Şimdi Ara

kilit ya da kaldırılsın lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1

(En Son Oy Tarihi: 4.03.2013)
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitaalamode -- 6 Şubat 2015; 10:21:35 >

Orijinalden alıntı: vitaalamode

20-30 tl ye ya da 100-150$ para verip aldığın bir x marka t-shirt ve gömlek etrafındaki her hangi birinin üzerinde olunca bence hoş olmuyor...
    Yanlış anlaşılmasın ben pahalı markalar ile sıradan cok ucuz olan markalar arasında ayrım yapmıyorum, Bence her marka bir ürettiği modelin aynısının yüzlercesini piyasaya sürmemeli... bir x markasının gömleği türkiye genelinde en fazla 20-30 adet üretilse bu sorun ortadan kalkar gibi...

Düz koyu renklerde sorun olmuyor pek ama bordo, mavi ya da beyaz ürünler çok göze çarpıyor...

Öyle x firması bir gömlekten 20-30 tane üretirse ürünün fiyatı nolur düşündün mü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    MERCEDES-BENZ TRAVEGO 15 SHD 2007 & MERCEDES-BENZ TRAVEGO 15 SHD 2012 6 sıra silindir 422 Bg
    ECZACI
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

size özel kıyafet mi yapacaklar neye rahatsız oluyorsunuz terbiyesizleşmeyin ama
    lcw den aldığım 2 3 gömleğin aynısı 2 kere falan gördüm ciddiyim
    Kilit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitaalamode -- 7 Aralık 2013; 20:09:26 >
  • Arkadaşlar bunun sorumlusu LCW-DEFACTO-COLLEZİNO-RODİ.Ucuza satıyorlar ve bu yüzden aldığınız ürünü sokakta en az 5 kişide görüyorsunuz.Size tavsiyem deşişik güzel ve paranızla alabileceğiniz markalar almanız.Mesela ben sevdiğim şeylerin tişörtlerini internette bastırıyorum.

ama bu kötü olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 30 Ağustos 2012; 20:11:23 >
    Daha Fazla Göster
  • Gömlek-tişört-pantolon üçlemesi yaparım. Mümkün değil biri ile aynı giyinmem.

Bunu da açıklayın.
  • Haklı olabilirsin ama ben çok iyi bir markanın camında sezon sonu indirimi %70 şeklinde yaılar görüyorum onlarıda çok ucuza lmış oluyorsun o an ve sezon başında o da pahalıydı ne işe yaradı pahalıya almak...
    ben şu ana kadar bir tek parça t-shirt için 700 800 tl vermedim onların ne durumda olduğunu bilemem ama arasıra kaçamak yapıp ciddi paralara alınan ürünleride görülmüyor değil...

Orijinalden alıntı: Destdestron

Arkadaşlar bunun sorumlusu LCW-DEFACTO-COLLEZİNO-RODİ.Ucuza satıyorlar ve bu yüzden aldığınız ürünü sokakta en az 5 kişide görüyorsunuz.Size tavsiyem deşişik güzel ve paranızla alabileceğiniz markalar almanız.Mesela ben sevdiğim şeylerin tişörtlerini internette bastırıyorum.

collezino
    collezino
    collezino

artık anca boyle oluyor :(

Orijinalden alıntı: *GameOver*

niye rahatsız olayım hem böyle bişey hiç başıma gelmedi

ama bu kötü olmuş

OKADAR da değil beee..... yazık olmuş adama, budurma düşmektense bir insanın üstünde görmeyi tercih ederim

• quote:

ama bu kötü olmuş

• Çok zengin olup büyük paralar harcayarakta bu duruma düşmekten kurtulunmuyormuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitaalamode -- 30 Ağustos 2012; 20:28:26 >

• keşke zengin olsak da biz de tişörtlerimizi 50liraya alsak.. gerçi artık collezionedan alıyorum evet siz zengin olanlara göre eziklik 15-20liradan fazla bi tişörte verecek param yok diyemem var ama onun için yemeğimden yol paramdan bi şeyden kısmam gerekiyo veya 3 tane yerine 1 tane almam gerekiyo

mecburen ucuz ama 3 tane alıyorum her gün aynı şeyi giymek zorunda kalmayayım diye böyle olduğundan denk geliniyo ucuz tişörtlere dışarıda çokça özellikle lcw tişörtleri her yerdeler ben bi gün dershaneye lcwden aldığım bi tişörtle gitmiştim bi arkadaşta da o vardı bi de 2. dönem yazılmıştım yeniydim yani daha kış aylarıydı üzerimde bi mont vardı bütün gün montu çıkartmadan oturmuştum aaah fakirlik :))

ha tabi babam yine sağolsun bi bayram zamanı veya özel bi şeylere ihtiyaç duyduğumda cebinde ne varsa çekinmeden verir özel günlere özel yerlere giyecek şeylerim var durumum yine iyi yani şikayetçi değilim. ama farklı şeyler giyebilmek için ucuz tişörtleri ve gömlekleri seçiyorum öyle gündelik sade şeylerden e hem ucuz hem de güzelse mutlaka birilerinde daha bulunuyo aslında dert etmemek lazım kızlar genelde deli olur benim de tanıdığım bi arkadaşımla denk gelse dert etmem öyle vaay kardeşim falan diye sarılırım hatta ama yabancı biriyle denk gelince o anki etkileşiminiz bi garip oluyo ya anlatamam :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tranko buskas -- 30 Ağustos 2012; 21:49:18 >

• İkisini de işaretledim hehehttp://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRALmGOUDH2fGjfdkYG2iGt-aT67t4RWmnw6EUWWkygDxMVebBInQ&t=1

iki saat aradım fotoğraf olmuyor hay ya
    tıklayın bari ne yapalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esbersaban -- 30 Ağustos 2012; 21:59:58 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Avesome

Futbol maçında değilsek rahatsız olurum

Hiç olmazsa futbol maçında herkesin üzerinde farklı bir numara var

ama bu kötü olmuş

Ya şu an arşivden bunu bulup sırf bu konuya koymak için imgur'a upload ediyordum hayallerimi yıktın inan.

Ama bu konuyu görünce şu resimle birlikte bakınca yine haykırdım yine haykırdım.

• Rahatsız olmam. Kişiye özel mi üretecek markalar?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.