Şimdi Ara

kilit

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChicharitoHernandez -- 28 Ocak 2020; 17:21:7 >

• 20 yıldır istanbulda yaşıyorum, 8 senedir yanımızda çalışan bi abi var babası ise daha önce bursada yaşıyormuş.. bazen diyor bana keşke babam hiç gelmeseydi diye, 4 kardeşler ailevi sıkıntıları felan var allah yardımcısı olsun ama ilerde sizinde böyle anılmamanız için şu an düşündüğünüz şeyi gerçekleştirmeniz lazım. evlilik ise konu bence kadının benim yerim eşimin yadı demesi lazım. bide garanti bi mesleğiniz var, "memurluk". trafiğinden hırsızına,balicisinden değnekçisine kadar hergün problem. eğer iç anadoluda bir yer ise kızı karşınıza alın ve adam gibi konuşun. hayatınızı bu bitik şehirde harcamayın. istanbul aşırı suni bir yükselmenin eşiğinde, bu yükselişin düşüşü kötü olacak. istanbulda yaşamanın şu anki bedeli eğer evi kira ise 5000 TL'dir.

kız haksızlık olarak düşünüyorum dediğinde ona, karşında duran kocan olacak adam ve hakkınıda o korur ve o gözetir, senin yanın benim yanımdır deyip konuyu kapatın. ilişkide erkeğin baskın taraf olması gerektiğini düşünürüm hep.

kızı ve sizi tanımıyorum ama daha evlenmeden bu şekilde konuşup bana ters vs diyen bir kız ilerde daha büyük isteklerinize de ters düşebilir. dikkat edin iyi forumlar.

YAZDIKLARIMIN HEPSİ ŞAHSİ GÖRÜŞÜMDÜR KİMSEYİ ETKİ ALTINDA BIRAKMAK YADA KÖTÜLEMEK GİBİ BİR AMACIM YOKTUR.

• sana bahşedilmiş bir hayatı başkasına göre yaşama.
    madem istemiyorsun kız arkadaşına söyleyeceksin o da kabul ederse devam edersiniz, etmezsede ayrılırsınız.

diyeceksin ki söylemesi kolay, evet kolay yapması da kolay sadece bunu göze alman zor o da sana kalmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Altyazar

20 yıldır istanbulda yaşıyorum, 8 senedir yanımızda çalışan bi abi var babası ise daha önce bursada yaşıyormuş.. bazen diyor bana keşke babam hiç gelmeseydi diye, 4 kardeşler ailevi sıkıntıları felan var allah yardımcısı olsun ama ilerde sizinde böyle anılmamanız için şu an düşündüğünüz şeyi gerçekleştirmeniz lazım. evlilik ise konu bence kadının benim yerim eşimin yadı demesi lazım. bide garanti bi mesleğiniz var, "memurluk". trafiğinden hırsızına,balicisinden değnekçisine kadar hergün problem. eğer iç anadoluda bir yer ise kızı karşınıza alın ve adam gibi konuşun. hayatınızı bu bitik şehirde harcamayın. istanbul aşırı suni bir yükselmenin eşiğinde, bu yükselişin düşüşü kötü olacak. istanbulda yaşamanın şu anki bedeli eğer evi kira ise 5000 TL'dir.

kız haksızlık olarak düşünüyorum dediğinde ona, karşında duran kocan olacak adam ve hakkınıda o korur ve o gözetir, senin yanın benim yanımdır deyip konuyu kapatın. ilişkide erkeğin baskın taraf olması gerektiğini düşünürüm hep.

kızı ve sizi tanımıyorum ama daha evlenmeden bu şekilde konuşup bana ters vs diyen bir kız ilerde daha büyük isteklerinize de ters düşebilir. dikkat edin iyi forumlar.

YAZDIKLARIMIN HEPSİ ŞAHSİ GÖRÜŞÜMDÜR KİMSEYİ ETKİ ALTINDA BIRAKMAK YADA KÖTÜLEMEK GİBİ BİR AMACIM YOKTUR.

Kız arkadaşım gerçekten de çok düşünceli ve anlayışlı biri. İlişkimizin başlarında buradan gitmek istemem açısından endişeleniyordu. Gitme konusuna tamamen karşı değil. Ailesi ve tüm arkadaş ortamından uzak olacağı için endişeleniyor, mesleki açıdan endişeleniyor. Ben isteğimi kabul de edebileceğini düşünüyorum. Bunu isteyerek ve severek kabul etmesi için söylediklerinizi de kullanacağım , çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChicharitoHernandez -- 29 Kasım 2016; 9:12:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yorgun şair

sana bahşedilmiş bir hayatı başkasına göre yaşama.
    madem istemiyorsun kız arkadaşına söyleyeceksin o da kabul ederse devam edersiniz, etmezsede ayrılırsınız.

diyeceksin ki söylemesi kolay, evet kolay yapması da kolay sadece bunu göze alman zor o da sana kalmış.

Elbette söyleyeceğim ve ederse inşallah devam ederiz. Etmezse neler olur bilemiyorum.
    Bana bahşedilen bir hayat ama bu hayatı sevdiklerimi mutlu etmek için yaşamak, sevdiklerime adayarak yaşamak istiyorum.
  • Onun doğrularına göre devam etmiş olacaksın eğer kabul edersen. Onu haklı görseydim seni kötülerdim ama sen haklisin yani yasamak istememen çok çok normal. İlişki yine yapılır ama yaşanılan anlar daha geri gelmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağırlığını koy derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Luka Modric

Onun doğrularına göre devam etmiş olacaksın eğer kabul edersen. Onu haklı görseydim seni kötülerdim ama sen haklisin yani yasamak istememen çok çok normal. İlişki yine yapılır ama yaşanılan anlar daha geri gelmez

Kabul etmeyeceğim gibi zaten hocam. Oldukça kararlıyım gelecekte burada yaşamamaya.
  • Bu akşam görüştük. Saatlerce onu izleyebilirim, çok seviyorum. Onu nasıl ikna edebilirim bu konuda? Yazacağım kağıda neler ekleyebilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: ChicharitoHernandez

Bu akşam görüştük. Saatlerce onu izleyebilirim, çok seviyorum. Onu nasıl ikna edebilirim bu konuda? Yazacağım kağıda neler ekleyebilirim?

• Memleketin neresi? Onun memleketi neresi?
  • İkinizden biri fedakarlık yapacaksa neden onun yapması gerekiyor ? Kız da kendince haklı bence, Allah yardımcın olsun.
  • Bence ikinizin de memleketi olmayan İstanbul dışı biryere gidin

• Herkes kendini doğup büyüdüğü yere ait hisseder.Kız arkadaşın kendini buraya ait hissediyor sen ise memleketine madem bu kadar çok seviyorsun güzel kardeşim sevdiğin için bu şehirde yaşamaya alışmalısın onuda alıp kendi memleketine götürürsen eğer sonunu pek aydınlık görmüyorum.

Belki bana kızarsın yorumumdan ötürü ama gerçek bu malesef şöyle ki bir şekilde kabul etti ve gittiniz bu sefer orada sıkılacak istanbula dönmek isteyecek başının etini yiyecek ya tekrar dönmek zorunda kalacaksın yada ayrılmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realite90

Herkes kendini doğup büyüdüğü yere ait hisseder.Kız arkadaşın kendini buraya ait hissediyor sen ise memleketine madem bu kadar çok seviyorsun güzel kardeşim sevdiğin için bu şehirde yaşamaya alışmalısın onuda alıp kendi memleketine götürürsen eğer sonunu pek aydınlık görmüyorum.

Belki bana kızarsın yorumumdan ötürü ama gerçek bu malesef şöyle ki bir şekilde kabul etti ve gittiniz bu sefer orada sıkılacak istanbula dönmek isteyecek başının etini yiyecek ya tekrar dönmek zorunda kalacaksın yada ayrılmak.

Aslında buraya ait hissetmiyor. Onun veya benim memleketinde yaşamamız bir diğerine haksızlık olur diye düşünüyor. Memleketim asla öyle yaşanmayacak bir yer değil. Çok daha rahat yaşanacak kendine ve sevdiklerine daha fazla vakit ayırabileceğin, "günlerin yeteceği" kültürel bir şehir. Bu vb sebeplerden sıkılacağını düşünmüyorum.
    Alışmayı denemedim mi zannediyorsun dostum? Birçok git beller yaşadım. Ömrüm boyu burada kalırsam gelecekte birçok kere memleketime gitmediğim için pişman olacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

İkinizden biri fedakarlık yapacaksa neden onun yapması gerekiyor ? Kız da kendince haklı bence, Allah yardımcın olsun.

Onun ailesinin, annesinin başında bir baba var. Annem ve kız kardeşim ile aynı yerde yaşamak istiyorum. Zor zamanlarda üçümüz hep beraberdik ve birlikte aştık zorlukları. Bundan sonra da onların her anlamda yanında olmak istiyorum.
    Bu arada amin dostum. Pazar günü kağıdı vereceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChicharitoHernandez -- 3 Aralık 2016; 2:43:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nesliihan

Bence ikinizin de memleketi olmayan İstanbul dışı biryere gidin

Bunu da düşündüm. Ama böylesi de ikimiz için zor olacak.

• Ben doğma büyüme İstanbullu olarak gitmeyi düşünen biriyim. Yaz aylarında birisiyle tanıştım. Benim İstanbul'dan gitme planlarım var o ise memur burda. Burda doğup büyümüş ailesi burada. Gitme taraftarı değildi. O yüzden bitirdim daha fazla uzatmadan. Yaş oldu 30. Ama beni bu şehire bağlayacak bir neden yaratmamak için hayatıma kimseyi almıyorum. Ne zaman giderim bu şehirden orda birini bulurum öyle ancak. İkna olmuyorsa yapacak birşey yok. Sen yoluma, ben yoluma diyeceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orcunsau

Ben doğma büyüme İstanbullu olarak gitmeyi düşünen biriyim. Yaz aylarında birisiyle tanıştım. Benim İstanbul'dan gitme planlarım var o ise memur burda. Burda doğup büyümüş ailesi burada. Gitme taraftarı değildi. O yüzden bitirdim daha fazla uzatmadan. Yaş oldu 30. Ama beni bu şehire bağlayacak bir neden yaratmamak için hayatıma kimseyi almıyorum. Ne zaman giderim bu şehirden orda birini bulurum öyle ancak. İkna olmuyorsa yapacak birşey yok. Sen yoluma, ben yoluma diyeceksin.

Yarın konuşacağız bakalım. Senin de bizim de hakkımızda hayırlısı olsun diyorum hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChicharitoHernandez -- 3 Aralık 2016; 21:20:15 >
  • Bu iş mantık işidir, memleketini on kere sormalarına rağmen yazmamışsın. Yaz da biz de bilelim kızı nereye götürmek istiyorsun?

Millet özelde çalışır, el mecbur İstanbul'da sürünür.. Ne demek ailemden ve arkadaşlarımdan uzak kalacağım? Evlenmeyecek mi bu kız seninle ailesiyle, arkadaşlarıyla ne işi var? Arkadaşları ömür boyu kız arkadaşına mı gebe kalacak? Onlar da evlenecek, iş aş derken sağa sola dağılacak elaleme göre iş mi yapılır? Bu düşüncesizlik ve ciddiyetsizlik içinde birisinin evlenmesi baştan ofsayt. Sen de aileni fazla karıştırırsan kıza da hak veririm. Ailenle evlenmiyor, seninle evleniyor. Evlilikten sonra ne olursa olsun aileler devre dışı kalmalı. Kızın sebepleri çocukça ve basit sebepler, püf noktası senin tam olarak ne yapmak istediğin?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.