Şimdi Ara

KIA CEED GÖĞÜS KABARMA SİKAYETLERİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
6.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • yıgıdo5858 kullanıcısına yanıt
    bu gün o fiyatta dizel otomatik araç alacak olsam kesinlikle tereddütsüz alırım taş gibi motor ve şanzımanı vardır sorun çıkarmaz ama bakımlısını bulmanız şart bir iki fazla verin ama temiz alın yoğun ankara trafiğinde (dur/kalk) 8,5 lt mazot tüketiyordu trafiğin durumuna göre 7,5 lt kadar düşer şehirler arası 90/100 km arası 4,4 lt 80/90 arası 4 veya 4.2 lt aramı yakar tutulmuyor diye düşünmeyin ben çok rahat istediğim fiyata sattım temiz bulursanız kaçırmayın kardeşi i30 da aynı ceed bulamazsanız i30 bakın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu benzer durum fiat grubu araçlarda da var. Hava yastığı olan kısım kabarıyor. Fiat bravo, alfa romeo giuletta gibi araçlarda çok oluyor. Lancia delta araçlarda da oluyor. Güneş altında bırakamamaya azami gayret gösteriyorum.

    Dayım arabanı ne kadar seversen o da seni sever derdi :) Bu tür durumlarda katılıyorum. Güneşin altında çok kalmış araçlarda kabarma vs eminim daha yaygındır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: boraycan

    Sportage ve tusconu bilmiyorum ama cee'd ve i30da 100k üzeri kmlerde trim sesi yok. Fiyat performans olarak ta bakmak lazım. Ben i30 sıfır satın alırken aynı paraya golf 1.4 tsi trendline alınıyordu. Para fayda ilişkisine bakmak lazım...
    Komşuda i30 Style var. 2013 sonunda aldı. Sıfır. Dizel. Sıfır sorun. Yani şikayeti hiç olmadı. Aynı dönem aldığım Peugeot 208 ise leş. Arada uçurum var. Yine o arkadaşımın abisinde başına gelmedik kaza kalmamış ve her seferinde yetkili serviste onarılmış 2005 model benzinli Getz var. Trim sesi sıfır :) Araç hala canavar gibi ve 100k km yaptı adam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum affınıza sığınarak. Bu Kia ceed göğüs kabarması sorununda son durumlar nedir acaba? Servis aracının arkasında duruyor mu? Yoksa ücretli mi gideriyor mağduriyeti ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Göğüs şişmesi sorununa sahibim. Tüketici hakem heyetine vs başvuran oldu mu? Süreç nasıl ilerledi, neler yapmak gerekiyor?

  • dogukanyalcii kullanıcısına yanıt
    Servise uğrayın aracınız hatalı seridemi öğrenin 4 yıl öncesine kadar bazı servisler değişim yapıyordu (ben değiştiredim 2010/98000 km ) önce genel merkezden görüş alıyorlar büyük ihtimal red kararı gelir km ve bakım durumuna bakıyorlar
    Tavsiyem bu işi yapan yerler var güzelce yapıştırıp kullanabilirsiniz

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • m_kucukaksoy kullanıcısına yanıt

    Araç 2012 model 169000 km de şu an. Bir yerle görüştüm civata ile halledebileceklerini söyledi fakat ön cam çıkartılması gerektiğini söyledi. Eğer ön camda çatlak varsa kırılabileceğini ve sorumluluk alamayacaklarını belirttiler. O yüzden sıcak bakmadım pek.

  • dogukanyalcii kullanıcısına yanıt
    Gözünüze batmıyorsa sorun etmeyin ama biraz araştırın ön cam sökülmeden gögüs sökülerek yapan bir yer bulunur

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • m_kucukaksoy kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim iyi günler

  • Kia gibi bir markada bu tür bir sorunun olması hayret verici. Peugeot veya hatta Toyota'da olabilir de, Kia/Hyundai normalde iç malzeme kalitesi açısından daha üstün malzeme mühendisliğine sahip diye bilinir. Komple göğüs değişimi dışında çare yok, değil mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çözümü basit trimleri söküp kabaran yerleri ısıtıp plastiğe yapıştırıyorsunuz sorun bitti. Sadece ön cam kısmı biraz zahmetli.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qqyyxx Q kullanıcısına yanıt

    İyi günler bendede aynı sorun mevcut cama yakın kısımda.Nerde yaptırdınız?Kaça paraya sorun giderildi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Torpidoyu komple söküp kabaran yerlerin altına mastik sıkarak torpidonun sert plastiğine diktim hem yapıştı hemde dikişle birlikte sabitlenmiş oldu. Biraz zahmetli.Zaman, emek ve biraz beceri istiyor. Dışarıda yapan yer bulamadım ben mecbur kendim yaptım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.