Şimdi Ara

Kill Bill 3 ve 4 geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kill Bill 3 ve 4 geliyor

İlk iki 'Kill Bill' filminin yürütücü yapımcısı E. Bennett Walsh, 10. Şangay Film Festivali sırasında serinin üçüncü ve dördüncü filmlerinin senaryosunun yazılmış olduğunu açıkladı ve ipuçları verdi.

Quentin Tarantino imzalı 'Kill Bill' hikâyesinde intikam ateşi dinmek bilmiyor. İlk iki 'Kill Bill' filminin yürütücü yapımcısı E. Bennett Walsh, 10. Şangay Film Festivali sırasında serinin üçüncü ve dördüncü filmlerinin senaryosunun yazılmış olduğunu ve yine Tarantino tarafından beyazperdeye aktarılacağını açıkladı.

Kill Bill 3'te Gelin'in (Uma Thurman) kolunu kestiği Sophie Fatale ile öldüğü düşünülen ama kör olarak hayatta kalan Elle Driver, kendilerini sakat bırakan kahramanımızdan intikam almaya çalışacak.

Kill Bill 4'te ise Gelin'in kızı ile Gelin tarafından ilk bölümde öldürülen Vernita Green'in kızı annelerinin intikamını almak için kapışacak. Bakalım intikam hikâyesi daha kaç kuşak sürecek?

alıntıdır:kaynak

• Gelsin çok güzelde,,,

Bu Malkoçoğluna döndü iyice yok Umanın kızıyla Hıdırın kızı dövüşçek yok kör olmuş Malkoçoğlu sesleri dinliyerek kapışıcak...

Malkoçoğlu geliyor hemide Tarantino imzali KİLL BİL 4-5-6-7-8-9-0
  • kill bill 2 diye bir şey yoktu ki 3 olsun. vol2 ydi o yani o 2 kill bill filmi tek filmdi fakat çok uzun sürdüğü için ikiye bölünmüştü.
  • evet öyleydide sonuçta 2 kere izlemek zorunda kaldığın için1.2. film diye nitelendirmek zorunda kalıyoruz:/

Güzelde oldu gerçi de eğer yukarda dediğim gibi olucaksa MALKOÇOĞLU halt yemiş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: maxpayne_88

Kill Bill 4'te ise Gelin'in kızı ile Gelin tarafından ilk bölümde öldürülen Vernita Green'in kızı annelerinin intikamını almak için kapışacak. Bakalım intikam hikâyesi daha kaç kuşak sürecek?

Bende Bir kaç yıl sonra bu kız büyür ozaman Uma ile dövüşür diodum ama Uma ozaman kaç yaşında olurki kesin öyle birşey olmaz diyodum sonra.Meğersem gelinin kızı ile Vernita nın kızı dövüşücekmiş demek.Ozaman güzel olur ama umarım Vernita nın kızı yener..Dünya tatlısı bi kızdı bakalım kim oynuycak onu.Ben olsam Ambrosia Kelley in büyümesini beklerim

• Güzel filmdi valla ne yalan söyleyeyim 2. bölümde adamı yılanla öldürme sahnesi falan çok hoşuma gitmişti bide eğitim görmeye gitti yaşlı bi nur yüzlü dede vardı o sahneler güzeldi
    3 ve 4 gelirse bence 1 ve 2 kadar tutulur
  • quote:

işte düşündüğüm senaryo, orada bi soru işareti kalmıştı zaten.
  • ne olursa olsun tarantino yönetiyor 1 ve 2 gibi harika olacaktır..
  • Dövüş ustasından eğitim aldığı sahneleri çok beğenmiştim hatta bir arkadaşıma o bölümleri filmden kestirip defalarda izlediğimi bilirim.
  • çok iyi bir yapıttı. Eğer devamı gelirsede çok sevinirim koşa koşa gider izlerim
  • çok iyi bir yapıttı. Eğer devamı gelirsede çok sevinirim koşa koşa gider izlerim
  • tarantino yönetiyorsa izlenir abey. kill bill bi klasık vallah....
  • Artık yorumunu serinin devamını izledikten sonra yaparım. Inşallah devamı gelir.
  • IMDB'de görünmüyor henüz. Fake olma ihtimali yüksek haberin...
  • bence de fake olma ihtimali baya yüksek hele 4. filmin senaryosu yok mu

çekilirse komedi gibi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: cefucsa

bence de fake olma ihtimali baya yüksek hele 4. filmin senaryosu yok mu

çekilirse komedi gibi olur

3. filmde Beatrix Kiddo öldürülecekmiş ancak 4. filmde Beatrix'in kızı intikamını alacakmış (ya da almaya çalışacakmış). Düzgün kurgulanırsa iyi olur gerçekten de. Ancak kötü kurguya, senaryoya, oyunculara vs. sahip olursa hiç olmasın daha iyi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blacktric -- 4 Eylül 2007; 23:17:33 >
  • imbd de yoksa gelmsine daha çok vardır ve kesinleşmemiştir hiç kafa yormayalım bence şimdiden:(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.