Şimdi Ara

Killer E2200

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
15.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, biraz araştırdım ama şöyle güzel bir Türkçe açıklamaya rastlamadım. O yüzden burada sizlere sorma ihtiyacı duydum.

    Başlıkla belirttiğim Killer E2200 tam olarak ne işe yarıyor? Nedir ne değildir? Yeni alacağım bilgisayarda böyle bir şey var ve profesyonel oyuncuların sistemlerinde görüyorum bunu genelde. Ne gibi faydaları olur bunun bana?



  • hocam şu şekilde söyleyim sana.bu killer denilen firma birzamanlar profesyonel şekilde ethernet kartı ürettiğini iddaa eden bir firmaydı(sanırım halende üretiyor).özellikle oyunlardaki ping seviyesini düşürdüğü söylüyorlardı(zaten sloganında best gaming yazıyor )ama çevremdeki bikaç kullanan arkadaşım onca parayı döktüğü halde gidip bu kartı aldıklarında gözle görülür bir sonuca varamadıklarını söylediler.ben bu şekilde duydum yanlışım varsa düzeltin.
  • Olay sadece ethernette bitmiyor.Kablosu modemi bağlantı hızı herşeyi önemli oluyor.Evimde şu anda gigabtye m720 anakart ve dark b/g/n serisi bir wi-fi kart var.Modemim philis sna6500 modem var.wi-fi kartı tp-link 5db anten ile kuvvetlendirdim.Ethernetten bağlandığımda 12-14mb alıyorum , wifi kart ile 10-11mb alıyorum.Muhtemelen modemi değiştirsem daha yüksek verim alırım wi-fi'den.Ethernet çok garip çekilde oyunda daha yavaş kalıyor :( Standart bir cat5 kablo var.(cat5e değil.) Bende killer e2200 ethernetli bir anakart düşünüyorum.Araştırıyorum hala yarım yamalak ingilizcem ile.

    Killer E 2200, tüm ağ iletişim trafiğini tanımlayıp öncelik sırasına koyan, Killer’a özel İleri Akış Algılama teknolojisi sayesinde tüm online uygulamalar için üstün bir performans sunuyor. Bu uygulama, online oyunlar ve görüntülü konuşma gibi çok hızlı bağlantı gerektiren önemli uygulamaların, gelen e-postalar ya da sistem güncellemeleri gibi daha az öneme sahip trafik ile karşılaştırıldığında önceliklendirilmesini sağlıyor. Tüm Killer teknolojileri, kullanıcıya, hepsi özgün grafiksel arabirimlerle tüm ağ uygulamaları üzerinde öncelikleri belirleme, her bir uygulamanın kullandığı bant aralığını artırma ya da azaltma ya da bir uygulamayı tamamen bloke etme yetkisi sunan Killer’a özel Ağ Yöneticisi ile birlikte gönderiliyor.




  • Konuyu hortlattık ama Killer E2200 0ND serilerinde kablolu bağlantılarda aktif deniyor , peki kablosuz bağlantı da bize faydası var mı ? Çünkü istatistik olarak laptop da kablolu bağlantı kullanan kaç kişi var genele oranla ?

    MSİ resmi sitesinde dolaşırken Killer™ DoubleShot 'a rastladım. Sanırım bu teknoloji hem kablolu da hem kablosuz da Killer dan faydalanmayı sağlıyo.

    GE60 20E yi beklemek bir yana 660XTR yedekte düşünülürken bu durum hüsranla sonuclandı bende.

    Killer™ DoubleShot olmadan online oyunlarda nasıl sağlıklı bir internet kullanıcaz ? TTNET in kalitesine kaldık yine.
  • Merhaba arkadaşlar

    Bende Ge60 2OE 003 us laptop var msi ın.. bahsi geçen e2200 killer network adapter mevcut. ilk önce şunu söylemeliyim. bu kartı satın alamazsınız sadece laptoplarla embedded olarak geliyor. harici almak isteyen arkadaşlar başka modelleri incelesinler.. ikincisi benim laptopumda wireless adaptör realtek üretimli. dolayısıyla killer networku kullanmak için kablo kullanmam gerekiyor (sanırım, çünkü gerekip gerekmediğini ararken burayı buldum ve büyük ihtimalle wireless ta çalışmıyor tek başına). son yorum yapan arkadaşa da şunu hatırlatmak isterim. bir tek bilgisayarın içerisindeki interneti kullanan programları düşünmeleyelim. bunun tableti var telefonu var ps3 ü var laptopu var masaüstü var olmadı tv si var. işin özünde siz oyun oynarken oyununuzda sizi dara sokmayı engelleyen sürekli kontrol altında tutan güzel bi kart. ihtiyacı olan alır almaz işe yarar yaramaz, karalamaktan ziyade anlamayı denemek lazım

    Saygılar




  • Biraz hort olucak ama MSI Z97 Gaming 7 kullanıyorum E2200 bi işe yaramıyor, tırt.
  • bende de gaming 7 war oda tırt normal ethernetten hiç bir farkı yok
  • flagbearer kullanıcısına yanıt
    Killer ethernet dedikleri şey tamamen kandırmaca. Hatta programını yüklerseniz daha da sapıtıyor, ben programsız sadece driver olan versiyonunu kullanıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende z87 g45 warken düzgün çalışıyordu sonradan ne oldu ise o programı çalışmaz oldugu gibi interneti de bloklar oldu normal ethernetten portunda farkı kalmıyor sadece driverını yükleyince
  • flagbearer kullanıcısına yanıt
    Kendi programı yerine CfosSpeed yükle, daha iyi.
  • hortlatmanın gücü adına...

    bendede msi ge70 apache var bu kıller sacmalıgı bu alettete var sanırım ama nedendır bılınmez ben laptopda takılırken bırı wıfı ıle nete baglandıgında 50-60 arası olan ping bırden 300-400 lere cıkıyo sonra aynı kişi youtubedan bir video açınca hoooopp ping 2000-3000 lere fırlıyo benım anlamadıgım bu kıller netw.sıstemı nasıl bır sıstem laptopa ozel oncelık hakkı sunmuyomu

    yoksa bu oncelık hakkı sadece kablolu baglantılardamı geçerli sonucta wıfı ıle baglıyım bende modem

    kablolu olarak baglasam kıller sıstemının aktıf oldugunu nasıl anlarım ???
  • Herkes düşük ping konusuna takılmış ama multi oyun performansını etkileyen en az onun kadar önemli bir şey daha var: latency
    Onun da çözümü şöyle:

    1. Oynadığınız oyuna ait portları modem üzerinden açın. modemlerde bulunan ve çoğunlukla kendine bile hayrı olmayan güvenlik duvarını pasif hale getirin.
    2. TCP/MTU ayarlarını yapın, windows'un bazı kısıtlamaları var onları kaldırın. detaylı bilgi internette var BZK: Tcp optimizer ve Latency Fix
    3. Mümkünse oyun içindeyken virüs programını kapalı tutun, ağ trafiğini sürekli izlediği için bağlantı hızını etkileyebiliyor.
    4. işlemci önceliğini oyuna atayın.

    umarım faydalı olur
  • Konu hort üstüne hort yiyor. Bir hortta benden !

    Arkadaşlar MSI x99a gaming 7 anakart almayı düşünüyordum; hem fiyatı hem de sunduğu diğer özellikleri sebebiyle... Fakat killer ethernet konusuna takıldım. Bu ethernet girişi sorun mu yaratıyor ? Durum nedir ? Yoksa internette sorun yaşayacaksam 400-500 daha çarçur edip almışken x99 Deluxe alayım bari. Yabancı forumları okudum; genellikle Amerikanlar hiçbir işe yaramadığını söylemiş, onlar için gerçekten değişen bir şey olmaz adam zaten 30-40 ping ile bağlanıyorsa, killer ile'de aynı bağlanır pek değişmez.
    Ancak Şili'li birinin yorumuna rastladım , ''ben NA servarlarına bağlanırken 200 olan pingim şu an 120-130 kesinlikle memnun kalacaksınız falan yazmış.''
    Şimdi bizim de durumumuz az çok buna benzer.

    Ben anakartta killer olup olmadığı için değil diğer sebepler yüzünden tercih ediyorum bu anakartı. Yani normal ethernet olsa da seçecektim. Ve fakat eğer bu ethernet sorunlu ise hiç almayım diyorum.

    Okuduğunuz için teşekkürler şimdiden.




  • Kambersiz düğün olur mu? Bi hortlama da benden

    Tipik World Of Tanks oyuncusuyum. 2014'den beri düzenli oynuyorum. Superonline 16mbit kullanıyorum. Masa üstü bilgisayarımda geçtiğimiz haftaya kadar Gigabyte Ga-m720-Us3 anakart kullanıyordum. Kablolu bağlantı ile 110-120 arası ping alıyordum. Sonra sistemi yenilemek amaçlı hiç araştırıp sormadan Gigabyte GA-970-Gaming anakart aldım. işlemcim, ekran kartım psu hdd hatta internet aynı fakat oyunda ping değerlerim inanılmaz düştü. Dikkatimi çekti ve araştırma gereği duydum. Sonuç beni bu konuya kadar getirdi. Şu an 60-80arası ping alıyorum. Olay killer denen şeydeymiş sanırım :)
    Süper bişey!!

    http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-970-gamingrev_10



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strongholdman -- 28 Nisan 2016; 18:34:51 >




  • Bir hort da benden olsun. Anakartı değiştirdim Killer özellikli anakart aldım. Ping süresinde en ufak bir değişiklik yok.
  • MSI anakartlarda killer software olamadan sadece driver olan var. Bence o daha iyi, killer programı daha yavaşlatıyor gibi sanki.
  • beminkide hort olacak ama internete bağlı değilken dahi %50 Cpu kulanıyor anakart Gıbayte Z97X Gamıng 3 rev 1.0 oha dedim bende bir an dayanamadım kapatım E2200 günceledim kiler düzeldi sorun şu an %2 falan cpu harcıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekno moomce -- 10 Nisan 2017; 20:30:17 >
  • habire hort ediyoruz :)

    Arkadaşlar merhaba,
    Elimde Gigabyte GA-Z170-Gaming K3-EU (rev. 1.0) anakart mevcut ve bunun üzerine Win7 x64 Kurulu sistem, Onboard Lan Kiler E2200.

    Şimdi bundaki sorun; GÜNCEL Driveri kurulu, herşey tamam, aygıt yöneticisinden görüyorum, modemden gelen kablo (yeni değiştim) takılı, falan filan ama kart üzerinde fiziksel olarak kablo takılan yerdeki ışık yanmıyor sanki biostan kapalıymış gibi ama biostanda kontrol ediyorum aktif ve windows bunu bağdaştırıcı ayarlarında "kablo takılı değil" olarak görüyor.

    Sorun ne olabilir anlamadım.

    Bilen bir arkadaşımız bana ışık tutabilirmi.
    Teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tekno moomce

    beminkide hort olacak ama internete bağlı değilken dahi %50 Cpu kulanıyor anakart Gıbayte Z97X Gamıng 3 rev 1.0 oha dedim bende bir an dayanamadım kapatım E2200

    selamlar arkadaşım, bu ağı nerden açıp nerden kapıyoruz ? :)
    bende bir türlü açılmıyor veya ben bir yerden kapalı tutuyorum ama tam olarak nasıl kapalı anlamış değilim.,
    Acaba biosta bilmediğim bir yermi var ? denemediğim birşey kalmadı :S
  • ZoltaR Z kullanıcısına yanıt
    Bios değil görev yöneticisden sonladırdım bir daha açılmadı zaten
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.