

    - Bir çok farklı bölümün yer alacağı açıklanan oyunda Kutup iklimine benzeyen bir yapıya sahip olan bölümlerin varlığına dikkat çekiliyor. Bunun yanısıra oyunda yüksek dozda aksiyonun bizleri beklediği de hatırlatılıyor.

    - Oyunda yer alan bir bölümde Killzone 2'den tanıdığımız Captain Narville'ı kurtarmamız gerektiği belirtiliyor.

    - Helgast Kültürünün gözler önüne serileceği oyunda Yumruk Yumruğa yapılan ölümcül dövüş sahnelerinin varlığından da söz ediliyor.

    - Şuanda eksiksiz göründüğü belirtilen Killzone 3'ün 3D desteğiyle hazırlandığı ve bunun oyun deneyimini farklı boyutlara taşıdığı 3D deneyimi olduğunun da altı çiziliyor.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Killzone_3__Gun_Yuzune_Cikti_-6582.htm




  • Ölçeği büyük olacak derken ne demek istiyor ben bunu orjinal dili okurkende anlamadım acaba oynadığımız mekanlar daha büyük mü olacak ilk oyuna göre işin kötü tarafı görsel olarak bir ilerleme olmayacak gibi yoksa bas bas bağırırlardı cihazın yapabileceği bütün şeyleri kz2'de denemiş olabildiklerinden dolayımı böyle oldu acaba


    Eksikleri yok değildi

    Siper alma işi çok sorunlu idi işe yaramıyordu
    Patlama,özellikle patlarken çıkan duman efekti komik olacak kadar kötü idi(Bazuka kullanırken,nerede e3 2005'teki patlama 10 nesil farkı var )
    2 silah taşıyamamak en büyük eksiklerinden
    Sen veya düşman hareketli iken adam vurmak çok zor(Kontrol sisteminin bunda payı var galiba)
    Konuyu pek iyi yansıtamamışlar
    Son boss komedi
    Oyunu uzatmak adına çok komik mekan koruma bölümleri



    Bunları geliştirmek lazım ve görsellik uc1 ve uc2 arasındaki fark gibi olursa süper olur yoksa yadırgarım, tamam şuan açık ara konsollarda en iyi grafik ve atmosfere sahip oyun ama insan 2 yıl sonra çıkacak oyundan daha iyisini bekliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 22 Mayıs 2010; 4:41:07 >




  • Bu oyunun çok güzel olacağına eminim ayrıca KZ2' nin vuruş hissini en iyi veren oyunlardan biri olduğunu düşünüyorum. Online modundan bahsetmiyorum bile. Diğer oyunlarda bu kadar grafiksel gelişme olmuşken bunda olmayacağını nereden çıkarıyorsunuz anlamadım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cloud35 -- 22 Mayıs 2010; 4:39:33 >
  • quote:

    - Helgast Kültürünün gözler önüne serileceği oyunda Yumruk Yumruğa yapılan ölümcül dövüş sahnelerinin varlığından da söz ediliyor.

    akıllara riddick geliyor

    quote:

    - Oyunda Jet Pack kullanımı bulunuyor ve önemli bir yer tutuyor.

    Red Faction geliyor akıllara Red faction nın multisinde jet pack olayı çok zevkli bir role bürünmüştü.
    quote:


    Going to have "Intense Action"

    Cod mw2 deki aksiyon dan ger kalırsa vay haline

    quote:

    - Will be like Inglorious Basterds.

    soysuzlar çetesi filmindeki gibi olacak denmiş nasıl olacaksa


    quote:

    - Şuanda eksiksiz göründüğü belirtilen Killzone 3'ün 3D desteğiyle hazırlandığı ve bunun oyun deneyimini farklı boyutlara taşıdığı 3D deneyimi olduğunun da altı çiziliyor.

    Sırf 3D olayı bile ohannes bir gelişme bence sinemadaki olayından biliyorum bu işi bir fps de 3d hissini yaşamak unutulmaz bişey olur gibime geliyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cloud35

    Bu oyunun çok güzel olacağına eminim ayrıca KZ2' nin vuruş hissini en iyi veren oyunlardan biri olduğunu düşünüyorum. Online modundan bahsetmiyorum bile. Diğer oyunlarda bu kadar grafiksel gelişme olmuşken bunda olmayacağını nereden çıkarıyorsunuz anlamadım


    Düşmanı vurduğumuz anda düşmanın tepkisi çok iyi,sarsılması kanlar çıkması vb.
  • Sadece yukarda yazan özelliklerde vay anasını diyeceğimiz ya da düzeltimesini beklediğimiz şeylerden bir şeyler göremedim.Beni umutlandıran yapımcı firmanın oyuncuların fikirlerine çok özen göstermesi.Online oyuna gelen updateler ve istenilen değişiliklerin uygulanması buna güzel örnek.Umarım 2. oyundaki eksiklerini biliyorlardır ve bunları düzeltirler herkesi isteği bu yönde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 22 Mayıs 2010; 5:24:59 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.