Şimdi Ara

kilit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DusuncesizAdam -- 23 Ağustos 2015; 2:29:08 >

•  kilit

kilit
  • Takma
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrainGeR

Takma

Hocam takmamaya çalışıyorum ancak tam beceremiyorum, gerçekten sinir hastası olmaktan korkuyorum. Az önce böyle ufak bir şey yüzünden bağırıp çağırdı ve küfür etti. Bense sadece gülmekle yetindim.
  • zamanında aynı şeyleri yaşayan biri olarak sana tavsiyem iplemeyeceksin. üni ye gittiğin zaman keseceksin muhabbetini kendine iş bulup kendi paranı kazanacaksın muhtaç olmayacaksın bırak o arasın aramak isterse sen aramayacaksın neden böyle yapıyorsun diye sorduğu zaman da yüzüne vuracaksın önceden yaptıklarını bir şey diyemez korkma ekonomin elinde olduğu sürece hiç baba laf söylemeye fazla cesaret edemez yeterki ekonomin elinde olsun bağımlısı olma bu kadar basit. . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creav -- 3 Mart 2013; 22:11:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagribalaban

Bu taktiklere fazlaca ihtiyacım var dostlar. Odamdan çıkıp içeri gittiğimde sinirlerim bozulmasın istiyorum ben. Az önce gideyim dedim altıüstü bir poşet için küfür yedim bu yaşta(18). Neden sevmediğimi sormayın sadece taktik verin, teşekkürler. Taktik veremiyorsanız en azından bir iki sinirlenmeme tekniği alabilirim.

Universiteye gidip bir iş buldugun zaman kurtulursun biraz sabret
  • silinmesi gereken konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DusuncesizAdam -- 23 Ağustos 2015; 2:30:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creav

zamanında aynı şeyleri yaşayan biri olarak sana tavsiyem iplemeyeceksin. üni ye gittiğin zaman keseceksin muhabbetini kendine iş bulup kendi paranı kazanacaksın muhtaç olmayacaksın bırak o arasın aramak isterse sen aramayacaksın neden böyle yapıyorsun diye sorduğu zaman da yüzüne vuracaksın önceden yaptıklarını bir şey diyemez korkma ekonomin elinde olduğu sürece hiç baba laf söylemeye fazla cesaret edemez yeterki ekonomin elinde olsun bağımlısı olma bu kadar basit. . .

Kesinlikle en iyi taktik bu bayramdan bayrama gidersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mq8 F9Brute -- 3 Mart 2013; 22:28:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagribalaban

Üniversiteye gittiğimde kurtulacağımı biliyorum ama anneme de saygısızca davranıyor. En nefret ettiğim şey de annemin onun yüzüden sinir ilaçları kullanması. Satırları yazamıyorum, düşündükçe daha çok sinirleniyorum.

Evde parasal durum tarafından o üstünse yapacak bir şey yok kardeşim ne yazikki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Reis -- 3 Mart 2013; 22:30:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.