Şimdi Ara

Kıbrıs hakkında sorusu olan varsa alabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 sene okuyup bıraktım sorusu olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-46B352547 -- 23 Mart 2016; 15:30:46 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: GreatKhan

Kıbrısa gidip kalabalik bir yerde YA TAKSİM YA ÖLÜM! diye bagirsam ne olur?

hiçbir şey olmaz.

Orijinalden alıntı: tugiacar

Çantamı alıp kıbrısa gitmek ve orada kumarhanelerde çalışmak istiyorumçİş bulmadan oraya gitsem iş bulabilir miyim

bilmiyorum hocam ben hiç kumarhaneye gidemedim. öğrencilerin ve 25 yaş altı olanların gitmesi yasak

Orijinalden alıntı: niceworkisc

ne sorusu soracağız kardeş. Vatan hayini, türklükten çoğu uzaklaşmış kişiler. adamlar yediği kaba tükürüyor. Bütün desteğini çekecek türkiye aç kalacaklar en güzeli. Minnet bilmez oranın adamı

dediklerin azınlıkta.

Orijinalden alıntı: Çağdaş

Sessiz sakin gül gibi mi geçiniyorlar? Genel olarak ruh halleri nasıl?

evet genelde sessiz sakin iyi insanlar. güney doğulu kişileri pek sevmezler haklı nedenlerden dolayı.
  • Konuştuğum GENÇ Kıbrıslılar Türkler gelmeden biz Rumlarla geçiniyorduk geldiniz ayırdınız bizi diyorlardı.Yaşlılar değer biliyor ama gençlerin %85 i arkadaşın dediği gibi yedikleri kaba s*çıyorlar.

Orijinalden alıntı: Gokhan

quote:

Orijinalden alıntı: tugiacar

Çantamı alıp kıbrısa gitmek ve orada kumarhanelerde çalışmak istiyorumçİş bulmadan oraya gitsem iş bulabilir miyim

bilmiyorum hocam ben hiç kumarhaneye gidemedim. öğrencilerin ve 25 yaş altı olanların gitmesi yasak

Hocam 2007 de 22 yaştı emin misiniz ? Arttı mı ki

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan

quote:

Orijinalden alıntı: Çağdaş

Sessiz sakin gül gibi mi geçiniyorlar? Genel olarak ruh halleri nasıl?

evet genelde sessiz sakin iyi insanlar. güney doğulu kişileri pek sevmezler haklı nedenlerden dolayı.

Bir çok şey ucuzmuş. Peki su fiyatları ne durumda bir şişe su biraz pahalıymış?

@Ramparapam şahsen ben istemem kıbrısın taşradan farkı yok

@Cja evet gittim

@Çağdaş alkol dışında hiçbir şey ucuz değil fakat su fiyatları türkiye ile aynı. musluktan su içilmiyor 19lt damacanaya 5 lira veriyorduk pet şişe su 50 kuruş, damla gibi markalar 75 kuruş falandı heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-46B352547 -- 23 Mart 2016; 17:51:22 >

Yaş sınırı 25, öğrenci giremez lakin formalite hepsi. Kumarhaneler öğrenci kaynıyor. Genel olarak kafe ve kumarhane tarzı yerlerde çalışanlar da öğrenci zaten. Asgari maaş 1600-1700 civarı. Genelde bu tip yerler günlük ücret verir. Kafeler 40-50 tl. Kumarhaneler 70-100 tl + bahşiş. Çoğu kumarhane kalacak yer ayarlar otel odası olarak ama bir kaç kişi kalırsın,tıklım tıklım ve rahat olmaz pek.

Giriş 70 ya da 80. İçki + sahne,beğenirlerse kucak dansı var. Girmek istersen 450 TL. 2011'de giriş 20,kızlar 250 TL idi. Ey gidi.

Kapalı maraşa giriş yasak. Orduevine giderken ancak otobüs veya taksi ile görebilirsin araç içerisinden. Veya Palm beach sahilinin sonundan çit arkası bakabilirsin.

50'lik su 1 tl, 1.5 lt markasına göre değişiyor. 1.75-2 tl diyelim düz hesap.

• 3 gün önce bir haftalık tatilden döndüm Kıbrıs Gazi Mağusa'dan. Bana yiyecek, içecek fiyatları uygun geldi. Alkol ona keza. Ayrıca sevdim Kıbrıs'ı. Her yer sapsarı ağaçlar, adını bilmediğim sarı bitkiler ve papatyalarla dolu. Özellikle Girne'ye girişte sapsarı yoldan aşağı iniyorsunuz. Karpaz, Dipkarpaz oradan Zafer Burnu'na gidiş yine her yer sapsarı. Kantara Kalesi'ne mutlaka çıkın.

Bunun dışında kumarhaneler öğrencilere, Kıbrıs'lılara , 25 yaş altındakilere yasak. Sadece turist olarak giden Türklere ve yabancı turistlere serbest. O da emin değilim hani, belki kumarhaneler tamamen yasak bile olabilir. Arada bir polis baskını oluyormuş.Herkes saklanıyormuş. Fakat biz Merit'e 8 kişi, 6'sı öğrenci olmak üzere çok rahat girdik. Girişte kimse bişey sormadı. Kumar oynadık, yedik içtik çıktık.

Kıbrıs enteresan bir ülke. Bunda tabi KKTC'yi tek tanıyan ülkenin Türkiye olmasının da rolü var mutlaka. Bana pek çok kanunsuz işin yapıldığı bir yer gibi geldi. Ama bilmiyorum tabi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

"Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır!" M.K.ATATÜRK
    |INTEL i7 6700k 4,00@4,00 Gunluk|.| ASUS Maximus Hero VIII Z170 Anakart|.| GSKİLL TridentZ2x8Gb DRR4 3200Mhz|.| MSI GTX980ti Golden Edition 6GB |.| SAMSUNG 950 pro m.2 SSD 256 Gb|. | SAMSUNG 850 EVO 120 Gb|. | OCZ Vertex2 100 Gb|. |SAMSUNG 250 GB SATA2 8 MB|.|SAMSUNG 250 GB SATA2 8 MB|.|SEAGATE 320 GB SATA2 8 MB|.| ANTEC Nineteen Hundred Kasa|.|THERMALTAKE Toughpower QFan 750W|.|Cooling By SILVERSTONE Tundra TD03-E|.| PHILIPS 238C4Q IPS|. |Daily LOGITECH V450 Nano|.|Gamer LOGITECH G9|.| PSP 3004 Gran Tourismo|. | PS3 350 Gb|.| PHILIPS 46PFL9705|. ||SAMSUNG NX300|.| SAMSUNG [color=black

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.