Şimdi Ara

Kılıçdaroğlu’na yakın İmambakır Ülküş Zafer Partisi’nin aday açıklanma töreninde görüldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kılıçdaroğlu’na yakın İmambakır Ülküş Zafer Partisi’nin aday açıklanma töreninde görüldü

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, İstanbul Büyükşehir ve ilçe Belediye Başkan Adayları tanıtım toplantısında İBB Başkan adaylarının Azmi Karamahmutoğlu olduğunu açıkladı. Salonda toplantıyı en önden izleyenler arasında dikkat çeken bir isim vardı.

Zafer Partisi lideri Özdağ ile CHP'nin önceki Genel Başkanı Kılıçdaroğlu arasındaki görüşmelere aracılık ettiği bilinen ve CHP Kurultay'ında Kılıçdaroğlu'na “Sakın çekilmeyin, biz izin vermiyoruz” sözleri ile hafızalara kazınan İmambakır Üküş'tü.

Üküş, Kurultay'da ilk tur sonrasında Kılıçdaroğlu'nun A takımının da yer aldığı odaya girip yüksek tonlarda “Hayır hayır hayır, izin vermiyorum çekilmenize. Mücadele edeceğiz kaybedeceğiz” diyerek bağırdığı görüntülenmişti.

https://www.odatv4.com/guncel/kilicdaroglunun-adami-nerede-goruldu-120021314

• Umarım sende gelmeye kalkmazsın.

• Evden dışarı çıkmaz gelir burada akıl dağıtır. Sen sanki oradaydın! Tavuk gibi evde yatıp duruyorsun. Kılıçdaroğlu’na yakın İmambakır Ülküş Zafer Partisi’nin aday açıklanma töreninde görüldü 

• adam gazeteciymiş. İstediği yere gider haber yapmak içim

•  Sanırım lassie bize bir şey anlatmaya çalışıyor.

• Halk TV nin rezil yalan haberini yayıp konuyu Zafer Partisine bağlamaya çalışmakla görevli şahıs bi kaç gündür sessizliğe gömülmüştü. Ortalik durulunca Zafer Partisi karalama kampanyasına devam etmek için geri dönmüş.

Yine bir algı konusu. Seçim dönemi oyları bölmeyin, muhalefete muhalefet etmeyin diyip diğer adayları karalayan konuyu açan şahıs gibi davranan Mehmet Koyuncu da orada. Tek fark Mehmet Koyuncu seçim sonrası rezaleti farketti gibi. Özlem Gürses de orada.

Kılıçdaroğlu’na yakın İmambakır Ülküş Zafer Partisi’nin aday açıklanma töreninde görüldü

Anladığınız dilden konuşalım. Muhalefete muhalefet etmeyin, oyları bölmeyin, iktidara çalışıyorsunuz hüü.

İftiralarla da devam ediyor. Kendi haline biraktik. Ektiğinizi biçiyorsunuz. İşiniz zor. Çalışın durun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lirikal Militan -- 14 Ocak 2024; 20:28:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Onca fetöcüyü meclise sokun, sonra burada tanımadığım bir adam yüzünden bana fetöcü de. Deva'nın, gelecek partisinin içindekiler ne olacak supruntu? İzmir'den 1. sıradan seçtirdiğiniz taraf gazetecisinin yazarı ne olacak?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilmediğin şey olduğunu hiç sanmıyorum. Elinize "şunu paylaşın" diye kağıt falan mı veriyorlar? Yoksa kafaya göre konu mu açıyorsun? Bunun bir usulü var mı? Kılıçdaroğlu’na yakın İmambakır Ülküş Zafer Partisi’nin aday açıklanma töreninde görüldü 

Ayrıca benim veya forumdan bir başkasının kime ne oy verdiğini nereden biliyorsun? Üfürükçülüğe mi başladın? Kılıçdaroğlu’na yakın İmambakır Ülküş Zafer Partisi’nin aday açıklanma töreninde görüldü 

Kemal Kılıçdaroğlu'nu Yarıştan Çekilmekten Vazgeçiren İmambakır Üküş! Burası çok önemli... Kılıçdaroğlu’na yakın İmambakır Ülküş Zafer Partisi’nin aday açıklanma töreninde görüldü 

Savunamayınca saçmalama moduna girdiniz tetikçiler. Kılıçdaroğlu’na yakın İmambakır Ülküş Zafer Partisi’nin aday açıklanma töreninde görüldü 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 14 Ocak 2024; 20:50:7 >

• Alıntı

metni:
    Kemal Kılıçdaroğlu'nu Yarıştan Çekilmekten Vazgeçiren İmambakır Üküş! Burası çok önemli...

Nesi önemli? Adam demle değil, zafer partisiyle ittifak yapılmasını savunmuş. Sanırım seni zıplatan bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5B03C6EDC -- 14 Ocak 2024; 20:57:29 >
  • Herif lise mezunudur. Gazeteci falan değil. Kılıçdaroğlu’na yakın İmambakır Ülküş Zafer Partisi’nin aday açıklanma töreninde görüldü 

• AKİT ve ODATV yok birbirinden farkı...

Aynı cümleler aynı iddialar aynı fotoğraflar...

Aynı merkezden mi yönetiliyorlar acaba?

Bizler yandaş medyanın aynı manşetlerle çıktığını çok gördük...

Bu da onlardan biri...

Yalı medyasından başka ne beklenir ki?

Katıldığım bir basın toplantısı üzerinde ''gizem'' veya ''sır'' aramak ne beyhude bir çaba...

O toplantıya çok sayıda gazeteci katıldı çünkü toplantı bir basın tanıtım toplantısı...

Yine orada yer alan kimi gazetecilerin sorularına da cevap verdim...

Ayrıca Azmi Karamahmutoğlu önemli bir siyasi aktör herkesin açıklamalarını dikkatle izlemesini öneririm..

Kılıçdaroğlu’na yakın İmambakır Ülküş Zafer Partisi’nin aday açıklanma töreninde görüldüx (formerly twitter)
    İmambakır Üküş (@imambakirukus) on X
    https://twitter.com/imambakirukus/status/1746536923122778619?s=20

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.