Şimdi Ara

*KİA SPORTAGE,SOUL VE SORENTO KULÜBÜ* (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.339
Cevap
14
Favori
356.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Eryaman- Optimum'un oralar :D Memnun oldum :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trsadasda

    Eryaman- Optimum'un oralar :D Memnun oldum :)



    Bende.
  • Ooo :) hangi sitedesin ?

    Bu arada :http://www.facebook.com/pages/Kia-Sorento/177804402232

    Herkesi beklerim :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trsadasda -- 12 Kasım 2009; 11:36:53 >
  • Çok soru soruyorum ama
    Acaba Sorentoların LX ve EX arasındaki fark nedir?
  • x-force larda arka süspansiyon, yükseklik ayarlayan bir havalı yapıya sahip, arka tarafa fazla yük koyarsanız, süspansiyon sistemi kendini yerden yükseltiyor bir miktar..
  • Lx ile Ex arada hiç fark yok gibi aslında ama sanıyorum ki sadece deri - kumaş koltuk farkı falan var.(Galiba )
  • su far yıkamayı birtürlü bulamadım ılkten bılıyordum sonra unuttumyerını arabayı karıstırdım ama bulamadım yerını bir türlü
  • Bizim düz kasalarda ön göğüste klimanın üstünde dörtlünün yanındaki düğmede.. (Farlar açıkken çalışıyor) Sizin de oralarda bir yerdedir heralde.. Ayrıca düğmeleri denerken farları açmayı unutma savyola :)

    ---

    İşte şu resimdekihttp://1.bp.blogspot.com/__Q0AVGXIZbY/Rfj4fXmpvdI/AAAAAAAAAD0/s3qSck89tFk/s1600/Navigsyon_SUV.jpg sağdan 2.düğme olmalı :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trsadasda -- 15 Kasım 2009; 0:52:18 >
  • Arkadaşlar;
    Bugün yanlışlıkla ALTİMETREYİ sıfırladım. Nasıl düzelteceğim bilen biri varmı?
  • Altimetre yükseklik ölçerdi değil mi ? Eğer oysa o sıfırlanıyor mu ? Yani sıfırladım derken neyden bahsediyorsunuz. Onu tam anlayamadım.
  • Sunroof önündeki düğmelerden en soldakine gösterge altimetrede iken uzun süre basınca yükseklik "0"oluyormuş ne biliyim.
    Ben sadece ayarlamaya çalışıyordum çünkü erzurumda yüksekliği nedense yanlış gösteriyordu.
    Ama şimdi iyice yanlıiş gösteriyor. Çünkü sıfırladığım anı doğru kabul edip ona göre ölçüm yapıyor...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trsadasda

    Bizim düz kasalarda ön göğüste klimanın üstünde dörtlünün yanındaki düğmede.. (Farlar açıkken çalışıyor) Sizin de oralarda bir yerdedir heralde.. Ayrıca düğmeleri denerken farları açmayı unutma savyola :)

    ---

    İşte şu resimdekihttp://1.bp.blogspot.com/__Q0AVGXIZbY/Rfj4fXmpvdI/AAAAAAAAAD0/s3qSck89tFk/s1600/Navigsyon_SUV.jpg sağdan 2.düğme olmalı :)



    bı ara gıttıgımde yaparım bızım araba kısın yatar ıcerıde kurban bayramına kadar cıkarmayız arabayı o zaman lazım oldugu ıcın cıkartırız
    bırsey sorcam bu arabalarda arabayı 2-3 ay calıstırmayınca akü bosalırmı bır sorun olurmu babam dıyor olur ben dıyorum olmaz?




  • Anladım eguvenc, heralde onu serviste ayarlarlar sizin yapabileceğiniz birşey olduğunu pek sanmıyorum :(

    Bu arada akü boşalmaz heralde 2-3 ayda ama yine de bilgisi olan birine sorsan iyi olur xD
  • trsadasda aracından memnunmusun aracın kac bınde?
  • Aracımı alalı 1 ay falan oldu ama aracımdan aşırı memnunum yok yol tutuşu zayıf yok çok yakıyor yok cart curt diyenler yalan... :) 110.000 km de şuan xD Hayırdır neden sordun ?
  • ama vıraj cıkısları cok tehlıkelıydı kac kere kaza atladıkk bızım hız normaldıdı vırajı dönduk karsıdan bır araba sollamaya kalkcaktı bızı gördü hemen kırdı babamda heyecan yaptı allahtan esp gırdıde devreye de arabayı toparladı öyle durumlarda arka kısma dıkkat etmek lazım
    normalde arkadan ıtıslı ya sorento 4+4 aldıgın zaman yakıt tüketimi artarmı arabada ne gıbı degısıklıkler olur?
    bırde 4-4 aldıgın zaman esp otomatıkmen kapatılıyor neden böyle acayip sinir oldum
  • O konuda haklısınız ESP'nin o gibi durumlarda etkisi büyük...Bizim de böyle bir olay başımıza geldi yol yeni yapılmış, çizgiler de 2şerli olmuştu diğer eski çizgiler daha yok olmamıştı..Adamın biri de uyuyormuydu neydi..Eski olan çizgiyi takip ederek bizim yola girdi, babam direksiyonu kırdı da ucuz atlattık...Kafa kafaya giriyorduk adamla... Esp yok ama bagaj yüklüydü allahtan, savrulma falan olmadı o yüzden :D

    4x4'e aldığında bütün tekerlere güç dağılımı olduğu için tekerler birbirini destekler diye umuyorum birinin güçsüz olduğu durumda diğeri onu destekler..Bu yüzden yakıt tüketiminde değişim olacağını sanmıyorum. Arabadaki değişiklikler ise araba daha bir oturaklı oluyor ve arka taraftaki savrulma %80 90 azalıyor..

    4x4'e alınca ESP'nin kapatılmasının da bu kia forumunun bir konusunda açıklaması vardı..Arazide araçta dengesizlik oluşmaması içindi galiba..Araziyle ilgili birşeydi ama şuan tam hatırlayamadım..




  • valla gıcık olmustum yazın araba acayip yüklüydü bagaj agzına kadar doluydu arkayı göremıyordun üstüne demır yaptırdık üstüde doluydu aldık araba cekmez dıye 4-4 azına esp kapalı baba sen yavas yavas gıt dedım ne olur ne olmaz
  • Savyola sen de abartmışsın xD Tamam önemli bir özellik ESP ama öyle yavaş gidilecek kadar da büyütmemek lazım..Geçen gün soldan gelen araç sağdaki yola girmek için önümüze kırdı..ESP olmamasına rağmen savrulma vs.. olmadı..O kadar abartmayın xD
  • bakıma ugradınızmı bızım 15bın geldı ama yaza cıkarken yapıcaz bakımı bırde pasta cıla ehliyeti alcam ooo o zaman hep ıstedıgım seyı sorentoyu rahatca sürücem5 aydır araba sürdügüm yok nerdeyse yazlıkta verıyordu babam ehliyeti alayım verır ıst arabayı :)
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.