Şimdi Ara

Kılıçdaroğlu: Akşam saat 22:00'de bir kaçış planının anatomisini ifşa edeceğim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
2
Favori
7.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • "Erdoğan, vakıf süsü verdiği paralel yapılarla yurt dışına devasa paralar aktarıyor" diyen Kemal Kılıçdaroğlu, "Akşam 22.00'de bir kaçış anatomisini açıklıyorum" diye konuştu.


    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu'nun gündeminde enflasyon, ekonomik kriz ve yoksullaşma yer aldı. "Kaçış planı devrede. Erdoğan, vakıf süsü verdiği paralel yapılarla yurt dışına devasa paralar aktarıyor" diyen Kılıçdaroğlu, "Akşam 22.00'de bir kaçış anatomisini açıklıyorum" diye konuştu.

    Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

    "GÖZLERİNİZE DE BAKTIK, DİPLOMANIZA DA BAKTIK, SİZ BU ÜLKEYİ YÖNETEMİYORSUNUZ"

    "Hep söylerim, bir ülke bilgi ile yönetilir, birikim ile yönetilir. Devlette liyakat varsa daha sağlıklı bir yönetimi inşa edersiniz. Ama geldiğimiz noktada Türkiye'nin iyi yönetilmediğini görüyoruz. Bütün vatandaşlarıma çalıştığı alan ne olursa olsun seslenmek isterim; siz de görüyorsunuz ben de görüyorum, Türkiye iyi yönetilmiyor. O kadar havai bir yağı, o kadar gerçeklerden kopuk bir yapı var ki eleştiri geldiği zaman gözlerime bakın diyorlar. Biz sizin gözlerinize de baktık, boyunuza da baktık, endamınıza da baktık diplomanıza da baktık, siz bu ülkeyi yönetemiyorsunuz. Vatandaştan kopan vatandaşın derdini dinlemeyen sizin derdiniz var mı diye sormayan bir yönetim Türkiye'de var olan sorunları çözemez, çözemiyor da zaten. 

    Devlette liyakat sistemini bitirirseniz devleti içten içe çürütürsünüz. Geldiğimiz nokta budur. Bir çürüme görüyoruz devlette. Kimin ne yaptığı hangi kararı aldığı belli değil. Ve ben bunu büyük bir samimiyetle söylüyorum ilk kez TC tarihinde yaşanan derin bir ekonomik bunalım içinde dar gelirli bir avuç gruplardan üst gelir grubuna kaynak aktaran bir ekonomik politikaya ilk kez tanık oluyorum. 84 milyon bir avuç kişiye çalışıyor. Aşağıda insanlar perişan, pazara çıkamıyorlar. Aldıkları gelirler kısa süre içinde enflasyon karşısında neredeyse sıfırlanıyor.

    "VATANDAŞ SİMİT ALIRKEN VERGİ VERECEK, BEYLER MİLYARLARI ALIP VERGİ ÖDEMEYECEK"

    Üç yöntemle alt gelir gruplarından topladıkları paraları üst gelir gruplarına yani bir avuç kişiye beşli çete ve tefecilere aktarıyorlar. Bunlardan birincisi kamu özel iş birliği yap işlet devret. Enflasyon da dahil bu milletin sırtına yıkılarak buradan elde edilen paralarla büyük kaynaklar ayırıyorlar. Bir örnek vereceğim aynı hastane devlet yaptığında 3 milyar 907 milyar liraya mal oluyor. Ama KÖİ olduğu zaman bu hastanenin fiyatı 6 milyar 776 milyon liraya çıkıyor. Bu ne demektir? 3 milyar liralık kaynak aktarıyorum bir kişiye! İnsanda biraz insaf olur. Bu birinci yöntem. Beşli çete bu işin kurmayı. Bu işi en iyi bilen tezgâhı en iyi kuran devleti en iyi soyan Erdoğan'dan da en iyi desteği alan bunlar. O nedenle diyorum. Beşli çetelerden bu milleti kurtaracağız söz. Sözümüz söz.


    İkincisi yeni çıktı; kur korumalı mevduat. Ne derler ballı kaymak mı diyorlar. Öyle. Hem dolar karşısında erimeyecek, hem faiz alacak hem de vergiye tabii olmayacak. Vatandaş simit alırken vergi verecek, beyler milyarları aldığı zaman hiç vergi ödemeyecektir. 

    Üçüncüsü; acaba Bahçeli cebinde dolar mı taşıyor Türk Lirası mı? Paranın bu kadar itibarsızlandığı bir dönemde Bahçeli hala kalkıp da Türk Lirası'nı itibarsız hale getiren iktidara destek veriyorsa orada bir sorun vardır demektir.  Yabancı paralar karşısında güneş görmüş kar gibi erimesini istemeyiz paramızın. Buradan da ciddi paraları faiz olarak ödüyorlar belirli kişilere.

    "ANA PARA FAİZİ GEÇTİ, BUNUN ADI TEFECİLİKTİR"

    Dördüncüsü çıktı. Özellikle geçmişte AK Parti'ye oy veren kardeşlerim dinlesinler, kurulan tezgâha bakın. Diyelim ki 2 milyon liralık bir daire alacaksınız. 10 yıl süreyle ayda 27 bin 200 lira faiz ödeyeceksiniz. Bunun yıllık faizi yüzde 11. Neredeyse bu ortamda sudan ucuz. 2 milyon liralık daireyi kim alır, bu taksiti kim öder? Kim ödeyecek kim alacak bu parayı? Dar bir grup. Şöyle düşünelim bir de bir vatandaş düşünün ihtiyaç kredisi çekecek. Daire için değil 50 bin lira alacak diyelim. Onun faizi yüzde 27. Zengine yüzde 11 fakire yüzde 27. Bu da alt gelir gruplarından üst gelir gruplarına kaynak aktarmaktır. 

    Öyle bir noktaya geldik ki; hâlâ ya acaba AK Parti'ye MHP'ye oy vereyim mi vermeyeyim mi diye düşünen kardeşlerime bu rakamları veriyorum; nisan ayı 2022, merkezi yönetimin borç miktarı 1 trilyon 483 milyar lira. Bu borca karşı ödeyeceği faiz 1 trilyon 743 milyar lira. Faiz ana parayı geçmiş vaziyette. Faiz haramdır diyorlardı. E ana para faizi geçti ben size yıllardır ifade ediyorum, bunun adı tefeciliktir diye. Devletin resmi rakamları da bunun tefecilik olduğunu gösterdi. Mayıs ayına geliyoruz, borç 1 trilyon 503 milyar liraya çıktı. Faiz 2 trilyon 52 milyar liraya çıktı."

    "SERVETLERİNİ YURT DIŞINA GÖTÜRÜYORLAR, FARKINDAYIZ"

    "Bunlar bir ara borçlanma genel müdürlüğünü kurmuşlardı. Osmanlı'nın son döneminde de genel borçlar idaresi kurulmuştu. Aynı mantık aynen çalışıyor. Türkiye'yi bir avuç tefeciye teslim ettiler. Kurtulmak istiyorlar kutulamıyorlar ama servetlerini yurt dışına götürüyorlar, bunun da farkındayız."  

    "TEMMUZ VE AĞUSTOS'TA ELEKTRİĞE ZAM GELECEK"

    "Zamların arkası kesildi mi, bundan sonra ne olacak? Zamlar devam edecek. EPDK, elektrik üreticilerine bir tavan fiyat koymuştu, 19 Mayıs tarihli Resmi Gazetede bu tabanı yükselttiler. Tabanı yükseltilmesi demek zam gelecek demek. Temmuz veya ağustos ayında elektriğe zam gelecek. Ya hanelere ya sanayicilere ya da ticarethanelere gelecek. veya bunlardan birine fazla diğerlerine az gelecek. Bütün vatandaşlarım hazırlıklı olsunlar önümüzdeki süreçte elektriğe zam gelecek."

    "İş, aş sözü verdim. Asla unutmayacağım. İşi de aşı da bu ülkeye getireceğim. Bu topraklarda hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek. Bütün vatandaşlarım not alsınlar. Bizim iktidarımızda hiçbir fakir, fukaranın elektriği kesilmeyecek.

    Adalet mi istiyorsunuz bize katılacaksınız. Barış Akademisyenleri görevlerine dönsün, Harp Okulu öğrencileri hapisten çıksın diyorsanız bize geleceksiniz bize katılacaksınız. Çevreyi, doğayı koruyalım diyorsanız bize katılacaksınız. Çocuklarınızı bu güzel ülkede tutmak istiyorsanız bize katılacaksınız. 128 milyarlık soygunu öğrenmek istiyorsanız bize katılacaksınız."

    "KAÇIŞ PLANI DEVREDE"

    "Kaçış planı devrede. Erdoğan, vakıf süsü verdiği paralel yapılarla yurt dışına devasa paralar aktarıyor. Akşam saat 22:00'de bir kaçış planının anatomisini ifşa edeceğim" (HABER MERKEZİ)

    Ayrıntılar geliyor...



    K: https://www.evrensel.net/haber/462220/kilicdaroglu-aksam-saat-22-00de-bir-kacis-planinin-anatomisini-ifsa-edecegim








  • Kılıçdaroğlu: Akşam saat 22:00'de bir kaçış planının anatomisini ifşa edeceğim.
  • Devlete ve Akp'lilere mesaj aslında. Bunlar gidiyor kendinizi yakmayın mesajı.

    Ayrıca devletten bilgi yağıyora atıf



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 24 Mayıs 2022; 16:1:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Troller ağlaşıp, kuyruğu dik tutmaya çalıştığına göre...

    Bu yönetim gidiyor, arkasına takılmayın yanarsınız mesajıdır. Alıcılar güdümlü bürokratlar ve memurlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackGhost12 kullanıcısına yanıt

    troller son aylarda tutuştular, soğuk terler dökmeye başladılar Kılıçdaroğlu: Akşam saat 22:00'de bir kaçış planının anatomisini ifşa edeceğim. 

  • İfşa etse nolacak birşey değişeceğini zannetmiyorum.Bu aktroll organizmalar ve oy aldığı kitle tayyibe peygamber gözüyle bakıyorlar.Herşeyi geçtim bu kitlenin gözü önünde görseler vardır bir bildiği diye yine tepki göstermezler.

  • Alt tabakadakiler neye güvenip hala yalakalık yapıyorlar hayret doğrusu...

  • Maaşlı Ak Troller geldiğini göre demek ki doğru.
    Zaten başka yollar kalmadı.. Evet KAÇACAKLAR...

    NE DİYORUZ HAYKIRARAK

    2023 SEÇİMLERİ TÜRKİYE İÇİN KADER'DİR VE SON ŞANS'DIR

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kılıçdaroğlu bunadı sanırım, zira 2013 Yılında SAMANYOLU TV'de söylediği saçma sapan iddiaları yine tekrarlıyor!


    Kılıçdaroğlu: Akşam saat 22:00'de bir kaçış planının anatomisini ifşa edeceğim.Haberegider.comyoutube
    Tarih 10 Haziran 2013 !!! Kılıçdaroğlu'nun FETÖ'den kapatılan Samanyoluhaber'de "Erdoğan kaçsa da ülkeye getirip yargılayacağız" dediği video.
    https://www.youtube.com/watch?v=CUxWIVDc_nM&feature=youtu.be
  • Dj_Mami kullanıcısına yanıt

    Ona gerek yok. Akp seçimi kaybedince senin gibi azılı ak partizanların durumlarını herkes tahmin ediyor. O yüzden son dönemlerde tüm gücünüzle bu şekilde davranıyorsunuz.

  • Halk Ne Derse O Olur,Alcak Yuksek Gorulur,Lotomu Deniyosun,Kazikazan Yada Denede Gormus🤣

    Not.Mantar Gibi Bitip Hemen Cevap Yazmis,Sen Kim Devlet Kim Birde Buna Msj Yazdik Blogu Cakip Gecin Arkadasalar




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roronoa Zoro -- 24 Mayıs 2022; 20:6:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dj_Mami kullanıcısına yanıt

    Kalkışma gecesi tepemizde jetler göğü inletirken ben başka inletiyordum...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdogan kacacak o iki kiki dort. saglik sorunlarini bahane eder, torun tombalagi bahane eder amerikaya yerlesir. yaninda da cok kisi gidecek. ayni fetoda oldugu gibi malini yurtdisina cikaran pesinden kendi gidecek.

  • Dj_Mami kullanıcısına yanıt

    Ne kalkışması birader sen kimi neyle tehdit ediyorsun hayırdır. İnsanların protesto hakları her zaman vardir. Burada milleti öldürmekle tehdit etmenin cezasını elbet vereceksin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dj_Mami kullanıcısına yanıt

    ne ayaklanması bilader ülkenin içinden geçen bir hükümet var devlete ve millete darbe yapmış bunlar zaten, hala da istifa etmeyip orada bulunmaları niyetlerinin vatan millet olmadığını apaçık ortaya koyuyor zaten

  • Ekşiye şöyle bir göz attım aktroller doluşmuş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EthanCarter III kullanıcısına yanıt

    Burdada Var HocamKılıçdaroğlu: Akşam saat 22:00'de bir kaçış planının anatomisini ifşa edeceğim. 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.