Şimdi Ara

Kia sephia sarj sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir aydır şarj problemi yaşıyorum. Şehir içinde sıkıntı yok degerler 14v civarı gösteriyor.fakat uzun yola çıkınca aküyü bitiriyor.üç sefer dinamo söküldü normal denildi. aküyü değiştirdim 100km uzun yolda yine akü bitti. şarj dinamosu söküldü saglam diyor usta, akünün şarjı niye bitiyor anlamış degiliz. Konu hakkında fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim, tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Aküyü değiştirdim dinamoya baktırdım diyorsunuz tek seçenek kalıyor oda kaçak.

Araç çalışmıyor iken, aküye voltmetre bağlayın sabit değeri elde edin. Bir kişi voltmetrenin başında iken biri tek tek ne kadar sigorta varsa söksün geri taksın. Tepki veren sigortanın olduğu yerde kaçak olduğu aşikardır.

• Sorun çözüldü, krank kasnağı arızalı tamamen boşa cıkmamış fakat sarjı etkileyecek kadar kaçırma yapıyor. yarın kaynak attırarak sorunu tamamen çözmeyi planlıyorum.

Sorunu yasayacak arkadaslar için görsel ekliyorum. İki kasnagın koordineli gitmesi gerekiyor sag taraf kaçırırsa sarjda sıkıntı oluyor.

Kia sephia sarj sorunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    opel sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.