Şimdi Ara

Kıbrıs hakkında tüm merak ettikleriniz. (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.133
Cevap
44
Favori
236.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kıbrısta şu an denize girilebiliyor mu acaba? hava özellikle Magosa tarafında nasıl?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kibrista alkol disinda ucuz bir sey yoktur. kibrisi ayni dogu gibi dusunebilirsiniz. turkiyenin aynisidir, fazla abartmayin. hava cok guzel her hafta sonu denize gidiyorum yansamda :) kktc'yi 82. il gibi dusunebilirsiniz, cok kafa yormaya gerek yok. farkli bir tarafi da yok sayet.
  • Yanıtınız için teşekkürler hocam. Ben daha önce de gitmiştim. Açıkçası Antalya, muğla gibi tatil bölgelerine göre daha güzel bulmuştum. Bana göre eksi yanı otellerin türkiyeye göre çok daha pahalı olması ve çoğunun yarım pansyon konseptinde hizmet vermesi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ambitious_man A kullanıcısına yanıt
    aslinda oteller hemen hemen ayni turkiye ile sadece gazinolular biraz fark ediyor, kumarhaneliler de ayricaliktan sayiliyor. aslinda en iyisi askeri otellerde kalmak, siviller kalabiliyor mu bilmiyorum ama astsubay tanidiginiz olsa bile kalirsiniz luks otellerde tatil yabmak gibi :) ben sormustum da geceligi 13 liraydi hemde deniz manzarali :)
  • arkadaşlar 4 günlük kıbrısa gideceğim...internet için hangi operatörden paket alsam iyi olur??
  • mx0131 kullanıcısına yanıt
    sakın turkcell yani kktcell kullanmayın vodafone
  • Askeri otelleri hiç duymadım hocam zaten astsubay tanıdığımız da yok. Ben magosada salamis oteli ayarlamıştım. Fiyatı daha uygundu. Umarım memnun kalırız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shewawest

    sakın turkcell yani kktcell kullanmayın vodafone
    hocam ben vodafone faturalı hat kullanıyorum 3gb internetim ve 1000 dakika konuşma hakkım var. Kıbrısta bunu kullanmak için günlük ekstra ücret mi ödemek gerekiyor yoksa Kıbrıs için geçici süreliğine paket satın alabilir miyim? Bir de kıbrıstayken türkiyedeki kişilerle telefon görüşmesi yaparsak hem bize hem de karşı tarafa mı fatura yazılıyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ambitious_man A kullanıcısına yanıt
    askeri ordu evi demek istemis sanirim arkadas

    gunlugu 20 tl

    yer bulmak zor askeri personel degilseniz yararlanamazsiniz

    evet gunluk 20 tl ama gitsenizde gitmesenizde bir aidat kesiliyor maasinizdan bunuda yazmak lazim

    ver 20 tl olsun bitsin diye bisey yok aidat var sonucta

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni iskele'nin sahil tarafından girne merkez taraflarına nasıl gidebiliriz? otobüs her zaman bulunabilir mi yoksa taksi filan mı aramamız lazım?
  • merhaba arkadaşlar ben 2 günlüğüne araç kiralamayı düşünüyorum. ilk defa gidecem biliyorum trafikte zorlanıcam, bu konunun yarısını okudum ama kiralamak zorundayım. koyları gezicez.

    kıbrısta 3 günden aşağı kiralama yapılmıyor deniyor. 2 günlük kiralayan bildiğiniz biyer var mı ?
  • Selam arkadaşlar;

    İçki fiyatlarında son durum hakkında bilgisi olan var mı?
  • Aynen güncel fiyatları bilen varsa yazsın bide en ucuz hala dome otelin karşindaki mi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kem oyun card larını en ucuz nerden bulurum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gazimagusa cilem market

    2*100 raki 115 tl

    1 lt jack danils 87,5 tl

    10 temmuz itibariyle guncel

    girne de ise 2*100 raki 125

    1 lt jack danils 105-110

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar

    girne de kiralık evler ne kadar 1+1 bile olur 1 yada 2 aylığına kiraya verirler mi pansiyon var mı ben internetten bulamadım günlük ne kadar
  • özellikle öğrenci arkadaşlara bir şey sormak istiyorum benin 2 çocuğumda kıbrıs ta okuyor biri 2 sınıfa diğeri 4 sınıfa başlayacak bu yıl itibariyle öğrenci girişleri artık pasaportla olacağını söylediler bilginiz var mı birde ben 1 derece memur olduğum için yeşil pasaport alabiliyorlar mı gazeteler sistemin değiştiğini oturma izni v.s şeylerin alınması da gerektiği gibi bir şeylerden de bahsediyor kısaca artık kıbrısın da suyunu çıkardılar her şey zorlaşıyor hatta uçak biletleri bile euro cinsinden satılacak gibi söylentiler var bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim...http://www.hurriyet.com.tr/egitim/kktcde-okuyacaklar-dikkat-ulkeye-giris-artik-pasaportla-40922305




  • quote:

    Orijinalden alıntı: pilotsak

    özellikle öğrenci arkadaşlara bir şey sormak istiyorum benin 2 çocuğumda kıbrıs ta okuyor biri 2 sınıfa diğeri 4 sınıfa başlayacak bu yıl itibariyle öğrenci girişleri artık pasaportla olacağını söylediler bilginiz var mı birde ben 1 derece memur olduğum için yeşil pasaport alabiliyorlar mı gazeteler sistemin değiştiğini oturma izni v.s şeylerin alınması da gerektiği gibi bir şeylerden de bahsediyor kısaca artık kıbrısın da suyunu çıkardılar her şey zorlaşıyor hatta uçak biletleri bile euro cinsinden satılacak gibi söylentiler var bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim...http://www.hurriyet.com.tr/egitim/kktcde-okuyacaklar-dikkat-ulkeye-giris-artik-pasaportla-40922305
    maalesef, kktcde isler igrenc yuruyor suanki hukumet cok sikintili ve hukumet demeye bin sahit ister. pasaportla giris yapacaklar muhaceret alcaklar cocuklariniz. ucak biletleri de zaten iki katina cikti daha da artacak fiyatlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • anladım tşk ozaman bizim gözümüzde hala yavru kalmaya devam etsin o zaman (: Türkiye de üniversite puanlar o kadar yüksek ki (beslenme diyetisyen, psikoloji) mecbur kaldık göndermeye okulu biran önce bitirsinler bizde gitmsekte gelmesekte denizin ortasında bir yer var uzakta nidalarıyla anarız...
  • İzmir Kıbrıs şubat mart ayı için en ucuz uçuşlar şimdiden 300 tl civarlarında erken almanın bir cazibesi yok mu artık önceden 150-200 tl buluyorduk demek ki son güne kalsak 700-800 tl ödeyeceğiz Parise gitmek daha ucuz nedenini bilen arkadaş var mı özellikle Kıbrıs neden acaba bu kadar pahalandı dolar euro durumu malum ama birçok ülkeye gitmekten neden çok daha pahalı hale geldi şuan...
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.