Şimdi Ara

KIA RIO 1.5 CRDI ALDIMMM... (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
639
Cevap
2
Favori
301.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • devirli kullanırsan fazla yakıyo. vites değişimlerini 2500 derviri geçmeden yaparsan fazla yakmaz. ama seri olduğu için ister istemez basıyosun.
    yol bilgisayarını sıfırladığın zaman anlık gösterio. anladığım kadarıyla sen devirli kullanıyorsunki tüketimi düşüremiyorsun.
    kendi arabamda 3 küsürleri görebiliyorum
  • Şehir içi genelde dur kalk ile geçtiğinden fazla gösterir, normaldir. Yol bilg fazla gelişmiş değil, 100km'de ortalama tüketimi gösterir sadece, yoksa anlık tüketim yok malesef. E tabiki menzil de otomatik olarak ort. tüketimi gösteriyor haliylen. Ayrıca mevsimlere göre, kullanılan hava-yağ filtrelerinin durumlarına göre de tüketim değişebiliyor.
    Kazasız sürüşler....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: metro03

     KIA RIO 1.5 CRDI ALDIMMM...


    arkadaşlar 2005 model kia rio almayı düşünüyorum fakat. temsili resimdeki bu araç bazı yerlerde hb bazıyerlerdede sw olarak yazılıyor. sitesinde sw die bi araç yok ama 2005 de vardıda kaldırdılarmı diye düşündüm. bu yüzden 2005 deki modelin uzunluğunu bilen varmı acaba ?

    araç 1.5 Comfort, 77 hp, benzinli, otomatik vites


    2006 öncesinin hb kasası böyle, sw tarzında. dolayısıyla diğer hb lerden uzun. Aracı sw olarak düşünmek daha manktıklıdır bence...




  • merhaba arkadaşlar bende kia rio hb var comfort modeli yaklaşık 6 ay önce sıfır aldım YAKIT TÜKETİMİ konusunda yazan arkadaşlara cevap vermek istedim 6ayda 10000 kmyi devirdim yakıt tüketimi rakamlarım:
    şehiriçi:5,5-5,6/100km
    şehirdışı:5,0/100km
    şehirçi kullanımda benzin ışığı yana kadar beklersem 800km yapıyorum bilginize
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Little F.K

    Yok hocam dün bütün gün Hyundai ciler bunun tartışmasını yaptık.

    0*100 km 8 sn olduğunu idda ediyorlar Eraların,artı 215 km hızlardan bahsediyorlar.

    Dişlilerin bir kere 8 sn ye izin vermeyeceği açık. Anlatıyorum Rio ile 195 ten fazla gidilmiyor diyorum o rio diyolar,sonra bu motor 1.5 crdi 240 nm diye bana öğretmeye kalkıyorlar.Fıtık oldum neticede.

    Çünkü ben 3.20D ile en fazla 8.5 değerler görebiliyorum.Bunlar Era ile bahsediyorlar.


    Evet söyledikleri doğru..Yere iyi tutunan bir Era o sürelerde o hıza ulaşabilir..Rio ya yaptığımız Chiptuning işlemi sonrasında 7 saniye gibi 100 km yi görebilir hale geldi araç..

    320D ağırlığında arkadan çeker bir aracı 7sn de 100 kmh ye çıkarmak için yere daha iyi tutturmak gerekir..Motorun gücü yetiyor ama patinaj çektiği için ve DTC tuttutuğu için 8.5 larda anca görüyor 100 ü..




  • Arkadaşlar rio yerine bence ceed e bakın derim
  • Kia Rio cu arakadaşlar,topici biraz canlandırmak durumunda kalcağım,topici uzun uzun okudum,zaten aklımdaki araçlardan birisiydi,fakat 2.elde temiz bi advance hb denk gelmedi,şu linkteki araç sizce nasıl? comfort malesef ama :(

    http://www.araba.com/1909910.html
  • araba temiz gözüküyor, fakat iç döşemesinin açık renk oluşu ve comfort oluşu biraz dez avantaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tuna_dzc

    araba temiz gözüküyor, fakat iç döşemesinin açık renk oluşu ve comfort oluşu biraz dez avantaj


    evet comfort oluşu gerçekten dezavantaj...advance modelleride oldukça az 2.el piyasasında...
  • hayırlı olsun..kazasız belasız kullan..kullanmadıgımız arçlar hakkında aslında ön yargılı olmamak gerek..ben kia yı uyduruk bısey zannederdım ama aracı kullanma fırsatım oldu..guzel bır araç..motoru güçlü..kalkışları kolay..iç dızaynı guzel..
  • arkadaşlar yukarıda yakıt tüketimi hakkında yazdığımda arabam 10000de idi şuan 14000de . 12000kmden sonra yakıt tüketimim farkedilir şekilde düştü şuan şehiriçi 5 litre yakıyor
  • quote:

    Orjinalden alıntı: agozen


    quote:

    Orjinalden alıntı: metro03

     KIA RIO 1.5 CRDI ALDIMMM...


    arkadaşlar 2005 model kia rio almayı düşünüyorum fakat. temsili resimdeki bu araç bazı yerlerde hb bazıyerlerdede sw olarak yazılıyor. sitesinde sw die bi araç yok ama 2005 de vardıda kaldırdılarmı diye düşündüm. bu yüzden 2005 deki modelin uzunluğunu bilen varmı acaba ?

    araç 1.5 Comfort, 77 hp, benzinli, otomatik vites


    2006 öncesinin hb kasası böyle, sw tarzında. dolayısıyla diğer hb lerden uzun. Aracı sw olarak düşünmek daha manktıklıdır bence...




    aynısından bende de var.. alırken herkesHB olarak alıyor.. sadece bu araca has bişey sanırsam.. aslında SW bir model.. Ruhsatta HB Confort yazıyor..

    detaylı araştırırsan eğer tipinin coupeden bile esinlenme olduğu yazıyor.. bana göre güzel bir araba..


    2005 sonrası galiba Türkiyede satışı kalmadı (belkide dünyada kalmamıştır bilmiyorum).. 2007 2008 vs.. hiç görmedim bu versiyonları.. olsa idi çok iyi olurdu ama nedense es geçiyorlar..



    Sıfır alacaksanız Ceed tavsiye edilir şiddetle..




  • arkadaşlar ben lastiklerimi değiştirmek istiyorum,çelik jant da düşünüyorum
    geniş taban lastik ve 15'' jant düşünüyorumve yanak da fazla incelmesin istiyorum
    (bir kere ince yanaklı olduğu için lastik yardım da)
    orjinali 185/65/14 ben bunu 195/60/15 yapsam arabaya uyar mı yada 205/60/15
    lütfen yardımcı olurmusunuz..
  • hayırlı olsun biraz gec oldu ama ne ise
  • Arkadaşlar rio almayı düşünüyoruz yeğenime. Kendisi bayan ve otamatik vites istiyor. Rio da fazla tanımadığımız bir ara. Sizden bu modelin otamatik olanı hakkında bilgi alabilirmiyiz. Bayi bize 23 bin tl ye bıraktı. Arabada tek abs yok ve 1.4. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • Arkadaşlar Rio Sedan kullanıcılarından bir ricam olacak. Bugün Rio Sedana baktık galeride, arka diz mesafesi biraz küçük gibi geldi. Görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
  • düşünme al hemen. fiyatlar çok düşük, biradaha bulamazsın bu fiyata
  • Arkadaşlar selamlar,
    Yeni bir Kia Rio kullanıcısıyım. 1.5 dizel 2007 model bir Rio aldım 2 hafta önce.2 haftadır çok memnun bir şekilde kullanıyorum fakat son 1 haftadır vites geçişlerinde problem yaşıyorum özellikle 1->2 ve 2->3 vites geçişleri sıkıntılı oluyor. Vites geçişlerinde baya sarsılıyorum. Aracı kullanırken devrin 2000-3000 arasında kalmasına dikkat ediyorum ama bu vites geçişleri meselesini pek anlayamadım.
    İşten anlayan birisi yol gösterse çok güzel olur.
  • Kia Rio 1.5 CRDi Advance H/B Buz Mavisi bu rionun aynısını bende aldım arkadaslar. aracın performansı cok iyi yakıt olarak hemen hemen diger dizellerle aynı tabi motor büyüklügü nedeni ile örnegin polo dizel ile 1000 km yapabiliyoruz rio ile 905 km geldim. cok fark yok. ama polo 1.4 3 silindirli bir dizel arac. performansı da malum bu performansa göre bu yakıt cok iyi. zaten arac hakkını verdigi zaman inanın ne yakmıs hiç bakmıyorsunuz bile. : ) en azından ben cok memnun kaldım amortisörleri sert bana göre sert olması cok iyi. viraja girişler mükemmel michelin energi lastikleri de taktım cok harika oldu. ben megan 2 dizel, polo dizel, caddy dizel, ve clio dizel, kullanmış biri olarak performansını caddy dizel kadar hemen hemen aynı derecede algıladım. viraja giriş polo kadar güzel. gercekten cok iyi toyota auris dizel kullanan arkadasım aracımı test ettiğinde performansına ve yol tutusuna hayran kaldı : ) ağırlık 1221 kilo olması ağır olması cok iyi. yol tutusunu olumlu yonde etkiledigini düşünüyorum ve cok oturaklı benden tam not aldı arkadaslar. gercekten bu sınıf araclar icinde bence sınıfının birincisi. parasının hakkını fazlasıyla veriyor. size şiddetle tavsiye ediyorum. gözünüz arkada kalmayacak zaten bu aracı kullanan kişinin bu aracı sattıgı zaman alacagı arac passat dizel olması lazım ki. rio yu anca bu aracı alırsan pişman olmassın. : ) o kadar iyi arkadaslar almak isteyenler gözü kapalı alabilir. benim araca arkadaslar lakap bile taktı Atom Karınca : ) atom karıncamdan cok memnunum. sorusu olan varsa cevaplayabilirim.




  • @ketcap98,hayırlı olsun aracınızÇok güzel bir renk seçimi
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.