Şimdi Ara

KIBRIS'DA ASKERLİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
10.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar şu anda samsun sahra sıhhiye gökberk kışlası acemi askerliğimi yapmaktayım... Dağıtım yerlerimiz belli oldu KIBRIS

28, ci Mekanize Piyade Tümeni DAĞITIM LOJİSTİK DESTEK KOMUTANLIĞI 1,ci BASAMAK MUAYENE MERKEZİ / KIBRIS

Arkadaşlar gideceğim yerle ilgi bilgisi olan,acaba gideceğim yer ilçe yada belde olarak nerede? Bildiğiniz ne varsa paylaşırsanız çok sevinirim..

Şimdiden teşekkürler arkadaşlar :)

Kıbrıs'ta Askerlik: Kıbrıs Lojistik Destek Komutanlığı Bilgileri

Kıbrıs'ta askerlik görevini yerine getirmek üzere olanlar, Kıbrıs Lojistik Destek Komutanlığı (KTBDK) hakkında bilgi edinerek sürece hazırlanabilirler. KTBDK, Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığı'na (KTbK) bağlı bir birlik olup, lojistik destek görevlerini yerine getirmektedir.

KTBDK'nın Girne'de bulunan birliği, askerlerin temel ihtiyaçlarının karşılanması, ikmal ve bakım faaliyetlerinin yürütülmesi gibi görevlerden sorumludur. Birliğe ulaşım için Girne Lojistik Destek Grup Komutanlığı olarak da bilinen adres kullanılabilir.

Askerler, KTBDK Girne'de lojistik destek sağlama konusundaki yorumlarını ilgili forum ve platformlarda paylaşmaktadırlar. Bu yorumlar, birliğin çalışma koşulları, personel kalitesi ve sosyal imkanları hakkında fikir vermektedir.

1. Mekanize Piyade Tümeni Lojistik Destek Komutanlığı da Kıbrıs'ta görev yapan birliklerden biridir. Bu komutanlık, lojistik destek görevlerinin yanı sıra askeri eğitim ve tatbikatlar da düzenlemektedir.

Kıbrıs'ta askerlik görevini yerine getirecek olanlar, KTBDK ve diğer ilgili birlikler hakkında detaylı bilgi edinerek sürece hazırlıklı bir şekilde başlayabilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bilmiyorum ama uplayalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: aregon7

gideceğimiz yerin tam olarak adını biliyormusun ??

Yok hocam genel olarak kıbrıs böyle.
    é

• Çok sık denetleme göreceksiniz bu da devamlı spor ve her an hazırlıklı olmak demek. Kışın fazla soğuk olmaz ama ayaz olabilir sabahları. Çarşı pahalı biraz Girne'ye gidiyor askerler genelde bi kaç ucuz yer var askerler için.
    Kimseler görmeden yar oy, yar oy - gel gizli gizli, gel gizli gizli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psychedelic_Grunge

Çok sık denetleme göreceksiniz bu da devamlı spor ve her an hazırlıklı olmak demek. Kışın fazla soğuk olmaz ama ayaz olabilir sabahları. Çarşı pahalı biraz Girne'ye gidiyor askerler genelde bi kaç ucuz yer var askerler için.

çok sıkıntılı olacak anlaşın ..sıhhıyeci olarak gitmem avantaj olmaz mı benim adıma ??
  • Carsiya 40km falan uzaktir us. Cantalarina dolabina cok dikkat et surekli patlatirlar icinde para olsa almaz sigarayi alirlar. Kantine sise su geldiginde 2-3 koli kapabildigin kadar al. 50º sicakta sirtinda 40kg cantayla kosucan iste ozeti bu

quote:

Orijinalden alıntı: Psychedelic_Grunge

Çok sık denetleme göreceksiniz bu da devamlı spor ve her an hazırlıklı olmak demek. Kışın fazla soğuk olmaz ama ayaz olabilir sabahları. Çarşı pahalı biraz Girne'ye gidiyor askerler genelde bi kaç ucuz yer var askerler için.

çok sıkıntılı olacak anlaşın ..sıhhıyeci olarak gitmem avantaj olmaz mı benim adıma ??

Olabilir tabi gittiğin yere bağlı. Güzelyurt daki sıhhıyeciler rahattı. Akşam 5 e kadar başlarında bir üsteğmen doktor vakit geçiriyorlardı. Spor nöbet iş yoğunluklarını bilmiyorum.
    Kimseler görmeden yar oy, yar oy - gel gizli gizli, gel gizli gizli
  • Hacı bir bilgim yok..

Kapalı Maraş denen yeri korursanız yasaklı yerlere girebiliyormuşsun..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

kıbrısta 5 ay önce 28. tümende tank şoförü olarak askerliğimi tamamladım her türlü yandın arkadaşım denetleme üstüne denetleme göreceksin

Allah yardımcımız olsun .artık diyecek bir şey yok :)

selam arkadaşlar şu anda samsun sahra sıhhiye gökberk kışlası acemi askerliğimi yapmaktayım... Dağıtım yerlerimiz belli oldu KIBRIS

28, ci Mekanize Piyade Tümeni DAĞITIM LOJİSTİK DESTEK KOMUTANLIĞI 1,ci BASAMAK MUAYENE MERKEZİ / KIBRIS

Arkadaşlar gideceğim yerle ilgi bilgisi olan,acaba gideceğim yer ilçe yada belde olarak nerede? Bildiğiniz ne varsa paylaşırsanız çok sevinirim..

Şimdiden teşekkürler arkadaşlar :)

Dostum asteğmen mi olarak gidiyorsun yoksa normal mi ?

Ben kıbrıs girne K.T.B.K. Lojistik Destek Grup Komutanlığı, Bakım Taburu, 1. Bakım Bölüğünde 354. Kısa Dönem olarak askerlik görevimi tamamladım. Kıbrıs geneline göre avantajlı bir yerdedir. Çarşıya yakınlığı, denize sıfır olması gibi. Öncelikle şunu belirtmek gerekir ''Askerliğin nerede yapıldığının bir önemi yok, başındaki komutan önemlidir'' ki bunun ne anlama geldiğini askerlik süresince tecrübe edersiniz.

Sücülünde K.T.B.K. Lojistik Destek Grup Komutanlığı, Bakım Taburu, 1. Bakım Bölüğü yazması askerin görevini burada Girnede yapacağı anlamına gelmez. 2. Bakım Bölüğü Lefkoşadadır ve 2. Bkm Bölüğü askerleri de ilk olarak 1. Bakım Bölüğüne teslim edilir. Oradan dağıtımı yapılır , 1. Bakım Bölüğünde kimlerin kalacağına bölüğü ihtiyaçları doğrultusunda! Tabur Komutanı karar vermektedir.

Kısa dönem askerler Koğuş Görevlisi, Bölük yazıcılığı, Nizamiye Görevi, Taburda yazıcılık, Silahlık Görevliği, Kantin Görevlisi gibi yerlerde görev almaktadır. (bunlar kısa dönem asker mevcuduna göre değişmektedir, ihtiyaç halinde uzun dönem askere bu görevler verilir.)

Şehir olarak Girne Kıbrsın en güzel yeridir bence. Bir hafta sonu tatilinde tüm girne bitirilebilir ancak kısa dönem askerler hayat standartları doğrultusunda bunu Türkiyenin herhangi bir yerinde askerlik yapmaya nazaran avantaja çevirebilir. (Her çarşı izninde denize gitmek gibi.)

Kıbrıs Girnede askerlik yapacak arkadaşların soruları olursa yardımcı olurum.

• 28.mekanize piyade tûmen lojistik destek komutanligi bakim taburu kardeşim buraya düştü buradan gideceği yer orada belli olacak anlaşılan dimi askeriyede su sıkıntısı var mı acaba :)

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.