Şimdi Ara

Kılıçdaroğlu : Ben Maliye Bakanlığı yaparken (videolu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş

Ben de "bu adam ne zaman bakanlık yapmış yahu" diye tereddüt ettim.

Bunu 1 defa demedi, 2 defa söyledi.

Kendisi hiç bir zaman maliye bakanlığı yapmadı, asla bakan olamadı.

Üzerine bir de hikaye yazıyor.

Ben maliye bakanlığı yaparken bir mühendis vs.vs.   

medya adamıtwitter
    “Bir defa demiyor 2 defa diyor “Ben Maliye Bakanlığı yaparken.” deyip bir de bunun üstüne destan yazıyor Kemal Kılıçdaroğlu hiçbir zaman Maliye Bakanlığı yapmadı, hatta hiç BAKAN olmadı. Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye Siyasi Tarihinin En Büyük Yalancısıdır. https://t.co/YYRPHv9FSZ”
    https://twitter.com/medyaadami/status/1652575210699096064?s=20

bakın bu tarz saçma salakça şeylerle oy kazandığınızı zannediyorsunuz ama ilerde kemal beyin ciddi yalanını yakalasanız bile kimseyi inandıramayacaksınız çünkü yalancı çoban konumuna düşüyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbey08 -- 30 Nisan 2023; 12:53:16 >
  • Biz kemal beyin dil sürçmelerine çokça kez şahit olduk ,bunu artık normal karşılıyoruz.

bundan 2-3 hafta öncede Konya için konya cumhuriyeti dedi diye dalga geçiliyordu.

dil sürçmeleri ülke ekonomisine veya devlete zarar vermez ama akıl tutulması ve saçma ekonomi tezleri ülke ekonomisine çok ciddi zararlar veriyor.

keşke Erdoğan nın da sadece dili sürçseydi de milleti kutuplaştırmasaydı,ülke ekonomisini mahvetmeseydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbey08 -- 30 Nisan 2023; 12:52:10 >
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    +1. Dil sürçmesi sayılır demek bile zor. Zira KK "hesap uzmanı" olarak ünvan almıştı. Hesap uzmanlığı ise Maliye Bakanlığı'na bağlıdır. Kendisi de "Maliye Bakanlığı'da görev yaparken/çalışırken" diyecekti tahminimce.

RTE'nin dezenformatif sözlerini buradan sıralasak sayfalar yetmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 30 Nisan 2023; 12:57:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Atatürk'ün Genel Başkanlığı koltuğunda oturuyorum" dedikten sonra Polatlı çevresinde yapılan Sakarya Savaşı'nı anmak için Sakarya'da program düzenlemesi gibi asgari genel kültür eksikliğinden de bahsedemeyiz.

Çünkü, tıpkı Mersin'i Güneydoğu'da sanması, Çorum'u ülke bilmesi, Zonguldaklı Uzun Mehmet'i Uzun Hasan yapması gibi, bu rezalet olsa olsa Kılıçdaroğlu'nun ve ona "Efendim yanılıyorsunuz ne Sakarya'sı" diyerek karşı çıkacak tarih bilgisine sahip olmayan en yakın çevresindeki 100 kişinin zır cahil olduğunu gösterir.

Ve "Eğitimli" oldukları için CHP'ye oy verdiklerini söyleyen seçmenleri memnunsa bize bir şey söylemek düşmez.

Ne var ki burada bambaşka bir sorunla muhatabız.

Hayır, yalandan da öte bir durum bu.

Zira Kemal Bey böyle bir yalanın ortaya çıkmamasını düşünemeyeceğine göre Maliye Bakanlığı yaptığına inanıyor olmalı değil mi?

Farkındasınızdır. İlk kez de olmuyor. Kılıçdaroğlu'nun "Hz. Ali'nin kitapları var ben okudum, siz nasıl okumazsınız" dediğini unuttuk mu mesela?

Kimse sormadan Alevi'yim diye ortalığa fırlayan ve siyaseti mezhep seviyesine indirgemekten çekinmeyen 74 yaşındaki "Dersimli bir dede", Hz. Ali'yi kitaplar yazmış bir din alimi sanamayacağına göre bunun izahı nedir?

Belli ki Hz. Ali'nin olmayan kitaplarını okuduğunu düşünüyor ve buna canlı yayında söyleyecek kadar inanıyor!

Benim de aklıma Fight Club filmi geliyor (ikinci gelen filmi sonda söyleyeceğim) ama artık "sanrı" mı dersiniz "hezeyan" mı size kalmış....

Biliyorum, bu toplara girmez ama cevabı en iyi psikiyatr Gülseren Budayıcoğlu verir aslında...

Şaka yapmıyorum. Psikiyatrlarımız göreve!

Çünkü Kemal Bey'in yaş vb. sebeplerle akıl sağlığında bir sorun yoksa ve sistematik olarak saçmalamasının sebebi taktikse (olmayana ergi, Reductio ad absurdum) bu açıkça gerçeklik algımızı, ülkeyi ve siyaseti terörize etmektir.

Bu arada röportajı yapan Serap Belet ve Kürşat Oğuz neden "Pardon Maliye Bakanı mıydınız?" diye sorma, düzeltme ihtiyacı duymadılar merak ediyorum.

“Palavra Bakanı” - MELİH ALTINOK (sabah.com.tr)

• por favor kullanıcısına yanıt

Diğer tarafta yumuşak g yazamayan eğitim bakanları varken karar vermek her zamankinken daha kolay.

Böylece "eğitimli" ile eğitimisiz birleşebiliyor. Hem eğitimli ile eğitimsiz bir tek CHP'ye oy verirken mi beraberler... metroda, alışverişte, trafikte, yerleşimde, imar-iskanda, kazançta ve harcamalarında farklılar mı. Sanki Türkiye bir Sovyet ilerlemeciliğini tecrübe diyor. Yüz senedir eğitim devrimini gerçekleştirememiş yerde eğitimli ile eğitimsiz her daim beraberlerdi zaten.

Köşe yazarları bile ayrımcı, separatist. %35'i geçemedikleri için iktidarları da pek muktedir değil. Bunlara kalsa Türkiye aynı sene içinde apartheid olur, Güney Afrika Cumhuriyeti'nin 70'lerini yaşatırlardı.

Yanlışı her halde savunmak, nötralize etmeye çalışmak komik olmanın ötesinde adeta görev gibi duruyor. Elbette sizin tercihiniz. Yalana sahip çıkabilirsiniz.

• Alıntı

metni:
    Yanlışı her halde savunmak, nötralize etmeye çalışmak komik olmanın ötesinde adeta görev gibi duruyor. Elbette sizin tercihiniz. Yalana sahip çıkabilirsiniz.

İşteki yanlışlar sözdeki yanlışlardan daha önemli. Sizin doğrunuz laf olabilir, kişileri sözleriyle, kendilerini nasıl gösterdikleriyle, tartabilir reklamlardan etkilenebilirsiniz.

Bense retorikten etkilenmeyecek kadar aklen tecrübeliyim. Siz de herhalde bunu iyi farkettiğiniz için blokladınız, çünkü demagojiden ötesine pek geçemiyorsunuz.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.