Şimdi Ara

Kılıçdaroğlunun %48 almasının bile olağanüstü bir başarı olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
1
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sol kökenli alevi mezhebinde birinin Türkiye gibi bir ülkede neredeyse halkın yarısından oy alması bence büyük bir başarı

insan düşünüyor böyle bir aday bile %48 aldıysa mansur yavaş ve onun gibi biri aday olsaydı ne kadar farkla kazanırdı seçimleri ?

Bu adam iç anadoluda bile %41 almış doğu anadoluda %46 almış

Kılıçdaroğlunun %48 almasının  bile olağanüstü bir başarı olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 31 Aralık 2023; 16:3:33 >

• RTE üç seçimdir %52 ile kazanıyor. KK bir başarı kazanamadı çünkü RTE'nin oyunu kapamadı.

ayrıca KK kadar sahtekar biri de yoktur. oyların zorla kendisinde birleştirilmesini dayattı, biz de gittik ona oy verdik, sonra da: "benim şahsi başarım %48" diye kendi reklamını yaptı. başarısızlığını başarı gibi kaktırdı. seçim KK yüzünden kaybedildi.

Ne sap samanı deyip duruyorsun. Bizi slk mı zannediyorsun. Omurgalı ol biraz. 20 yıldır bu ülkeyi Ak Parti yönetiyor. Getirdiği durum ortada.

HDP ile Ak Partinin mecliste, açılım sürecinde, referandumda yaptığı ortaklıkları unutmadık. Apo ile pazarlık yapıyorsun, sana oy verenler yıllar sonra geliyor HDP-CHP ittifak olduğu için onlara oy vermiyoruz, ülke olarak iflas etsek bile AKP'ye oy veriyoruz diyor. Burada mantık mı var?

Algı yapmana, uzun uzun mesaj yazmana gerek yok. Apo ile ortak hareket ederken Ak Parti'ye oy verdiysen, şimdi CHP'yi eleştirme hakkın yok. Biz zaten gerekirse Zafer partisine oy veririz, İyi partiye oy veririz, sizin gibi 50 kere kandırılan ve kandırılmak için can atan partilere oy vermeyi düşünmüyoruz. Sen kendini zeki sanan bir trollsün sadece.

İslamcılarla barışacağız dediniz(FETÖ) devletin bütün bilgileri soyulup Amerika'ya satıldı. Bir sürü devlet görevlisi açığa çıkıp şehit düştü.

Pkklılarla barışacağız , onlar kurban dediniz. Bütün şehirler teröristlerin eline düştü bir bir , hepsi mayınlandı, silah deposu haline geldi. Komutanlar Pkklıların lafıyla hapse atıldı , 700 şehit verdik .

Bazı insanlar kapasitelerinin yetmediği işleri yapmamalılar.

ABD'liler geldi Esad'ı indireceğiz hadi oğlum dediler hemen atladınız. Arap iç savaşına tır tır silah soktunuz , sonra Pkk'yı Kobani - aYN eL aRAB'DA KURTARDINIZ BİNLERCE pKKLIYI DEVLET HASTANELERİNDE TEdavi ettiniz yetmedi Peşmergeyi 29 ekimde Pkk'yı kurtarsın diye Türk sınırlarından geçirdiniz.

Sonuç ne Kuzey Suriye'de gayri resmi Pkk oluşumu.

Siz iş tutmanın ötesine geçtiniz Pkkya yaRDIM VE YATAKLIK YAPTINIZi FETÖ'ye yardım ve yataklık yaptınız. .Bunu unutmayın.

• Ekmek için Ekmelettin'in kazanacağı seçimdi bu. Adam yanlış seçimde kendini harcattı.

• kimse dedem için oy vermedi aslında. ülkede değişiklik istedikleri için oy verdiler. kötünün iyisi. ama mansur veya eko başkan aday olsaydı işler daha farklı noktaya ulaşabilirdi. birilerinin egosuna tüm ülke yenik düştü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erem Erdem'in dediğine göre kutu kola kazanıyordu.

• 2 taraf seçmenin kafasında aynı düşünce "başka kime verek"
    Gönülden isteyerek verenlerin sayısı yüzde 10 u geçmez ben diyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur1301 -- 31 Aralık 2023; 17:52:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.Turda zaten rte 2,5 milyon oy farkıyla kazandı o 2,5 milyon oydan en az 1 milyon 250 bin hadi düz hesap 1,5 milyon diyelim oyu kendine çekmeyi başarsa kazanıyordu başka bir aday o oyu rahatlıkla alırdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BF75FD7DB -- 31 Aralık 2023; 17:58:17 >
  • KK'nin aday olması bile mucize :D Siz yüzde 48 diyorsunuz.

Bir adam düşünün kendi partisi kendi tabanı bile aday olsun istemiyordu. İYİ parti zaten aday olsun istemiyordu.

Adam ne yaptı etti bir masa kurdu 39 vekil verdiği 4 partiyi masaya oturtup yüzde 1 oyları bile yokken eşit oy hakkı verdi. Sonra kendi adaylığını dayatıp bu adamlara oylattı :D Resmen tiyatro döndü. İmza vermeyen İYİ partiyide masadan kovdular tam oldu...

AKP'nin açıkça KK'yi istemesinden cesaretin varsa çık karşımıza hadi adayım de diye gazlaması bile onun kazanamayacak tek aday olduğunun göstergesiydi :D Göre göre bile bile bu tongaya düştü CHP yönetimide.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cihangir tayfaya göre %60 ile kazanıyordu

he yavrum he hayatında Anadoluya adım atmamış hümonik tipler kendi kendilerine rüyaya daldılar. Yok efendim Türkiye artık alevi birini seçecek. Bekle seçecek buna sen mi kara verdin? Öyle bir değişim var mı Anadoluda? YOK

Adım gibi eminim en az %5 kaybettirdi en az.

• -OdATA- kullanıcısına yanıt

Mansur aday olsa %51-52 ile alirdi ekrem aday olsa yine kaybederdi ama %1 puan daha fazla alirdi muhalefet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 31 Aralık 2023; 18:26:51 >
  • Kılıçdaroğlu yerine beni koy belki ben daha fazla oy alırdım zaten sorun o değil ki

Çiftçi dar gelirli vs ağlıyor aç kaldık diye ama soruyorsun kime oy verdin Erdoğan diyor neden? hdp pkk ile yakın olan partiye aç kalsamda oy vermem diyor

Özgür Özel geldi , geldiğinin ilk 1 ayında Pervin Buldan olduğu operaya gitti , Kürt yediği ayazı unutmaz kış biter dedi vs abi sen Manisalı adamsın senin Kürt dediğin kadar Hep partisi Kürt demiyor kusura bakma sen bu değişik sapkın ideolojilerin yüzünden sana ülke yönettirmez kimse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HDP İLE AK parti kol kola yıllarca gezerken kime oy vermiştin? FETÖ ile kol kola gezerken kime oy verdin? Ak Parti'nin kandırılma kotası varda CHP'nin olamaz mı?

• mansur kazanamazdı 47-48 alırdı oda
    Kazanabilme ihtimali en yüksek aday ekremdi ama oda sahaya indiğinde reisin gölgesinde kaldı bekleneni veremedi
    Erdoğanı yenebilecek biri yok şuan erdoğan tr tarihinin en güçlü en çok sevilen benimsenen lideri
    Bu ekonomi ve mülteci politikasıyla kimse %52 alamazdı helal olsun değerini bilelim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Jose_Gökhan kullanıcısına yanıt

AKP ile HDP ne zaman seçim ittifakı yaptı ne zaman ortak iş tuttu ?

Çözüm süreci terör bitsin kan dursun için yapılmıştı. Ve o dönemlerde seçim iş birliği veya ortaklaşması hiç olmadı ! ( Hatta 2015'te CHP'liler her evden bir oy HDP'ye 1 oy CHP'ye kampanyası yapmıştır meclise girsinler diye. )

Ve normal bir zekaya sahip insan madem AKP'ye yanlış deyip siz neden yapıyorsunuz deyince ne cevap vereceksiniz ? Abi AKP yanlış yaptı azda ben mi yanlış yapayım diyeceksiniz.

Sizin ki yanlış yapmak değil. Bildiğin GÖRE GÖRE LADES... 3-5 oy için HDP'ye şirin görünme çalışması selam çakma çabası halkta ters tepiyor işte ama zorla uğraşıyorsunuz.

• Jose_Gökhan kullanıcısına yanıt
    Boşver hocam, malum üye anlamaz bunları:
    evrensel.net
    Binali Yıldırım: HDP'liler pekala beni destekleyebilir
    https://www.evrensel.net/haber/376436/binali-yildirim-hdpliler-pekala-beni-destekleyebilir

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

İslamcılarla barışacağız dediniz(FETÖ) devletin bütün bilgileri soyulup Amerika'ya satıldı. Bir sürü devlet görevlisi açığa çıkıp şehit düştü.

Pkklılarla barışacağız , onlar kurban dediniz. Bütün şehirler teröristlerin eline düştü bir bir , hepsi mayınlandı, silah deposu haline geldi. Komutanlar Pkklıların lafıyla hapse atıldı , 700 şehit verdik .

Bazı insanlar kapasitelerinin yetmediği işleri yapmamalılar.

ABD'liler geldi Esad'ı indireceğiz hadi oğlum dediler hemen atladınız. Arap iç savaşına tır tır silah soktunuz , sonra Pkk'yı Kobani - aYN eL aRAB'DA KURTARDINIZ BİNLERCE pKKLIYI DEVLET HASTANELERİNDE TEdavi ettiniz yetmedi Peşmergeyi 29 ekimde Pkk'yı kurtarsın diye Türk sınırlarından geçirdiniz.

Sonuç ne Kuzey Suriye'de gayri resmi Pkk oluşumu.

Siz iş tutmanın ötesine geçtiniz Pkkya yaRDIM VE YATAKLIK YAPTINIZi FETÖ'ye yardım ve yataklık yaptınız. .Bunu unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 31 Aralık 2023; 20:49:12 >

• bunu diyen hüdaparla kol kola giren akpye oy atmış mıdır? evet atmıştır dsjklfnsdklfslkdfKılıçdaroğlunun %48 almasının  bile olağanüstü bir başarı olması 

• TavukMemesi kullanıcısına yanıt

Anketler vardı

Yavas 60

İmamoğlu 55

Kılıçdar ise 48 çıkıyordu.

Muhalefet ne yaptı , seçimi kazanamama olasılığı olan tek kişiyi aday yaparak kaybetti. Siz o dönem Cumhur ittifakındaki rahatsız seçmen oranını bilmiyorsunuz Yavaş aday olsaydı Cumhur çözülecekti. Kılıçdar ise tam tersine o cephenin Erdoğan etrafında kitlenmesine yol açtı. Erdoğan'ın en çok istediği kişiydi Kılıçdar.

• KK nasıl 48 aldı cevabı şu twitte işte ... Daha bugün attınüı twit.

Kılıçdaroğlunun %48 almasının  bile olağanüstü bir başarı olması
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt
    Kılıçdaroğlunun %48 almasının  bile olağanüstü bir başarı olmasıDr. Fahrettin Koca (@drfahrettinkoca) on Xtwitter
    TBMM Başkanvekili Sn. Sırrı Süreyya Önder, Cumhurbaşkanlığı bütçesi görüşmelerini yönettiği sırada rahatsızlanmış, Ankara Bilkent Şehir Hastanesine kaldırılmıştır. Hastanemizde detaylı incelemeleri devam etmektedir. Şu anda klinik durumu iyi, fakat tetkiklerin tamamlanması için…
    https://twitter.com/drfahrettinkoca/status/1738265005185761345
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.