Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zotacing -- 1 Aralık 2017; 18:1:18 > |
Bu ülkenin dini duygularını sömürerek fakir insanlarının verdiği vergilerle zenginleşen‚ yolsuzluk yapan ve kul hakkı yiyenin ALLAH BELASINI VERSİN
|
Açıklamalardan sonra
![]() Cb Erdoğan : Ben istifa demedim istifade ederim dedim |
Montaj der, Amerika'nın oyunu der geçer AKP ve kitlesi.
|
İlk defa doğru düzgün muhalefet yaptı.
|
Açıklasa ne olacak ki? Misal, TRT o anda yayını kesti. Kendisini dini bütün deklare eden milyonlarca yandaş 'montaj' beller; fetö'nün sahte belgeleri derler.
Madem sahte neden yayın yasağı oluyor, neyden korkuyorlar? desek, eveler gevelerler. Seçim öncesi oy potansiyeli ciddi zarar görürse PKK'yı hortlatırlar, kaosa gizlenirler namussuzca. Canlar gitmiş, analar ağlamış sıkıntı olmaz onlar için. Gerekirse bir güzel çalarlar oyları, kimsenin gıkı çıkmaz. Oy çalındığına dair belge gösterirsin, yalanlar geçerler. Yani hiçbir şey değişmez. Bu ülkede bir şeyleri değiştirecek güç Anadolu insanındadır. Ama ileride düşecekleri rezil, aç, sefil durumlara ne kadar üzülebilirim bilmiyorum. |
Kemal Kılıçdaroğlu sözünde durup belgeleriyle açıklamıştır. Ama hiçbir şey olmayacaktır ne de olsa benim milletim hep yaptığı gibi bu olaya da bir kılıf bulur. Kendi parasını çalıp yiyenlere en yakın seçimde gereken desteği verir.
|
"Belgeler montaj" denecegine 1.01 bahse girerim.
![]() |
Akplilerin agresifliğine bakarsak belgelerin gerçek olduğu ortada. Tutuşan paçaların kokusu gelmeye başladı
|
Evet sayfalarca banka swift'i ve dekontu açıkladı.
Dinlerken sayamadım milyon dolarları. https://www.ntv.com.tr/turkiye/kilicdaroglu-grup-toplantisinda-konusuyor-canli,UsxitNZYeUuQPxwzLjgoXw |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanjayra -- 21 Temmuz 2020; 9:47:26 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smartenes -- 28 Kasım 2017; 14:37:9 > |
|
|
|
|
|
|
|
|