Şimdi Ara

Kia Ceed Fiyatı iyi mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • aalpan A kullanıcısına yanıt
    Benim ilk arabam olacak. Çokta tecrübeli değilim zaten. Hem donanımlı hem de şık araç. i30 elite ler de çok güzel mesela ama daha yüksekten gidiyorlar.



    Ceed concept plus hep gönlümdeydi. Ödediğim paranın bu aravica değeceğinden emin olduğum an alacağım ama

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu da benim 3. aracım, sanırım başka da olmayacak Ben de çok tecrübeli değilim... O dönem için i30 ve ceed kıyasın bakmıştım, ceed'in daha tok sürüşü var deniliyordu dergide. Netten aradım ama maalesef bir bilgi bulamadım. Motor şanzıman aynı araç, hyundai de güzel araç fakat dediğiniz gibiyse bu noktada ceed bir adım daha öne çıkıyor. Yakınlarınızda bir kia bayiisi varsa; gidin, bir test sürüşü yapın.

    Diğer tarafta maalesef araç fiyatları o kadar yükseldi ki bu şartlarda hiç bir araç, istenen miktarın aracı değil. Biraz önce de dediğim gibi, ilk önem verdiğiniz şey ne?

    Konfor, yakıt, 2. el...

    Sahibinden sitesinden aklıma gelen modellere baktım, model bazında bazı fiyatlar:

    https://www.sahibinden.com/mazda-3-1.5-skyactive-g

    https://www.sahibinden.com/mazda-3-1.5-skyactive-d

    https://www.sahibinden.com/opel-astra-1.6-cdti-dynamic

    https://www.sahibinden.com/hyundai-i30

    Kısacası... 2013 senesinde golf, dsg, highline için fiyat 69.500 lira idi (69.650 lira dediler ve bir güzellik yaptılar)...Kendime sordum, golf, bu araçtan 13.500 liralık farkı vermeye değecek ne verebilirdi? Golf kötü veya iyi demiyorum, sonuçta ben binici insanım, 3 sene binip satmayı aldığım gün düşünen birisi değilim.

    İnanın, Kore araçlarını görünce bazı dönüşlerde falan araçlara hayretle bakıyordum, bu araçlar yolda nasıl gidiyor düşüncesiyle. Aldıktan ufa ufak sesler duyuyorum, kendi kendime "Kore arabası değil mi, anca bu kadar olur!" diye söyleniyorum fakat zamanla araca alıştım. Aynen diğer araçlar gibi frene bastığınızda duruyor, hatta sadece balataları değişmiş olsa da fren pedalında en ufak boşluk yok. Hemen yoldan çıkmaya meyilli değiller, yeter ki kaliteli lastik kullanın. Silecek fıskiyelerini ayarlama derdi yok çünkü fıskiyelere suyu dağıtarak püskürtüyor. Tünele girdikten bir süre sonra tıpkı diğer araçlar gibi farları otomatik yakıyor, çıkışta otomatik kapatıyor. Tıpkı diğer araçlar gibi yağmur sensörü hızınıza bağlı olarak, yağışın şiddetine bağlı olarak hızlanıyor ya da yavaşlıyor.

    Vereceğiniz rakam ciddi bir rakam, elbette karşılığını almak istiyorsunuz. Bu karşılığı hangi bedel için istiyorsunuz? Sorunsuzluk, yakıt ekonomisi, güçlü 2. el, tasarımın sizi cezbetmesi, markaya duyduğunuz güven, yedek parça fiyatları, yedek parçayı hızlı ve uygun fiyata bulma kolaylığı, güvenlik... Tekrarlıyorum, araçtan ne istiyorsunuz?

    Belki de ceed sizin ilk beklentinizi karşılayacak araç değildir. Hatta 2., 3., 4. beklentilerinizi de karşılayacak bir araç değildir.




  • aalpan A kullanıcısına yanıt
    Güvenlik, konfor, yakıt, sorumsuzluk, parça bulunabilirliği diye sıralayabiliriz herhalde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyatlara veya 5 fazlasına Citroen C4 2016 tam otomatik alabilirsin... Bi bak istersen...
  • chalap kullanıcısına yanıt
    Hiç bildiğim bir araba değil hocam. Artısı nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam, nasıl fiyat sence?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.